Ben 21 ağustosta kar getireceğine inanıyorum. Çünkü 2014 yapılan eserlerin karını cebe indirecek inşallah. Ytd
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben 21 ağustosta kar getireceğine inanıyorum. Çünkü 2014 yapılan eserlerin karını cebe indirecek inşallah. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c061559596.jpgİnşallah bu daireler den biri bizim olur
. 68 69
Agzına saglık
Ne güzel yazmışsın
burda işler böyle
y.t.d
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı Sinpaş'ı SPK'ya şikâyet etti
2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu
SEDA TABAK
Ekonomi
Pazartesi 31.08.2015 SORU:: SPK NE YAPTI BU HIRSIZLARA
Yukardan sattıklarnı bakalım nereden alacaklar
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Hepinize geçmiş olsun [emoji3]🤣[emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HSBC Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde 19 aracı kurumdan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilen halka arzda, nihai halka arz fiyatının 7,60 YTL olarak belirlendiği ifade edilen açıklamada, nihai halka arz fiyatı ve halka arz sonrası pay sayısı dikkate alındığında Sinpaş GYO'nun piyasa değerinin 1 milyar 41 milyon 6 bin 276 YTL (yaklaşık 795 milyon dolar) olarak hesaplandığı, böylece, İMKB kotasyon onayının alınması ve hisse senetlerinin işleme başlaması ile birlikte Sinpaş GYO'nun, İMKB'de “en yüksek piyasa değeriyle işlem gören GYO” unvanını kazanacağı kaydedildi.