Arada yarisini vermistiniz diye hatirliyorum.
Printable View
Blok lotlarımdan bahsediyorum uzun vadeli tuttuklarım elimde olanlar kadar al sat yaptıklarım var onlar işlem dışı.. Ama burada iki üç yıldır yazan ky ler olarak gittikçe azalıyoruz bakalım ben nerede havlu atacam..
Bence daha yukarılara götürecekse tahmini 6.50 veya 7 lere biyerden iyi bir dökme yapabilir diye düşünüyom buna dayanabilirmiyim bilmiyorum geçmişte 1.40 lardan taşıdığım alkada 3.80 den 2.50 den taşıdığım durdodan 5 li fiyatlardan döküldüm bakalım sabırmı kazanacak aç gözlülükmü kaybedecek ama burada sayın kazan kazan ve cumba kuka sizlerin değerli yorumlarınız için teşekkürler
Genelde uzun vadeli yükseliş trendindeki hisseler ağır ağır gidip tepeye yakın yerde sert hareket çekiyo bunda daha sert hareketleri görmedik.. Baştan beri hedefim 5 liraydı beklemeyi deneyecem ytd
Günaydın BLCYT ,
Sayın Kazan_Kazan 1,60'lardan 4,00'lara gelmiş bir kağıttan bahsediyoruz. ( 2 katından fazla çıkmış bir hisse )
Siz asıl yükselişin başlamadığını düşündüğünüzü belirtiyorsunuz.
Sizin hedefinizi ve 12 aylık bilanço düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz ?
Herkese bol kazançlar
Beetljuice
Hisse ederini daha anca fiyatlıyor. Borsa geleceği fiyatlar. Gelecek fiyatlamasına daha geçmedik.
Aylık alan satan maliyetlerhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...59e169ad0c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...822ae9707a.jpg
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aylık takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6eaae07b3f.jpg
Bende fazla bir şey kalmadı. Başka bir iş için satmak zorunda kaldım 3.5-3.60 aralığından. Sadece takip amaçlı 5.000 lot var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kimse iller kalmamış.
Vay be bilici en sadık ben kaldım.az kaldı ama olsun.
Senden daha guzellerde var.
Yıl sonu için
Tek lot satmadım.
Son günlerde sesim çıkmıyor ama 1.40 lardan taşıdığım uzun vadeli paketten bende hiç bozmadım 40 bin civarı..
Başlangıçta 80 bin ila 100 bin arasında değişen malım vardı bunun yarısına hiç dokunmama kararı almıştım hedefim 3.30 ila 5 arasıydı aslında boktan hisseler 3 ayda yüzde 300 lere varan primler yapınca bu blcyt yi bu hedeflerden bile ucuz kıldı bana göre.. Hisseler son 5 aydır enteresan ne batıkların nereden nereye gittiğine şahit olunca bilici gibi rasyolarını mükemmel hale getiren blcyt nin 10 lira olsa hakkıdır diye düşünüyorum.. Hayırlısı
Ben ne varsa silip süpürme giden duruma 1999 öncesi şahit olmuştum ama burada büyükler bu furyaya katılmadı fikri olan varmı açıkcası bu furyanın sonu nasıl biter kestiremiyorum...
Bist özellikle dolar bazında çok ucuz. Daha çok yolumuz var. 2020 de bir aksilik olmazsa Bistin 150 bini görecebileciğini düşünüyorum. Faizler düştükçe borsalar tarihi zirveleri tazeler.
Asıl sıkıntılardan biri dünya borsaları özellikle ABD zirvelerde bunların dönüşü bizi kötü etkiler bilmiyorum bikaç hisse takibimde uzun vade için teknik ve temel inceliyoruz ama endekse hele hele bizim gündeme bakarsak temkinli olmak lazım gibi
Kalan son mallarımida verdim 4,29 ort. İle
1,65. Maliyet güzel primlendi.
Biraz surundurdu olsun.
Kalan herkese bol kazançlar
Umarım en iyi fiyattan satarsınız.
Yıl sonu bilançosu başka kağıtta bekleyeceğim
Tüm portföyü blcyt yapmak varmış, neyse elimizdekiler le yetinicez, satanlara hayırlı olsun.
Hayırlı olsun cumba kuka ben cimriyim verme konusunda ufak bi siftah yaptım bakalım
Çevremdeki arkadaşlar da bugün sattı. Ben full duruyorum.
Ky satıyor ve hisse yükseliyorsa, daha gidecek çok yolumuz var demektir.
Kazan kazan galiba ikimiz kaldık senle....😏😏
Fonlar ne bulursa alıyor.
Sabırla bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Herkese Bol Kazançlar.
Sewgiler
Beetlejuice
3 kademe götürdüler hepsi ..ne bulursa alıyor derken sanki tavan çektirdiler ...
Yıl kapanışını iyi yaptın blcyt aferin...