Bugün 15 altında hisse alabileceğimi düşünmemiştim. 14.14 ile aranıza katıldım bende. Gerçi birileri sağlam basmış ama hayırlısı bakalim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün 15 altında hisse alabileceğimi düşünmemiştim. 14.14 ile aranıza katıldım bende. Gerçi birileri sağlam basmış ama hayırlısı bakalim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garip hisse. 2016 son çeyrek bilançosu da böyleymiş.
Şirket iki kat büyümüş geçen seneye kıyasla. AMa fiyatı da iki katına çıkmış.
Patron %30 halka açıklık oranına ulaşmak istediğini söyledi bugün.
Bunu borsada satarak yapacaksa bugünkü gibi gıdım hareket etmez.
Yatırımcıyı üzmeyeceğini falan söyledi. Bugün bu hissede alım yapan herkes şimdiden üzülmeye başladı bile.
Kimsenin maliyeti kapanış altında değildir. Tahmin etmiyorum.
Deeplara ya çok laf söylediler.oda gitti.üzücü bir şey o kadar bilgi paylaşıyorsun yaranamiyorsun.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başka bir öngörüsü...yıllıkta 350 milyon tl ve üzeri ciro beklemiş...2017/6 aylıkta zaten 166 milyon olmuş ciro...benim hesaplamalarıma göre ciro 430-438 milyonlar görülüyor....350 milyonun çok üzerine rahatlıkla çıkabileceğini söyleyebiliriz... zaten ilk yarının iki katı desek dahi 332 milyon olur...oysa cironun %60 tan fazlası son yarıyılda olduğunu biliyoruz...
Oldu da bitti ama bugun bu kadir ciro bu kadar kara karşılık bi tavan bile gostermedilrr satan kim gedik ve is yatırım mal kimin patronun neden gide kağıdını kadar çıkarması n toplu toplu satış yaparsın yukarda n verdiklerini ne yapacak şimdi asagidaki getir efendi gene ufaktan ufaktan toplar bizler bu ciro mutluluğunu yaşamadan bakar dururuZ gün sonu kim almış kim satmış atabilmek yokmu hersey orda ortaya çıkar baş satıcılar belli olur
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ctiy hisseyi toplamaya başlamış patron satmaya devam etsin sıkıntı yok elindeki malların çoğunu ctiy e kaptirirsa hisse istediği fiyata gider zaten
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.