tamam sizden kar yapmakta istemiyorum. biz cahiliz siz akıllısınız o zaman 1,300 lot maliyetim 9,51 den satış girdim alabilirseniz buyrun alın... 14 TL olunca sizde kazanırsınız.
Printable View
14 Olduğunda 9.5x lerden alırım anlaştık . 14 TL olduğunda tmm alıyorum dediğimde vaz geçtim demek yok .
Bugün Mübarek gün sizinle tartışmak istemiyorum. yukarda yazdıklarınla son yorumunuz birbirini tutmuyor. yine 9,51 satış yazdım maliyetten almak isterseniz. 14 TL' ye garanti çıkacak diyorsanız hala geç kalmış sayılmazsınız alabilirsiniz.
Baygeorge ye laf anlayamazsınız benide spek adamı olmakla suçlamıştı o buranin has mudavimidir o olmazsa yazanda olmaz
Sıkıntı yok kardeşim. Ben hisseye uçacak kaçacak demiyorum. kimsenin vebalini almak istemem ama borsa sert düşüyor, nerden döneceği de belli değil, virüs olayı ve suriye olayı çözülmeden almakta sıkıntılı veya zararına da satmakta sıkıntılı. herkese hayırlı kandiller.
Buradaki güzel arkadaşlarımın kandilini kutluyorum
Arkadaşlarım.iki şey gerçektir
1. Olmusa çare yoktur
2 birde olmuştur çare yoktur
Kısmetse öte bişey yoktur maldan yakalanan dostlarım
Ekrana bakmayın.nokta.ytd
Foreksin haberine göre ''SPK bugün açığa satışları yasakladı''. Hayırlı Cumalar. şehit olan askerlerimizin mekanları cennet olsun, yaralı olan askerlerimizde rabbim acil şifalar versin inşallah.