Seanslık grafikte kanal desteğine geldik bunun aşağısı işi bozar fakat o da bozmamak adına son bir saatteki satışların hepsini kendi karşıladı pala dayı yani şimdilik uçurumun kenarındayız bu kadar üstü yaşam altı ölüm...
Printable View
Seanslık grafikte kanal desteğine geldik bunun aşağısı işi bozar fakat o da bozmamak adına son bir saatteki satışların hepsini kendi karşıladı pala dayı yani şimdilik uçurumun kenarındayız bu kadar üstü yaşam altı ölüm...
15.82 üstü aylık kapanışlarda değişik fiyatlamalar görürüz.Şu an tobo nun sağ omuzunu yapıyor
Cengiz SOLAKOĞLU gibi bir duayenin YKB olması ayrıca pozitif bir faktör
https://i.hizliresim.com/YtHwcB.png
Cengiz SOLAKOĞLU’nun branşının perakende ve tüketim malları olduğunu düşünürsek takastaki yapı kredi toplamasını da eklersek buna bir de Koçların perakende sektöründe Koçtaş harici zinciri olmadığını da düşünürsek Murat paşanın da bu işi devam ettirmeyeceğini de hesab edersek sonuç Şok=>Koç olacak diyebilir miyiz???
Perakende GIDA sektörünün önümüzdeki yollarda daha da canlı olacağını düşünürsek bence Koçlara çok yakışır şok hatta şoka da level atlatır... Yatırım tavsiyesi değildir(KATAR MATAR FAKE)
her türlü varsayım olasılık dahilinde elbette
sadece şunu merak ediyorum
sokmarket içinde satılan ürünlerin %90 ı ülker çatısı altındaki ürünler iken.
siz olsanız enbüyük pazarınızı satarmısınız. murad satarmı?
ederini bulan her mal satılabilir elbet. ama grubun ürettiği ürünleri halka doğrudan ulaştırdığı bu büyük pazarı satabileceğine ben ihtimal vermiyorum.
Kümaş satıldı Maktek satılacak bence şoku da satacak zira payı az zaten şok üzerinde büyük kısmı yabancıda diye biliyorum
hocam yazdığımı tekrar okuyun. kümaş ile ülker in nası bi göbek bağı olabilir veya maktk ile
gıda işine odaklanacağız dedi seneler önce. saydığınız şirketler gıda şirketimi
maktk bi enayi bulabilirse satacak.
kümaş senelerdir RHI ile masadaydı (400=500 mil dolar)
özel emir ile oyak a satıldı.
tfinansıda senelerdir satacaklar
konumuz ülkerin ürettiği ürünlerin satılacağı en büyük pazar
Yıldız holding eline kalırsa hisse bi halt olmaz onu da söyleyim size