Bu kagıdı bana tavsiye edene lanet olsun holding olacak demişti girdigim her fiyatta aşagı geldi avm mi yapıyor ne b.k yiyecekse yesede çıksam düşmanıma tavsiye etmem bu kagıdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu kagıdı bana tavsiye edene lanet olsun holding olacak demişti girdigim her fiyatta aşagı geldi avm mi yapıyor ne b.k yiyecekse yesede çıksam düşmanıma tavsiye etmem bu kagıdı
lanetler senin ve yedi sülalene patronnnnnnnnnnnnnn
Masa sandelye şirketi gibi amk kagıdı ytd
En son Yataş'ta yaşamıştım böyle baskıyı. 1.10-0.90 arası 2-3 sene gitti geldi 3 yıl önce. Bugün 24 TL civarında. Buda aynı olacak diye birşey yok tabii ki. Ancak Şirket güçlü, yatırımları devam ediyor. Hindistan operasyonu fena değil. Demek ki zamanını beklemek gerekiyor. Endeksle hiç bir alakası yok. İyi bir kredi de kullandı uzun vadeli. Hayırlısı bakalım.
YTD.
3-5 lotun peşine mi düştü bunlar acaba🤢 ytd
karektersiz. onursuz. arsız patronların şirketleri bak hep ky perişan etmiş.. bu tipleri ibreti alem için sedecec................. utanmaz adamlar........
nerde bu kagıdın ovunuculeri isleri bitti tabi toz oldular suslu laflarla inasanları kandırma cabası nede guzel belli ediyor hisse fiyatından ne mal oldugunu ...madem bu isi beceremiyorsun sat istiraklerini teker teker sonrada komple sirketi sat cık borsodan git 7 yıldır kac ocak sondurdun kayhan efendiler .egeli sirket degilmi topunun canı cehenneme al bunu vur pınar grubuna ..hangi egeli sirket kime ne kazandırmıs sadece soymayı bilirler hele bi yarın oburgun yuklu zararlı bilancoyuda gondersin ondan sonra endeks te 100 000 lere geri gelsin 1.20 lere geliyomu gelmiyomu gorururz ..simdi cıkar ovununcunun biri vıdı vıdı eder..senin goruslerin varsa benimde goruslerim bunlar ve 2 aydır dusecek dedik devamlı dusuyor ..2. 25 ten beri ovdular sonuc ortoda