Printable View
YFV Fonu Bugunki Fiyat = 0,018505 TL Guncel Fiyat = 0,018521 TL Artis Orani = % 0,0865
Alıntı: Originally Posted by TSlayer YFV Fonu Bugunki Fiyat = 0,018516 TL Guncel Fiyat = 0,018521 TL Artis Orani = % 0,0865 Sağolun Yfv için sabahı beklememiz gerekiyordu, artık akşamları bilgilendirme yaparsanız kendi adıma mutlu olurum. Mkk dan mi gördünüz bu rakamları?
Alıntı: Originally Posted by admustafa Valörsüz TCB büyük bir ihtimalle o fon katılma belgesi. 20 milyon üzeri gerçekleşen çıkışlarda sıkıntıya düşme ihtimali yüksek %86 Hisse pozisyonuyla. Başından beri hep aklıma gelen bir sorundu bu. Hisseyi zararına satsan bile para gelmez. Çıkışlar dengeli olmalı.
Alıntı: Originally Posted by melihsah Sağolun Yfv için sabahı beklememiz gerekiyordu, artık akşamları bilgilendirme yaparsanız kendi adıma mutlu olurum. Mkk dan mi gördünüz bu rakamları? Hayir sayin Melihsah. Yapi Kredinin uygulamasindan goruyorum. Aksam saat 21:00-21:30 gibi Kira Sertifikalari fonunun fiyatini gorebiliyorum. Mumkun oldukca paylasmaya calisacagim. Iyi aksamlar dilerim. Saygilar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Başından beri hep aklıma gelen bir sorundu bu. Hisseyi zararına satsan bile para gelmez. Çıkışlar dengeli olmalı. Bakalım bu süreci nasıl yönetecekler. Hafiften çıkışlar başladı 370 milyonu görmüştük sanırım.
Alıntı: Originally Posted by TSlayer Hayir sayin Melihsah. Yapi Kredinin uygulamasindan goruyorum. Aksam saat 21:00-21:30 gibi Kira Sertifikalari fonunun fiyatini gorebiliyorum. Mumkun oldukca paylasmaya calisacagim. Iyi aksamlar dilerim. Saygilar. Teşekkürler yanlız Yfv fonun bugünkü değeri 0.01805 mis o zaman artış daha fazla oluyor sanırım...
Alıntı: Originally Posted by melihsah Teşekkürler yanlız Yfv fonun bugünkü değeri 0.01805 mis o zaman artış daha fazla oluyor sanırım... Evet Sayin Melihsah. Gonderimde bir hata yapmisim. Bir onceki gonderimi asagidaki gibi duzelttim. YFV Fonu Bugunki Fiyat = 0,018505 TL Guncel Fiyat = 0,018521 TL Artis Orani = % 0,0865 Saygilar.
Güzel IPV 0.56%