https://resmim.net/f/GsgUDY.jpg
Printable View
https://resmim.net/f/hv1q0u.jpg
aylık takas
Suriye İDLİB 5 şehit olayı bozdu tahtayı...2.10 dan aşağı 1.82 ye devre kesti...
Bakalım toparlayabilecekler mi yeniden ?
Çok sayıda şirkeyi sokmuşlar borsaya ama hepsi borsada sadece alavere dalavere işleri gibi görüntü içinde. Bu grupta yapılacak en iyi iş bir çok grup şirketini, özsermayesi en yüksek olan borsaya kote bir iki şirket bünyesinde birleştirmesidir.
Aynı nitelikte çok sayıda grup şirketi var, borsada gereksiz kalabalık. Ve sürekli şirketlet arası birirbirlerinin hisselerini al sat dolapları sadece.
Bedelli sermaye artışları tamamladıktan sonra, “metro, atlas, Mtryo ve metro menkul kıymetler” gibi şirketker bir çatı altında, “Avgyo, Avtur, mepet” gibi şirketlerde ayrı bir çatı altında birleştirilmedi en uygunu gibi. Hepsi aynı nitelikte şirketler zaten.
Tutunabilirse üst dirençler neresi var mı yorum yapacak olan yoldaşlar
2.15 üstü kapanışlarda kimse nereye gidebileceğini bilemez bundan sonra...:he:
2.15 test ediliyor...Üstünde kaldığı müddetçe sorun yok artık...
Hey gidi hey 2017 mayıs ayındaki yazışmaları okudum az önce, timsah samsunlu, cefaks arkadaşlar nerdesiniz
Artık engel kalmadı taaaa 7.xx lerdeki büyük çanağın tamamlanmasına kadar...
bu küçük fincana bir kulp takar mı?
Geçici vergi beyannamesi açıklandı bu akşam seans kapandıktan sonra...
10.905.855,10
Bugün neden bozdu üstst peki
Bozulan bişey yok...Beklemede...Her an gelebilirler yine tahtaya...Hele endeks te bi artıya geçsin...
Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusu: Türkiye'ye ait gemiyi imha ettik !!!
Halife Hafter liderliğindeki Libya Ulusal Ordusu, Trablus'ta Türkiye'ye ait bir gemiyi vurduklarını duyurdu.
Facebook hesabından bir açıklama yapan Libya Ulusal Ordusu, Trablus limanında demirli bulunan, silah ve mühimmat taşıyan bir Türk gemisini vurduklarını açıkladı. Olayla ilgili henüz Türk yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi.
https://sptnkne.ws/BxVX
Bu haber piyasayı bozabilir genel olarak...
Ay anasını satayım tam bi trend yakaladık diyoruz dış gelişmeler çıkıyor bu seferde yav çok değil bi yüzde 40 benim işimi görür, ama bugün merry satmış yine kuruşçu
Önce LİBYA bugün de İDLİB operasyonu başladı haberleri yine bi dalış yaptırdı tahtaya...
Umarım yine çıkabilirler yeniden su yüzüne...Yoksa batık şu anda...
https://resmim.net/f/F8sufP.jpg
haftalık takas
İDLİB, LİBYA, CORONA derken bayağı bi sarsıldı tahta...Yeniden toparlanmaya çalışıyor...
2.15 üstüne gidebilirse yeniden o büyük çanak sözkonusu olacak...
Haydin ağalar...Keyfinizi bekliyoruz...Bakın endeks te döndü, nerdeyse corona aşısı da bulunacak, RTE ile de Putin anlaşacak...
Kap haberini var nedir bu
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Metro % 100 avturun iştiraki .Metro 132,087.000 kar getirdi nereye gitti bu kar avtura hiçmi karın etkisi olmadı,anlayabilen bir açıklarsa memnun olurum..
Bu grup borsaya kaç şirket kote etmiş? hepsinin borsadaki uzun tarihleri boyunca yatırımcısına bir katkı sağlamış mu? Herhangi ciddi bir karlılık büyüme mi olmuş!! Habire grup şirketketi arası veya kendileri ile grup şirketleri aradı hisse al sat işleri, hisse doldur boşalt işleri!! Bunun anlamı nedir?
Bu grubun bütün şirketlerinin birleştirilmesi, tek şirket olarak borsada olması en hayırlı iş olur! Belki ozaman ortaya nitelikli tek bir şirket çıkar!
Borsa yönetimi bu kadar şirketle borsaya kote etmelerine niye müsade etmiş o da ayrı bir sorgu. Çok sayıda kırıntı niteliksiz şirketin BİST te oluşu ülke borsasını nşteliksizleştirmeden başka bir işe yaramıyor.
Dolar yükseliyor, Altın yükseliyor, Hisseler yükseliyor..
"Bir ormanda Aslan Ceylan ve Fil aynı yöne koşuyorsa, orman yanıyordur."
Bu adam bu işi iyi biliyor ;) herkes ceza bitti yukarı gidecek derken bunu satıyor , Avgyo ve Mepet yukarı götürüyor ;)) çok şükür tanıyoruz ve ona göre pozisyon aldık Allah razı olsun ;))
Bugün nasıl O.Ç lugu yapılır gosterdi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşşeğe altın semer vurmuşlar misali, buna dünyayı versen de aynı... artık büyü de bir çizgin olsun, herşeyin bir adabı var...
27 mayıs tarihinde ( 2.26-2.76 fiyat aralığı) galibin dükkanlarından 8.5 milyon lot satış yapılmış.
şimdi galip piyasaya mal mı döşemiş oldu ? böyle mi algılandı ? malum kişi hem tavana götürürken lotları çoğalttı, hem de tabana götürürken alışa yatıp dükkanlardaki lotları hortumladı. galipteki tilki kurnazlığı budur işte, millet adamın satış yaptığını düşünürken o tam tersini yapıyor.
bir kağıdı zirveye getirdiğinde kendi dükkanları tavanlardan galibin satışlarını alırlar, işte orada şelale düşüşü başlar 5,6 sene kendine getirmez, iflah olmaz. yani sözün kısası dükkanlar satarsa korkmayın, eğer dükkanlar tavanları alıyorsa film biter.
Ölmüş bu kağıt yaa. Ağustos akadar da brüt takas yemiş. Yine ne halt yedi Galip ağa da brüte takıldı. Brüt takas taki hisseyi alan aldığı gün satamaz, en erken ertesi gün satar. Ayrıca sattığında satımdan elde ettiği para 2 gün sonra hesabına yatar, başka hisse bile alamaz o para ile. Almak isteyenler bu durumu bilerek almalı. Galip resmen sı..mış hissenin içine.
Son bir aylık ortalama 2,27 lerde. 1,88 lerden dönecek gibi. Baskı var şimdilik. Sanırım Metro nun hata yapmasını bekliyor birileri. Metro 10 milyon lotun altına inemiyor takasta. İnerse hemen saldırırlar gibi duruyor. Takip edelim bakalım şimdilik.
haftalık
https://i.hizliresim.com/Z1nM2W.png
13 Temmuzdan bu yana nerdeyse hergun a1 capitalden duzenli alislar gerceklesiyor..Hissenin brut takas cezasi bitti bitiyor cok az bir zaman kaldi.. A1 den alan kisi illa birseyi fiyatliyor... Isin asli cuma gunu tabandan bir miktar almaliydim kacirdim...1.76 nere 2.17 nere... Ama a1 in maaliyetini inceledigimde 2.15 oldugunu gördüm. Sig bir tahtasi var dususlerde hizli dusebiliyor ama spegi hisseyi gayet iyi korudu..en az 2.50 kisa hedefle yoluna devam edecegini dusunuyorum.. Brutun bitmesiyle 3 hedefiyle takibe aliyorum.. Tum hissedarlara acil ihtiyaciniz yoksa cok kurcalamayin derim.. Borsaya birsey olmazsa bu hafta 2.30 dusus basladigimiz gune geri doneriz diye umut ediyorum..
Helal olsun avtur a.. yavas yavas ins roketlemez...Yeni bir ceza almasinda
Bilancosu haftaya gelecek ins guzel bir surpriz yapar. Bugun guzel direndi.. Brut takas cezasida kalkinca ins daha guzel olacak.. Spegide iyi sabirli 2.28 üstundeki kapanislarda hizlanacagini dusunuyorum.. Borsanin normal sartlarindaki seyrinde 2.02 stop konumunda..Herkese bol kazanclar ins
Normal giden bir borsada 2.28 stopla takipe devam..Bilanco tirt cikti.. Herkese hayirli kazanclar
Yükselişe geçmeye niyeti var gibi. YTD