günaydın iyi haftalar.
Printable View
günaydın iyi haftalar.
gelinen noktada dünyanın gücünü arkasına alan yahudiler, firavunların ve nazilerin yaptıklarını başkasına yapıyor!
Adalet Bakanı : İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Hâkimler ve Savcılar Kuruluna gönderilen ihbar dilekçesinde bahsedilen iddialarla ilgili olarak HSK ilgili dairesince gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, verilen inceleme ve soruşturma izni üzerine HSK Teftiş Kurulunca müfettiş görevlendirilmiştir.
Hakimler ve Savcılar Kurulu, Anayasa ve mevzuatımızdan aldığı yetki ile bahse konu iddiaları titizlikle araştıracak, yapılacak inceleme ve soruşturma sonucunda gerekli işlem tesis edilecektir.
Somut delillerle ortaya konulan ve suç teşkil eden hiçbir iş ve eylem karşılıksız kalmayacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Bununla birlikte; söz konusu ihbar dilekçesi ile gündeme getirilen bazı iddialarla ilgili olarak genelleme yapıp adaletin tecellisi için fedakarca çalışan yargı teşkilatımızın tüm mensuplarını töhmet altında bırakacak ve adalete güveni zedeleyecek açıklamalar ve yorumlardan kaçınmak gerekir.
İster yargı içinden ister dışından; yargı yetkisinin kullanılması ile ilgili olarak yanlış tutum ve davranışlara tevessül edenlere asla müsaade edilmeyecektir.
Inceleme ve sorusturma sonucu
https://i.hizliresim.com/8vfo641.jpeg
Adalet bakanı önce makamından ayrılması lazım, biz adalet konusunda tek adama bağlıyız o ne derse adalet odur onu uyguluyoruz diye karşı çıkarak istifa etmesil lazım,yapmazsa ülkeye tek yabancı gelmez yatırım için:he:
günaydınlar
:bravo:aynen devamlı 3 maymunları oynuyorlar,oynasınlar bakalım devran döndüğünde ne mok yiyecekler ,kulis fısıltılarında zatın sağlık sorunu yüzünden mart gelmeden görevini başkasına devredileceği konuşuluyor,bekliyoruz bizde durumunu biliyoruz,sistem adamı afetmezzz.
Faşistlerden, yobazlardan bu yüzden iğreniyorum.
İster İsrail'de olsun, ister Türkiye'de.
Dünyanın her yerinde aynılar.
Netanyahu'da bildiğin hem faşist, hem yobaz.
Cumhuriyetin 100. yılı sönük kutlanmaya çalışılıyor.
Büyükelçilerin bile çoğu üst düzeyde davet beklemiş ama hiç bir davet gelmemiş, şaşırmışlar.
Cumhuriyetin 100. yılında, böylesine yobazlar tarafından yönetilmek ne acı :(
Sizce bu veriler, ne verisi olabilir ? :)
Kırşehir: %52
Aksaray: %51.4
Yozgat: %50
Nevşehir: %49.2
Bayburt: %48.4
Fenerbahçe-Galatasaray kupa finalini bile 100.yılda arap ülkelerinden birinde oynatmak istiyorlar. Bu iki takımında bence ortak karar verip bunu kabul etmemesi lazım. Bu kupa finaline Atatürk olimpiyat stadı yakışır. %50/%50 seyirci alırsın şifresiz kanaldan da verirsin.
Bu kupa finalinin katarda suudi arabistanda vs yapılmasının nedeni nedir.
Hainlik,çünkü bedevilerden başka muhatapları yok,ülkenin nakitini bitirmiş onlardan başka tutunacak dalları yok,onlarda fırsat bu deyip istedikleri gibi hareket ediyor...Bir ülkenin geleceğini çalıp çalan kişilerin peşine düşenden bu ülkeye faydası olmadığı gibi inadına peşine düşmek vatan hainliğidir,hala aziz nesinlik halk bilmiyor adam sizin 500 senelik geleceğinizi çaldı:rtfm:
Yalaka kanalları inadına gaz veriyor,ülke yatırım için cazip hale geldi diye,acaba hangi yatırım ve bu yabancılar kim ???...Yargının ve hukuğun yerle bir edildiği yere kimse gelmez,önce ADALET:he:
Bazen yazmak gelmez ya içinizden. O durumdayım. Bu ülkede beyin bir şekilde uyuşturulmuş kitleler, uyandırılmadıkca bir gelişme beklenemez.
Cumhuriyetin 100 kutlamasını, Netanyahu ve onun taşaronlarnı bağlayıp ,kanalında gırla hopitik göbek atanları gösterip , kutlamaları ertelemeyi hesaplayan bir TRT var iken;kim s2ker FB-GS maçını
Kendime notlar.1976 Yılında, üniversiteye başladığım da en büyük değişim;pasodan şebekeye geçişimdir. Şebekeye sinemalarda %50 indirim olurdu. Halk otobüsleri indirim yapmaz idi. Bu gün kapitalizmi dibine kadar savunan kesim, özel sektörlerin bedava insan taşımasını hangi gerekçe ile ister. Anlamak mümkün değil.
https://pbs.twimg.com/media/F8pcZlRa...g&name=360x360
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://i.pinimg.com/474x/b4/f0/ec/b...542a3c6674.jpg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra yaptığı açıklamada, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Allah belanizi versin .. Hastane vurmak nedir ..
Anadolu Ajansı : İsrail Ordu Sözcüsü Hagari: "(Gazze'deki hastane saldırısına dair) Elimizde tüm detaylar yok"
Erdoğan : İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir.
Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum.
Kanada başbakanı : Haberler korkunc , yıkıcı ve kabul edilemez , hastaneye saldırmak yasadışıdır / NTV
Dışişleri Bakanlığı: "Sivilleri doğrudan hedef alan, hastaneleri, okulları vuran bir zihniyetin uluslararası hukuk önünde ve vicdanlarda hesap vermesi kaçınılmazdır"
Kılıçdaroğlu : Lafı eğip bükmeye hiç gerek yok. İsrail, insanlığa karşı suç işlemiştir. Bunun adı cinayettir, katliamdır. Lanetliyorum!
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Biden ile yarın gerçekleştireceği görüşmeyi iptal etti
Fitch, İsrail'in "A+" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, İsrail-Filistin çatışmasının bölgedeki diğer aktörleri de içerecek şekilde tırmanmasının not indirimiyle sonuçlanabileceği konusunda uyardı
İsrail ordusu, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde "gerçekleşen patlamaya teröristlerin (İslami Cihad) attığı roketlerin sebep olduğunu" iddia etti.
Yine insanın insan olmaktan utandığı zamanlardan geçiyoruz. Hastane bombalamanın yaratığı sonuçlar karşısında kelimeler yetersiz ve anlamsız kalıyor.
Netanyahu denen aşağılık insanımsı yaratığın, vicdanını yitirerek yarattığı bu dram affedilemez, Hitler kafalı bu yöneticiler dünyanın sonunu getirecek.
Bana göre at izi it izinine karışmış, Hamas ve İsrail ordusu elele vererek günahsız masumların kanını içmeye devam etmekteler.
Umarım bu savaş bir an önce sona erer de bu insanı dramlar son bulur, her ne kadar ruhlarında yaşanacak dramlar sonsuza kadar sürsede.!
Patronda belli ve bu kadar acımazıs bir ırk nasıl olmuşlar yahu.
o kadar soykırıma uğramışlar empatide yok
kitaplarındaki gibi davranıyorlar demekki ve çok azda iyileri var yada maaşalar.
aynı batının kurduğu elkaide ,işid,hamas,taliban vb gibi.
abd başta olmak üzere tüm emparyeller bu işte sorumlu.
bunlar ayrım yapmadan katliam yapmaya meyilli.
televizyonda bile açık açık söylediler cocukları bile canlı bırakmıyacağız diye.
Uzattım sonuçta bunlara batı sömürgecilerinin tamamını,çin,rusya ve japonya bile eklenir.
Tamamı katliam yapmaya odaklılardır.
Arkadaşın paylaştığı gibi.
Kurdukları islamı kullannan aparatlar dahil Cennet dünyada Biz gibi insanlara Cehennemi yaşatıyorlar.
Ekonomik olarakda.
Kendileri etti kendileri buldu diyorum.TÜRK ve Osmanlı askerlerini ingilizlerle birlikte katlettiler.
Yinede hamas ,israilin artı patron abd nin sizillere yaptığını kabul etmiyorum.
Tanrı belanızı versin.Hastane ne demek yahu
Mehmetçik Gazze'ye diyenler iyi dinlesin! | Yılmaz Özdil |
https://www.youtube.com/watch?v=BnNcrPbGKRM
Türkiye topraklarındaki casus savaşları... Filler tepişti, gergedan ezildi. | Yılmaz Özdil |
https://www.youtube.com/watch?v=HTC-ch4VhbY
Bu iki yüzlülük bizde de var.
Amaç oradaki ve ırakdaki petrol ve gaz a hükmetmek.
çini ve rusyayı şutlamak.
Bizden de parça almak ve uzun vade planlar bizide parçalıyacak.
https://pbs.twimg.com/media/F8oYr87X...jpg&name=small
https://x.com/omerbolatTR/status/1714213570534048107?s=20
Halktan ticaretten o kadar kopuklar ki, neler yaşandığının farkında değiller! tekrar tekrar aynı hataları yapıp sonuç almayı umuyorlar.
Kısa bir örnek verim; Ben limon yetiştiriyorum limon (Mandalina, portakal, kiraz vs) yetiştirme maliyetim 3 TL civarı, ama ben şu anda limonu 50 KRŞ satamıyorum!
50 Krş alacak adam işçi+servis+nakliye ücreti+hal ücreti yaklaşık 7 TL masraf ediyor markette 15 TL civarı satılıyor.
Şu anda herkes limon ağaçlarını söküyor çiftçiye verilmesi gereken süspansiyon 1500 işsize verilecekmiş, harika bir şark kurnazlığı daha!!!
Bu gidişat bir süre sonra kıtlığı ve ithalatı patlatır, çünkü çiftçi sonsuza kadar zarara dayanamaz zaten dayanacak gücü de kalmadı.