Genel kuruldan bedelli kararı cıkacağını zannetmem Yönetim kurulu toplanır bedelli arttırıyoruz der biter .Genlde bedelli açıklanmadan önce hisseyi baya bir yükseltirler. ondan sonra bedelli açıklarlar.
Printable View
Genel kuruldan bedelli kararı cıkacağını zannetmem Yönetim kurulu toplanır bedelli arttırıyoruz der biter .Genlde bedelli açıklanmadan önce hisseyi baya bir yükseltirler. ondan sonra bedelli açıklarlar.
Ana Sözleşme 11 maddesi şirketin Sermaye bölümünü kapsıyor. Sadecede bunun için olağan üstü kararı alındı ay başında. Tahmininiz nedir. Ne olabilir. Saygılar.
1-Tahsisli semaye artırımı olabilir(bunun icin genel kurula ihtiyaç yok diye biliyorum yanlış ise duzeltin.
2- imtiyazlı a grubu hisselerin imtiyaz inin kaldirilip normal hisselere dönüşmesi .... Eğer böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama olursa metro yönetimi ele geçirir. .....
Daha genel kurul 1 ay önce yapıldı. Yenisine ne gerek vardi...bunlarda senaryo bitmez....
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Euyo da bedelli kararı aldilarda ne oldu. Spk dan hiç haber yok. Bunlarda oyun bitmez.
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Domates yorumlarınız için teşekkür ederim..Hissefe spekülatif fırsatlar var.Ben zaten yeterince düşt.için ve en fazla 0.95lere kadar riskimiz olduğunu planlayarak beklmeme görmeyi planlıyorum.Demirden korksak EUKYOya binmeyiz zaten.
anlık takası atabilecek var mı?
Toplanabıldıler mı acaba .ytd...
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gene DELTA gene DELTA. Kabaca 16.08den bu yana yani son düşüş bitimi olan noktadan bugüne kabaca METROnun 650bin lot; DELTAnın da 400 bin lot net alımı var. Bunlar önemli ve çok yüksek birikimler değil.. Belki karar göre onlar da yükleneceklerdir. Bu rakamlar aşağı yönde çıkması kolay adetler..