Reis, 17.55 kusuratı kaldırın düz 20 olsun der mi?
Printable View
Tüm otomobillerde MTV 2 katına çıkıyormuş.
Önce sıfır araç için dendi.
Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına çıkarıldı.
KKM'de Hazine Karşı Taraflı TL Cinsi İşlemler İçin Uygulanan Hazine Desteği Merkez Bankası'na Devredilecek - Bloomberg HT-MATRİKS
Yani Temmuz vergisini henüz yatırmayanlar ;
Temmuz vergisi X 3
Benim gibi Temmuz vergisini yatıranlar ;
Temmuz vergisi X 2
tutarında ödeme yapacaklar.
Motorlu Taşıtlar Vergisi, yıl sonuna kadar tüm otomobillerden 2 katı olarak alınacak.
yetmez ama evet.
bu ülke hala nasıl oluyorda patlamıyor ilginç.
Götümüzdeki donu da alın.
Ne çok şey yazdım sildim.
.................................................. ....................
Sürekli vatandaşın real alım gücü düşüyor.!!!
Maduro diyeti tüm hızıyla otobanda.!!!
Ev araba fiyatları.!!!
Hepsi balon.!!!
Sistem sürekli balon
Şişirmek üzere!!
Vatandaşı sögüşlemek üzere
Dizayn edilmiş.!!
Sistem.!!!
Son sürat dibe vuracak.!!!
Cash is king.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bunlar eksik yapıyor. Rant vergisi çıkmalı oradaki para büyük. Benim bir akrabam var. Kentsel dönüşüm de arsasına üç daire büyük bir dükkan onu da dörde böldüler 4 dükkan verdiler. Bir evini cık. 2 daire ve dört dükkan direk rant vergisine tabi olsa 15 milyon rant vergisi ödeyecek. Böyle milyonlarca var ikinci araba ve vergiye tabi bir giydirse
Bu yıl erken davranmışlar.
1999 yılında eylül ayında aynı yasa çıkmıştı. Bende aynı şeyi vergi dairesi müdürüne söylemiştim.
Eceviti çok eleştirmişlerdi. Aynı şeyleri yaşıyoruz. :yes:
Sadece anayasa kitapçığını fırlatacak kişi yok. O da birilerinin kafasına bunu onaylayın diye anayasa kitapçığı fırlatacak. :p
Kurumların aktifindeki gayrimenkullere uygulanan Katma Değer Vergisi istisnası kaldırılıyor
- Kurumların aktifindeki gayrimenkullere uygulanan %50 kurumlar vergisi indirimi %25'e düşürülecek-Bloomberg HT
Ortalama memur maaşı 14 bin TL'den 25 bin TL'ye çıkarıldı
En düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesini de içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Güler, bu kapsamında, yüzde 17,55 artı 8 bin TL seyyanen zam yapılacağını bildirdi.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
vuhuuuu iffet in kafa cama sıkıştı açıklamalar kanunlar ardı arkasına
İstanbulda göçmenler kaçak silah satıyorlarmış, meksika bile bu kadar başıboş değildir herhalde.
https://www.setlerekiralik.com/uploa...0E838E5F3C.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kimse kusura bakmasın ama sabit gelirli için varlık dönemi bitti.bakıyorum herkes sıfır araba alma derdinde, 2 kişi 700-800 tl lik mekanlar full, tatile 50-60 bin veren verene..maaşlı çalışan tr tarihinde hiç böyle bir alım gücüne ulaşamamıştı.ek vergilerle gerek deprem gerek açıkları kapatmak için halka yüklenildiği çok ciddi bir döneme giriyoruz..
https://youtu.be/N9_G7yqvP8U
maaş zamlarından sonra herkes doyar mı üstadım :evil:
Aha şimdi araç vergisini yatırdım. Normal miktar olarak ne olacak şimdi?
Bi daha mı isteyecek benden
"-KKM'DE HAZİNE DESTEĞİ UYGULAMASI TCMB'YE DEVREDİLECEK(Monetizasyon, yani vadesi gelen iç borçların dolaşıma daha fazla para sürülerek ödenmesi manasına geliyor,enflasyonu tırmandırır.)"
Deniz hocanın msjından alıntıdır
gangnam style
Türkiye'de 1994 yılında Devalüasyon Nasıl Oldu? | 1994
https://m.youtube.com/watch?v=Og-gMaUN9jY
Eeee nerede kalmıştık.!!!:drunk:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
En altta ben kalıyorum. Ödünç bacak verin de bari çalışayım. Yoksa ek iş olarak cami önü kalacak