Yazan çizen sayısı çok az spek abimiz baya bi küçük yatırımcıyı bıktırıp mallarını toplamış anlaşılan... takas paylaşabilecek olan var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yazan çizen sayısı çok az spek abimiz baya bi küçük yatırımcıyı bıktırıp mallarını toplamış anlaşılan... takas paylaşabilecek olan var mı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisseyi temettü/bedelsiz vermeden önce nasıl çıkartırım diye düşünürken bu haber imdadına yetişti diyebiliriz. Bundan sonrası böyle bir karlı şirketin temettü/bedelsiz öncesi yavaş yavaş yükselmesi beklenebilir çünkü spk’ya vereceği bir gerekçe var. Zaten zorla buralarda tutuyorlardı, buralardan bir yükseliş trendine girebilir. İnşaallah...
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/qJoW9R.png
Yatırım Tavsiyesi İçermez.
Ne yalan söylüyeyim keyfim kaçtı ... Bu DAewoo haberi zaten bilindik haberdi , bununla %5-6 seviyelerinden tekrar basarlar diyerekten , sinirle ve gaza gelerek 26000 tane pozisyon kaptırdım , ya vermeyeceğim dediğim halde , yükseldikçe kafasına bastım :) satış maaliyetim aşağılarda kaldı.... Yani sonra 10.60 ları gösterince , sevinmek ne kelime yine delirtti beni pis spek :))) 10.50 ortalama ile vermiş olduğum 3500 adeti 10.16 kapanıştan geri koydum. Züğürt tesellisi oldu :) Yani elimde 43000 taneden 17000 tane kaldı. şimdi onu mikseler vermemem lazım :) Satış ortalamam aşağıda kaldı.... İşte bakalım bu haberin geleceğini bilenler , pozisyon alıp bugün trade edip, vur kaç mı yaptılar , yoksa gelenleri stokladılarmı , 2 gün sonra takaslarda göreceğiz.... merak ediyorum ne kadar emeklilik fonu satışı geldi.... Sonra akşam duydum ki bir arkadaşımda 60 bin adet vermiş ..... Sonuçta bildiğim 86000 lotu birileri aldı kesin :)
bu alanların kim olduğunu bilmiyoruz... En azından kaptırdığım pozisyonları , vermiş olduğum ortalamaların altından kademeli olarak geri alacağımı biliyorlar... Bakalım senedi geri çekecekler mi , yoksa yukarı yönlü devam edeceklermi.... Sonuçta en az 30000 adet taşımayı hedefliyordum.... hedefimden -13000 adet saptım :) Olurda maaliyetim altına getirirde posizyon alabilirsem , ben kazanmış olcam Speke karşı .... olurda burdan basıp giderse SPEK kazanmış olcak :))) bizde 17 tane ile teselli bulacaz....
şu anda buradan boşa çıkan paramın bir kısmıyla diğer senetlerimde pozisyon aldım.... olaki onlar Vesbe den daha çok getiri yaparsa , onları realize edip , yeniden maaliyetime bakarım...
Sonuç olarak bugün hepimizi şaşırttı.... Patlamaya hazır bomba , hiçbirimiz bu derece bir hareket beklemiyorduk... hala şokundayız :)
----------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...
Benim bu kâğıtta büyük umutların var.surekli yurt dışında arayış içinde.uzak doğuda çok büyük potansiyel var.fiyati şu an önemsemiyorum.patronuda.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrik ederim , trade konusunda başarılı olmuşsun, maşallah diyelim... Yalnız şunuda düşünüyorum , bu haber karşısında bile hareket yapmaz , insanları yıldırır diye düşünüyordum , hep böyle yapıyordu... Düşününce 86000 lot senedi kafasına sadece ben ve arkadaşımdan yemiş.... birde piyasadanda satışlar gelmiştir , muhtemelen geri gelmek yerine topuklamayı seçti :)
Aslında şu borsada potansiyel büyümesi ve karlılığına göre ve temettü verimine göre ender ucuz kalmış şirketlerden... Benimde beklentilerim büyük. ama şu günlük trade etme sevdası , bizi hep hatalara düşürüyor... hep diyorum %10-15 le trade edip , ana portföyü sabırla tutucaksın, ama işte speklerin tuzağına düşüyoruz... Neyse şu anda 5-6 senedim var kafamda.... onlar arasında geçiş yapıp durucam ... Sonuçta bu senetlerin dışına çıkmadan sabırla beklersem , bir dairenin kira getirisinden daha iyi getiri edeceğime inanıyorum....
------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Selam.piyasadaki ky ne düşünüyor ise tersini yapacaksın.bir de sistemimin başarısı % 70 civarı.ve duygusal davranmiyorum.bu spek çok çakal.bende parayı 5 hissede ve çoğunluk vadelide tutuyorum.her ay az az alıyorum.ve devam edecem. Bir yerde bence sermaye artıracak.onu bekliyorum.yalniz yillarca beklemek gerekebilir.cunku spegi cok cakal.yatirim tavsiyesi değildir
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi