Bunun zgold dan farkı varmı
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bugün genele yaygın alış vardı. Bir ara görünüm bozuldu. Sonrasında bankalar devreye girdi. Böyle böyle yükseltiyorlar endeksi. Hisseden çıkan enflasyondan parasını koruyamayacağını düşünen yan kağıtlara ya da nispeten ucuz kalanlara giriyor. Şahsi gözlemidir teknikle alakası yoktur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SPOT kapanış, bu takasa ragmen oldukça iyi kapanış oldu! BofA ve Y/F satışı azalttı,
https://r.resimlink.com/lE0iAZCR.png
XTUMY yine %3 üzeri getirmiş, siz de burada sermayeyi eritin :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satmak için sebebi vardı yorumum budur iyi akşamlar herkese
Zaten dünyanın en pahalı borsalarından biriyiz , Kılıçdaroğlu aptalı haklı çıkmasın diye saçma sapan şişirdiler yine borsayı, 1 tane iyi haber yok bugün borsanın coşması için...
Aynen
2 si de ucuz üstat. Size daha önce bahsettiğim fonların detayına bakıp oradan hangi hisseleri almış bakabilirsiniz. Sizin yerinize hem temele hem tekniğe bakıyorlar. Oradan seçip sektörel dağıtımla kolay kolay kaybedilmez gibi. Ytd..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmiyorum, bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.
Bugün müşteri temsilcimi aradım öğrenmek için, bana dediği ; hisse gibi alınıp satılabildiğini, açıpa satış ve kredili işlemin yapılamadığını, dayanak varlık olarak altın olduğunu, talep halinde 45 gün içşnde fiziki teslimatın yapılabildiğini, stopaj kesintisinin olmadığını, hisselerde ki gibi alsatlarda komisyon olduğunu söyledi.
Yönetim ücreti gibi masraf yoksa iyi..
Bir de, zgold ve gldtr de hisse gibi ama altındaki ani çıkışlarda yeterince çıkmadığı için insanı bezdiriyordu o yüzden ben alıp satmayı bırakmıştım, gramdaki gibi marjlarda hareket etmiyordu. Bu Altında öyle ise anlsmı yok ama gramla aynıysa o zaman güzel.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
binlerce kişinin takip ettiği bir forum da ana muhalefet liderine bu yakıştırmayı yapmanız çok akıllıca!!! olmamış, aynı yakıştırmayı iktidar partisi başkanına yapmaya cesaretiniz yoksa! belki de 7 ay sonra iktidar olma olasılığı olan bir partinin mustakbel cumhurbaşkanı adayına! da bu yakıştırmayı yapamazsınız! şimdi olmasa bile o gün! zamanı geldiğinde! bu iletiniz! başınıza büyük bir dert açabilir! syg,
+ yapmış seans sonu
https://imgyukle.com/f/2022/11/21/Jx4vgs.png
https://imgyukle.com/f/2022/11/21/Jx4vgs.png
palanenenin seans sonuna doğru al tuşuna basış şekli bu sanırım.
https://www.instagram.com/reel/CktvC...MDJmNzVkMjY%3D
bist30 kontratı 50 bin liralık pozisyon açıyor bu çok büyük bi tutar, riski çok fazla. yabancı borsalardaki gibi daha küçük tutarlarda bist endeks kontratı alma imkanı olmalıydı bence, yarım, çeyrek kontrat gibi. pay kontratları var biliyorum onlar da taban taban veya tavan gidiyor stop olamıyorsun, kar alamıyorsun, sığ, derdi çok. ben sadece endeksle ilgileniyorum ama 10x çok fazla. bist30 endeksi 1000'lerdeyken sorun yoktu, 5000 olunca pozisyon almaya korkar olduk. bilemiyorum benle aynı düşünen varmı? bir de zamanla küçültmeye giderler mi acaba bölünme gibi yani, bu işin geçmişini bilen arkadaşlar, hiç olmuşmuydu öyle birşey?
bugün gerçekleşen açığa satış işlemlerinde düşüş olmuş, borsanın düşüşünde fırsat da vermediğinden fazla açığa satış düşünülmemiş olmalı, son yarım saatlik yükselişte asıl açık pozisyonlarının açıldığını kapanmayıp yarına taşındığını düşünüyorum!
https://i.hizliresim.com/sgsnyfu.PNG
Kripto para dünyasında deprem! Yatırımcılar tedirgin... Herkes güvenilir borsa arıyor
Dünyanın en büyük ikinci kripto borsasının iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto ekosisteminde deprem etkisi yarattı. Krizin kripto piyasalarında yılın başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı tahmin ediliyor. Uzmanlar ise yatırımcıları likidite konusunda şeffaf olan borsalara yönelmeleri konusunda uyardı.
viopun desteklendiğini teşvik edildiğini viopta likiditenin artışının istendiğini düşünmüyorum. Kaldıraçın düşmesi ve taban taban hareketlerinin olması bunu düşünmeme sebebiyet veren durumlar.
çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık
Ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanı ve de muhtemel c.başkanı adayına bu şekilde hitap etmenizi kınıyorum.. moderatörü bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ay bitince açıklanacak. Oyak portföyün yönettiği yatırım fonlarında son 1 haftada keskin ve piyasadan farklılaşan bir düşüş yok gördüğüm kadarıyla. Eğer Portföyünün %10 una kadar hektaş içeren bir fonu olsaydı son 1 haftada fon da düşüşü fark ederdik diye düşünüyorum.
Hangi fonun aldığı belli olsun fon yöneticisini arayıp bu kadar yüklü hisseyi tarihi zirve fiyatından neden aldığını soracağım. Belki de birçok fona talimat ile aldırıldı, bilemiyorum.
Cumhurbaşkanlığı seçimini sayın erdoğan alır ve meclisteki koltuk sayısı yarı yarıya düşerse. Böyle bir senaryoda ilerleyiş nasıl olur? Yeni sistemde bakanlıkları cumhurbaşkanı belirliyor sanırım. Yani yürütme tek elde kalacak o zaman. Peki meclis dağınıklığı nasıl etki eder? İşleyiş açısından mesela bütçe kabul edilmedi mecliste ne olur? Meclisin yaptırımı var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O satışının tümünün oyak fonları tarafından karşılanması teknik olarak mümkün değil, zaten farklılaşan bir performans yoksa, bu konuda çok kuruntu yapmaya da gerek yok...illa ki oyak fonlarında da alım yapılmıştır, ama öyle satışın %20-30 undan çoğunun oyak fonları tarafından alınması büyük skandal olur, sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
İyi parti yedekte..
Kulakları çekilir...
Olmazsa iyi parti ve CHP den bölünme doğum yaptırılır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gunaydın 2 güne hulk 10,40 olurmu sizce???
sasa ve hektas vadelileri taban değiller an itibarıyla..bakalım devamı nasıl gelecek..
Bugün günlerden TUPRS..
Vadelisi güzel açtı. SASA-HEKTS da tabandan kurtulup artı yapar, bankalar eşlik ederse fışkırtma olabilir.
Ama SASA-HEKTS'ın tabanı bozup tekrar düşmeleri gerekir normal şartlarda..