Çalkala yavrum çalkala
Printable View
Çalkala yavrum çalkala
diğer şirketler dağıtabildiği kadar temettü dağıtabilirken, bankalar için ancak yüzde 10 temettü verebilirsin deniyor.. bddk yapsın limiti yüzde 50, yani dağıtabilir karın yarısını dağıtabilirsin dediği anda, tavanlarda mal bulamayız banka tahtalarında
Banka yerine banka sahibi holding daha avantajlı olabilir. KCHOL ucuzdan YKBNK hissesi aldı, bu dönem yansıması gerekir.
SAHOL de geri alım ile ortadaki hisseleri topluyor. Zaten yabancılar holding sevmez deniyordu, oradaki yabancılar daha uzun vadeli pasif fonlardır diye düşünüyorum.
Tabi herif onları vatandaşa taşıtıp kendi başka şey bulabilir.
Saatlikte pıst 100 de karar verme formasyonu , geçen gece DOW için atmıştım .
2560 değdi yukarı aldılar , bir sorti daha gelir buraya kırarsa , formasyon hedefi 2550 bandı.
60 dk borsa dediğim için 17.00 dan sonra .
şır şır :)
Bilemiyorum sayın tidebringer, şahsen ben fiyat algısını kaybettim.
Neyin pahalı neyin ucuz neyin de gerçek değerinde olduğunu artık bilemiyorum.
Ucuz dediğim şeylerin daha da ucuzlamakta olduğuna (altın, dolar, BIST 30 vb.), pahalı dediğim şeylerin de daha da pahalanmakta olduğuna (ev, araba, mevsim gıdaları vb.) şahit oluyorum.
Ucuz dediğim şeyleri pahalı gibi delice satanları, pahalı gördüğüm şeyleri de ucuz gibi delice alanları görüyorum.
kamu bankaları temettü dağıtıyor ya eşe dosta sorgusuz sualsiz krediler , nebati geldiğinde dedi verdiğimiz kredileri yanlış yere kullandınız :)Yav birileri aranmadan piyasada konuşulan o paralar nasıl alınıyor.
işte temettü bu ,bak yine iş GÜVEN meselesine geldi Karakemal.
Sıkıntı yok beti arttırıyoruz
https://youtu.be/BUm3BT7o4Gk
ulan yine dondu ekranlarım aktif kaç beyler en düşük kaçı gördü
amerıka teknık ressesyona gırmıs o yuzden satıs geldı .bu amerıkalılar bızım mb yı de gececek bu gıdısle powell bızımkılere ozendı
Maliyetim düşük sayılır sayın emregünes, pandemi zamanında 14 liradan beridir topluyorum, ortalama maliyet 26 lira civarında.
Ama nikah yapmış gibi 84'ten çıkmadığıma kızıyorum. Tabi ki herkes gibi.
2. geri alım kararı Arcelikte bu kez manipülasyon için kullanıldı. Pek Çok kişinin sırf uygulanmayan bu 2.geri alım kararı nedeniyle ve de tabiki Koç isminin dürüstlükle eş değer olduğu inancıyla yükseklerden alım yaptığını biliyorum. Sonuç ortada.
Veri beklenen gibi geldi. Kagit ustunde resesyon ama resesyon karakteristigine sahip bir ekonomik durum yok.
Bugun ve yarin borsalarda problem yasanmazsa 1 aylik yalanci bahar rallisi baslar
Olaya birde şöyle bakın ozaman çıkıp belki başka tahta veya enstrumanda daha fazla zarar yazacaktınız.
En azından KOÇ tasınız , geri alımınızda mevcut vakti saati gelince tahta kendini bulabilir.
Çünkü şuanda hiç bir sektör önünü görmüyor , analist toplantılarında bunu dile getiriyorlar.
2.alım kararı açıklandığında hisseyi tavan yaptırdılar. Fakat şirket 80 li fiyatlardan hiç geri alım yapmadı. O nedenle bunu görenler satışa döndü. Ama şu an bu fiyatlardan tekrar alıma başladılar. Önemli nokta bu.
Şu an 3,50 dolar desteğinde hisse.
Harika maliyetiniz var ve çok iyi hisssedesiniz. Sabırlı olmalısınız bence. ytd.
ben short devam ediyorum
inceldiği yerden koğsun dayı
şır şır oluk gibi akabilirsin bebeğim
acıklı bir son
Abkanın sistemleri sat vereceğini düşünüyorum
400 milyar dolar borç olsa %0,75 faiz artırımı yıllık 3 milyar dolar ekstra gider demek.
İthal enerji ve hammaddede çok daha yüksek düşüş olması gerekir ki telafi etsin.
son 1 saati saymazsanız bugün zarardaydım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
ne akıyor be yaw :)
şır şır
x100 2520 altı bugüne yetişir mi?
Güzel hareket. 276 bin civarlarından uzun kovalayabilirim..
100 endeks quazimodo obo olmuş bu arada. Otuz endeks standart kalmış..
Quazimodo korkutuyor ama gerçekleşeceğini düşünmüyorum.
Burada yazılanlara bakıyorum sonra endekse bakıyorum yüzde 5 düşmüş devre kesmiştir diye ama az da olsa artıda.
Buralarda durması bile sağlıklı, EMA 55(2H), EMA 144 (2H)'i yukarı kıracak en geç yarına XU030 için.
Benim için düşüşler alım fırsatıdır görüntü bozulmadıkça.
Akbankın F/K sı biraz yüksek kalmıştı, 1.5'larda onu biraz düzeltmek istiyolar gibi.
Taşınan Açıklar da değişkenlik var, THYAO YKBNK GARAN EREGL ve PETKM taşınmış,
https://i.hizliresim.com/kik7ey8.PNG