şimdi buradan bir vermeye başlıyorlarmış...
enflasyon var nereye düşecek diye gelene geçene vere vere düşüyormuş :he: :he:
ha döndü ha dönecek..
üffff
bozkurt sonunda bulaştırdın :yes:
Printable View
Ilave olarak amerika kafami karistirdi orasi yesillenebilir bu gece.. Ayiligin hakkini veremedim i . Ayilara saygilar
short flat.
akşama conilere bir bakalım. bu pilava biraz daha su istiyor.
iyi akşamlar
Süze süze spotta malları dağıtsınlar. Bir yerden malları yerine koyacağız. Bu dönemde malsız kalınmaz.
Girilecek iddia ne kadar sade ise kazanma ihtimaliniz o denli artar .....(mı) ?
y.t.d.
Yarın TDİ verisi var. Beklenti üstü gelirse problem.
Puahhaa
Dediğin olursa şort yapmayın diyenler düşünsün :drunk: biz nasıl ordan döner burdan döner diye ütüldüysek bu seferde lönkcüler ütülür. :kahkah:
Bu işler paraynan değil sıraynan, sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları yer
Sağ kolumu kullanamıyorum kaldırımda motorsikletli arkadan çarpınca kürek kemiğine vuran dayanılmaz ağrım olduğu içinde daha da nüksetti kol ağrısı .
Tek kolla da işlem açamadım pozlar elde patladı maaalesef
Cok gecmis olsun ustadim insallah en kısa sürede sağlığınıza kavusursunuz
Gecmis olsun.. Acil sifalar
Pscyokinesis
çok geçmiş olsun.
ama dediğin işin bahanesi olacağı varmış, kaç satır yazıyı yazabilen, 2 - 3 tuş ile işlemide yapabilirdi. :one:
benimde geçen ay cephane yetmedi, sonuç zarar oldu :he::he::he::he:
Hela çukurunda akşam işlemleri nasıl acaba? Bu arada altın dolar bazlı güzel yerde.
ağalar şort kasmaya hiiç gerek yok. belki haftalıkta sağlam bir ayı barı olursa olabilir.
atlar son dört yüze girmiş gibi.
her şey zamanla oluyor. burda işc güzellemesi çektim aylarca maliyetim 3,27. kimse takmayınca duvara mı konuşuyorum diye bıraktım. şimdi herkes almak için birbirini eziyor. iki yıla maliyet sıfırlanır diye tahmin ediyorum.
ama biraz dünyayla barışık rasyonel bir yönetim seçimle gelirse bu rakamlar hayal olur.
misal bir fon 5 milyar dolarla bile tl'yi de baskılayarak temiz 4-5 arasına götürür, maliyetini sıfırlayıp 5 yılda da çıkabilir.
bim eregl bile oyunda değil. biri 160 öbürü 60 olsa şaşırmam. kimse de şaşırmaz.
cümleten iyi geceler.
Evet konuşarak telefonda emirde verebilirdim broker a haklısınız burada konuşarak Siri yazıyor Siri okuyor borsa platformunda emirleri Siri ile yazamıyorum o sebeple demiştim .
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Vakıf geceye ful long girdim. Us o beni alacak ya ben onu :) 5.5 tavan yapmis tahtaya full long girmek için yürek lazım herhalde. Vadekisinde bugün %12 oranında yeni poz açılmış. Poz sayısı nötr yada azalsaydi shorttan batanlar mecburiyetten kapandı diye düşünüp dönüş olabilir diyecektim ama kasaya 100 bin yeni jeton. Sanırım 5 tavandan sonra bu kadar yeter eksi piyasada dönüp taban olur diye yeni shortcular gelmiş olmalı. Cunku özellikle gün içi piyasa aşağı doğru her salındiginda vakıf oralı olmadı. Hatta son 30 dk bir ara abandilar yukarı ana düşüş hizlaninca gevşedi. Bu tahta yarın donmesse buralardan yeter artik diyenleride batirirlar. Dönerse gatan gibi 3 günde pert olur.
Onların hiç biri gerçekleşmez, vur dedik öldürdün sende tam ayu çıktın yahu :drunk: o değilde kuyumcu beni aradı abi sen bi daha benden mal alma dedi, Aldığın günden beri altın paraşütsüz düşüyor dedi. Bendeki zarar kol gibi oldu 1020 den aldıydım gram başı 30 gayme geçirdiler,yazık kuyumcudada bol miktarda stok varmış ondan suçu bana atıyor olmalı, sanki ben düşürüyorum :drunk:
Sabahtan beridir helikopterler uçup duru
Ankarada bisi mi oldu anlamadım
benimde arkadaşımın oğlu ankarada trafik kazasında hakkın rahmetine kavuştu..otomobil kaldırıma çıkmış:(
4 ay bitkisel hayatda kaldı sonra vefat etti ... bugün taksiciylede konuşuyouruz.... anca çok kodaman biirlerini canı yanacakki halkın lehine karar alsınlar....o da martılardan dertli havadaki değil ama caddelerdeki...
y.t.d.
Bende spot ördek var. Kankası bu gün sinyali verdi. Yarın tekmeyi basacağım.
Zaten adamlar spotu alıp vermedwn önce viopta poz ayarliyorlar ve düğmeye basıyorlar komplo teorisi bitmez aliyorlarsa almak, satiyorlarsa satmak lazım. Vakifa girmesydim ykbnk full long olurdum %7-8 artı yukaridayken bile. Piyasa dusmese tavan olacaktı. Yarın vakıf ekşi olurda anında short olurum. Donerse burdan doner donmesse çok ilginç yerlere gider. Bir diğer konu vakıf vadelisi teorik fiyatın %1,5 üstünden işlem görüyor. Birileri long tarafında çok iştahlı. 5,5 tavan yapmış hissenin vedelisini birde teorik fiyatın üstünde longlama cesareti pek kişide olmaz. Ben teorik fiyatlara çok önem veriyorum viopta. Ön pozisyonlanmayi gösteriyor. Genelde hızlı yükselen tahtaların vadelileri teorik fiyatın altında gezinir çünkü ky her yerden shirt yapar dinecek diye bunda garip şeyler oluyor. Hisse uçmuş taban serileri ile birde teorik fiyatın üstünde işlem görüyor, ben ky yi shorta davet diye yorumladım ve girdim. Garan hariç diğer bankaların hepsi teorik fiyatın %1,5 üstünde işlem görüyor. Dün garanda boyledi bu sabah aldılar köpüğü.