Bilgi: hisse fonlardaki hareketi dikkatli izlemek gerek …
Sağlıkla …
Ref: https://x.com/fontakip/status/172662...EY6ydxxsk8_Eyg
Printable View
Bilgi: hisse fonlardaki hareketi dikkatli izlemek gerek …
Sağlıkla …
Ref: https://x.com/fontakip/status/172662...EY6ydxxsk8_Eyg
.................................................. ............................
ECB/Makhlouf: Bir faiz artışı daha yapılma olasılığı dışlanamaz
23.11.2023 15:31:36 ECB/Makhlouf: Bir faiz artışı daha yapılma olasılığı dışlanamaz
pegasus +%0.2 hepsi kâr olsa ne yazar...?
al-sattan başka kazanç kalmadı..
bosporus mevduat topiğinde birazdan buraya damlar...
vaziyet alın... :)
sabah bugun olabilecekleri kendi grafıma göre yorumlamışım 2.80.29 görmüş dolar bazlı bugun, şimdi çıkar dangalağın birtanesi hani düşmiyecekti der:)
bende dolar bazlı 2.50-2.55 altı yok şimdilik ha altını arayan son çeyrek bilançolarda bozulma olursa endeks ağırlığı olan tahtalarda o zaman bakarız.
sindoma abey
vur aşağı bam bam daha olmadı ki artık yok olsun. bekliyorum şu dow abey 35.700 üstüne son fışkırtmayı bir yapıp patinaja başlarsa bambamın kralı sahneye çıkacak umuduyla abey. hep bekliyoz büyük vurgunu tabi ki abey.senin söylediğin gibi martın sonuna kadar yatayda testere yaparsa çok yara alırız.
Açıkçası dayı sanki iktidar degismis gibin ekinimi merkez bankacılığı yapiliyor şaşkınım teknik analiz ardından temel analiz diyede birşey yoktur dayı..
Şimdi bakiyrim bizi niye soydilar doları 6 dan 30 a çıkardılar soyuldugumuzla kaldık adioz
Selametle.
801700.... 854300 direnç oldumu.. pozda bakalım buna
884150 ye şort yazıldım
Güreşçi kundeci yok mu dayı ışıltılı pırıltılı bişeler şaşkınım dayı yanlış ülkeye mi geldik ne oliyir ahahhahaha
mal geldi... şort
Aselsanlari fiskittirip emlak cortladim. Bence on numara iş ama bakalım Pala ne diyecek:)
kritik bir 180 dk dayız
xu030... 180 lik alda idi... beklete beklete zorla xu100 ünde 180 liği tam al sınırına getirdiler
alıp ala geçireceklerini sanmıyorum ama sert basıp SAT'ta tutacaklar mı... onuda bilmiyorum
bakacuuk
thy bitti... bugünde 4 banka ile birşeyler yapmaya çalışıyorlar... endeksin gitmesine yeterli mi, izleyip göreceğiz
bu topiğe göre iş yapmayın bakın çoğul yazıyorum kimse üzerine alınmasın herkes okunsun ama süzgeçten geçirilsin mevduat %50 oldu hura hucum vs olacak borsa çökecek muhabbeti olmasın diye yazdım , bakın bademler faiz de yoklar bu bademler için borsa=ekonomi güzellemesi demektir bu yüzden tek yöne şartlanmayın geri çekilmeler olabilir ama bu bam bam borsa bitti demek iddialı bir laf bana göre , gri listeden çıkmak için operasyonlar yapılıyor, ayın 15 de kredi derecelendirme var , sonra bilançolar,araya swap koyarlar , bir bakmışınız hikaye değişir .
6 ay sonra enflasyon tepe yapıp aşağı dönücekse , faiz indirimleri başlama olasılığı varsa bu bademler senden benden önce bunu bilir pozisyon alır sepeti çeşitlendirin böyle dönemlerde kolay gelsin bol kazançlar.
Cuma sabah namazını müteakip yeni şafak a bakın..
konuşmak için erken ama bu herif 8000 civarından ayrılmağa niyeti yok gibi
yarında bu civarları mesken tutarsa kutsal p.tesi tazyiğiyle 8170-8200 denemesi şaşırtmaz
kapanışı görmek elzem oldu
sindoma abey haklısın şartlanmayın uyarında, zaten vobcu tek yöne şartlanmamalı. işin doğasına aykırı. stop koyarız bam bamı bekleriz abey. bu arada uyarı yaptığını anladım elbet te umut fakirin ekmeği işte. vurgun bekliyoz şemsiyeyle muhattap ola ola :)
Sizler bu işin pirisiniz
Sizce bu insanlara güvenip TL mevduat yapılır mı ?
Bu fayisnen ereyli suyunn içinde dayi kusura bakmasın emmi
Aslında 8000 in de bir önemi yok bildiğiniz gibi. Psikolojiye oynuyor sadece.
7950 üstünde kaldıkça kısacılar için bile hiç bir sıkıntı yok. Trade için bile güvenli alan bence...
Dediğiniz deneme gelebilir..Şu an olumlu hiç bir haber yok. 2 tane haber gelse köpürtürler. Çünkü burada tahmin edilenlerin aksine hala maldalar... Özellikle yan tahtalarda...
8853........... longgg......
bu arada düşünüyorum bu palacanlar istedikleri seviyeye nasıl düşürecekler milleti panikletip mallarını çalmak için. aklıma tek şey geliyor çok kısa sürecek bir savaşın dünyayı korkutması esnasında borsamız işleme kapanır. eskiden olduğu gibi serbest marjda açılışa izin verilir şöyle sıkı bir aşağıdan açılışla panikleyen milletin malı toplanır ve yürü fezaya be palacan. kim tutar seni günleri başlar.