Aktifte ki inada bak artirmiyorlar .burgan (on hs.)500 e verse 27 yi gondericem hepsini burgana
Aktifte ki inada bak artirmiyorlar .burgan (on hs.)500 e verse 27 yi gondericem hepsini burgana
geçen gün işlem yaparken müşteri aradı 60 milyon tl.yi nakit olarak getireceğim dedi
istemediler gişe imkanları ve para sayma makine sayıları fazla olmadığından sayması saatler sürer dediler
paranın hepsi 200 tl.lik banknot olmayabilir, biraz önce 4 milyon tl.yi 1.5 saatte zor saydık dedi gişe yetkilisi..
müşteri yetkilileri de oldukça rahat ve umarsızlaştı, yıllardır telde, whatsappta görüştüğüm yetkili "abi o oran yok, piyasada daha iyi oranlar varsa onları düşünebilirsin" filan demeye başladı, önceden senin için merkezle bir görüşeyim abi filan derdi, artık hiç umurlarında değil. Yukarıda yazılan ON hesap 180 gün 28,5 oranı alabilirsem direk oraya taşıyacağım, bunların şımarıklığıyla uğraşmaya gerek yok.
Tr’de yiyip içeceğimize, Monaco’da yiyip içelim daha iyi :)
https://resimyukle.imageupload.worke...EE34C4BB9.jpeg
Monaco
https://resimyukle.imageupload.worke...149BFEA70.jpeg
https://resimyukle.imageupload.worke...A9344766D.jpeg
Gılıcdar ın yeni vaade 4 milyon borsa yatırımcısının zararını affedeceğiz olabilir.
Adamda vaad edecek bir şey kalmadığından bağkur primi, öğrenci affına, ukraynada okuyan öğrencilerin denkliklerine kaldı.
Adamda gram vizyon yok...
Türkiyede 1.200.000 yüzdekikle giren öğrenci Ukraynada tıp, hukuk, mimarlık okurken burada denklik verecekmiş.
Peki parası olmadığından YÖK ün denkliği olmadığını BİLE BİLE ukraynaya, rusyaya gidenlere denklik verirken TR de 100 bin bu bölümlere girenler sana sövmeyecekler mi?
Tüm vaadleri elinden alınan gılaçdar ne bxk yapacağını şaşırmış.
EYT ile 42 yaşındakileri emekli ettirdi , faturasını tüm millete ödetti gılıçdar.
Afta sonraki 6 ay diliminde af ile çıkanların yüzde 80 inin suç işlediği "kader mahkumlarını" affeden Rahşan dan sonra 1 milyon-2milyon yüzdelikle ÖSYM ye giren Gılaçdar doktorlarına muayene olur bu millet.
O aday olursa ASLA OY VERMEYECEĞİM.
Tayyip devam etsin daha iyi...
Kiralara yüzde 25 zam sınırı getir, Emlak vergileri uçuyor.
2023 vergileri yüzde 122 zamlı sanırım.
Belediyelerin sitesine bir bakın derim.
Benim de yaşadığın küçük bir kentteki CHP li belediyenin emlak vergisi, İzmirdeki bir villayı geçtiğini bizzat gördüm.
AKP de bir parti disiplini var. CHP deki her belediye kendini eyalet ilan ediyor.
HDP ve İYİ parti desteği ile aldıkları belediyeleri bir bir kaybedebilirler.
Dedikya dudunun zararini biz karsilariz .nolucak ki.kk da butun birsacilari karsiliyicak miş.ne iyi kalpli.[emoji39]
Cilginca dans ediyoruz acik hava timarhanesinde.
Muzik susana kadar devam ederiz.
Syg,
Herkesin zararini karsilasin ,kadayifli kaymakli ne guzel iste al sana piyasa.
Anlamadigim devlet ne yapabilirki.adam borsadan alicaksa alsin,saticaksa satsin kimene...
Benzer konuları yazmıştım ama sildim. Zira hemen trol diyorlar. Oysa , kendi tarafımızı eleştirmek, doğruları söylemek tam da partilere yardımcı olmaktır. Partiler vatandaşı dinlemeyecekse neyi dinleyecek ? Kendi politikası dışına oy devşirmek amaçlı çıkan parti bu kez tabanını kaybeder. Bir çocuk deli gibi yıllarca çalışarak iyi bir bölüme yerleşirken ; haytalık peşinde koşan ama zengin olan diğer çocuk yurt dışında dandik bir ünv. ye kayıt yaptırarak hooop Türkiye ye geçiş yapsın. Kul hakkı bu olsa gerek.
Sonra AF hususu. Ne münasebet ! O zaman ceza kanunu komple kaldırsınlar. Herkes istediğini yapsın. Nasıl olsa af var . Bunlar 150 bin oy fazla alacaklarını hesap ederken 1,5 milyon oy kaybedecekler farkında değiller. Belki de batmış bir ekonomiyi almak istemediklerinden kasıtlı olarak böyle davranıyorlardır. Yoksa bu kadar aymazlık olmaz.
https://twitter.com/ZAMajans/status/...eGppwEubA&s=19
Ohhh kebap kıdemli olanların maaşı 20 bini bulur her belediye kendi torpillisini besliyor sonra da çıkıp fakir fukara edebiyatı yapıyor
Bu arada Çankaya belediyesi her ay altında arabası aylık 20 bine yakın geliri olan kapıcılara süt yardımı yapmaya devam ediyor
Kahrolsun Gidivanizm.
Kahrolsun halk dalkavuklugu..
Syg,
Sn bahri sonunda adınızı apartman görevlisi düşmanına çıkaracaklar bence apartman görevlisi olmayan bir yere taşının
Bu tür yardımlarda en büyük kaygım yardımın israfa dönüşmesi. Normalde süt almayacak adama süt vermenin anlamı yok. Önemli olan alamayana, ihtiyacı kadar vermek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne demiş yerli düşünür ve akil adamın biri ;
Ben zekatımı fakire vermem. Zengine veririm.
İtiraz sesleri yükselmiş tabi , Siz demiş Allah'tan daha iyi mi biliyorsunuz,
Allah kime veriyorsa ben de ona veririm.
Hatalı gönderi
https://twitter.com/WassimSinno/stat...NTQ_Qyi0Q&s=19
Lübnan da gıdıvanizm
Mutfakta çöp öğütücüsü olur ise, yemek pişirilen, hazır yemek tüketimi az olan bir evde, çöp yükü yarı yarıyadan fazla azalır. Çöp öğütücüsüne atılmaması gereken çöpler de zaten koku yapmaz, onları da gündüz evden çıkarken güzelcene sokaktaki çöp kutusunun içine bırakırsınız. Yani bir evde çöp öğütücüsü, çamaşır kurutma makinesi kadar lüzumiyatlı bir aygıtdır. Çağımızın şehir yaşamının getirdiği bir il geleneği göreneği örfü adeti olarak benimsenmeli bu iki aygıt.
Rakıda son durum
https://i.hizliresim.com/n0byvas.jpeg
sn.bahri, yukarıda bir forumdaşın dediği gibi adınız emekçi düşmanına çıkacak ! Sizi ben çok iyi anlıyorum. Yalnız titiz birisi olarak en iyisi 8-20 daireli bir binaya taşınmanız sağlığınız için şart gibi. Ben de benzer yolsuzlukların kapıcı vasıtasıyla 3-5 kişilik bir ekipce yapıldığını bizzat belgelendirdiğim halde maalesef malikler + kiracılar '' emekçiyle uğraşmak yakışıyor mu '' diye çıkıştıkları ve belgeleri görmek dahi istemedikleri gün daireyi satışa koymuştum.
Şimdi 8 daireli normal sokakta bir binada yaşıyorum. Haftada 2 kez merdivenler ve asansör temizliği yapan orta yaşlı kadına aylık 1200 tl. veriliyor. Kafam rahat. Çöplerimizi kendimiz atıyoruz. Zaten günde 5-6 kez girip çıkıldığından çöp birikmiyor.
Kardeşimin oturduğu tek bloklu sitede yönetimi şirkete vermişler. Daire başına aylık 150 tl. sadece şirket alıyormuş. Kapıcıyı çıkarmışlar ve kapıcı dairesini kiraya vermek için tadilat yaptırılması kararı almışlar. Mal sahiplerinden daire başına yıllık 6 taksitte 4000 tl. toplanacakmış. 40 daire * 4000 Tl. = 160000 tl. tadilat. Yahu keşke hiç kiraya vermeden boş tutsaydınız. 160 bini kaç yılda karşılayacak bu daire dedim.
Binada mal sahibi oturan çok az olunca ve toplantılara da katılmadıklarında ne olup bittiğini bilmiyorlar. Sadece kendi kendilerine konuşarak bir kaç uyanığın elinde oyuncak oluyorlar. Çıkıp biri de - ne şirketi kardeşim ben aidat karşılığı koç gibi yöneticilik yaparım - demiyor. Herkes şirkete ayda 6 bin lira veriliyorsa bende 5 bin isterim diyormuş. O zaman ağlamaya gerek yok.
Eskiden çoğu kimsenin yüzüne bakmadığı sakatatlar bile uçmuş.
Kuzu paça tane 15
Dana paça tane 60
Kuzu kelle tane 75
Kuzu ciğer kilo 150
Saolsun hem hayvancılığın bitirilme noktası, hem popüler kültürün reklamı yok kolojendi yok şifaydı vesaire dayatması sonucu sakatatlarda bile balon oluştu neredeyse. Eskiden bu faydaları yoktu sanki kimse bilmiyormuş gibi icatlar çıktı.
Eskiden sakatat cepte kalan para üzerleri bozukluk madeni para ya da hadi para verdin diyelim çok düşündürtmezdi.
Evde bi kelle paça yapsan 200 e patlıyor neredeyse şaka gibi. Dışarıda tabağı 60-70 lira olmuştur o ayrı mesele.
Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022'nin üçüncü çeyreği itibariyle konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği ülkeleri açıkladı.
Türkiye, yüzde 189,2 ile birinci oldu. Türkiye'yi, yüzde 27,3 ile Estonya ve yüzde 23,7 ile Macaristan takip etti.
https://www.odatv4.com/ekonomi/ilk-1...z-konut-266733
Daha da artacak mı?
CHP olmasa nemkeket güllük gülüstanlık olacak diyorsun yani Ahh bu gılışdarr. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün BİM ve ŞOK 38.5 TL olan tava yoğurdunu 48 TL yapmışlar. (Lan bunu daha bir ay öncesinde 28 den 38.5 yapmışlardı)
4 TL lik ekmek 5 TL olmuş. Yüzde 25 geçirdiler.
6 TL lik bazlama 8 TL olmuş.
7 TL lik knor çorba 11 TL olmuş (yüzde 50 zam)
Mazot 29 dan 22 ye düştü. Minübüs, otobüs ücreti 7 TL den 10 TL ye çıktı. (Yüzde 50 zam)
Sizin sabit fiyat yalanınızın ta.... koyayım...