Fransa, Almanya ve İngiltere, İran'a diplomatik bir uyarı göndererek nükleer anlaşma maddelerine uymaması durumunda sonuçları olacağını bildirdi. Resmi uyarının 22 Haziran'da gönderildi ve anlaşma maddelerinden geri adım atılmaması istendi.
Printable View
Fransa, Almanya ve İngiltere, İran'a diplomatik bir uyarı göndererek nükleer anlaşma maddelerine uymaması durumunda sonuçları olacağını bildirdi. Resmi uyarının 22 Haziran'da gönderildi ve anlaşma maddelerinden geri adım atılmaması istendi.
Malesef sn purplee olay su
Petrolden cikan belli oranda dizel,benzin asfalt vb turevler cikar ulkemizde yilllardir mazot tuketimi benzinden fazla ve siz islediginiz ham petrolden yurt ici satilmayan benzini vergisiz sekilde son urun olarak yurt disina satiyorsunuz
En karlisi dengelemek son urun tuketimini gec kalinmis bir taktik buna ek olarak dunyada mazot fiyatlari zaten artis gosterdi is makinasi kamyon gibi araclarin artisi beton yatirimi derken ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bunlar irana mi girecek altin cildirmis yine; 265 olmus sarilarin sulo..:)
% 43 Benzin
%18 Fuel Oil ve Motorin
%11 LPG
%9 Jet Yakıtı
%5 Asfalt
%14 Diğer Ürünler
Umarım daha anlaşılır olmuştur, benzin petrolden motorinin iki mislinden fazla elde ediliyor.
Ileride LPG'yi de ellemelerini bekliyorum, denge çok bozuk ise, ama rakamları bilmiyorum.