Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bu Bill'le saksafon çalan hatun değil mi? Beyaz Saray'da masa üstünde gösteri yapmışlardı. Aynen emmim Ne levinskiydi ama o zamanlar Bir hulya avsari bilirdik birde bunu
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Üstad sektörden dolayi her dalda bir yapragimiz var cok sükür..para biriktirecegime dost biriktirmeyi tercih ederim.. Hayatta dost yoktur onurum İki sey vardir Para ve menfaat
Alıntı: Originally Posted by Webster Hayatta dost yoktur onurum İki sey vardir Para ve menfaat Ben birebir sahit oldum dedigin iki şeyede Hemde akrabamdan ama menfaati olmadan bi telefonla kapima gelecek dostlarim var ..
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Ben birebir sahit oldum dedigin iki şeyede Hemde akrabamdan ama menfaati olmadan bi telefonla kapima gelecek dostlarim var .. Onurum yas kac? Muhtac olmayacak durumda oldugun icin gelirler... Dusenin dostu olmaz derler... Muhtac olup arasan akrabayi birak kardesin gelmez kardesin...
Alıntı: Originally Posted by Webster Dugune gelip bise de takmazlar Altının gramı oldu 360 lira Kim kime takar bu devirde. Bence altının artışına en çok kuyumcular üzülüyordur.
Alıntı: Originally Posted by Webster Onurum yas kac? Muhtac olmayacak durumda oldugun icin gelirler... Dusenin dostu olmaz derler... Muhtac olup arasan akrabayi birak kardesin gelmez kardesin... 38 bucuktan 39 üstad yaş..
Alıntı: Originally Posted by onur1064 38 bucuktan 39 üstad yaş.. Ah kardesim gun gelecek bu yazdiklarimi anlayacaksin... Kardesin kardese faydasi yok sen dost diyorsun
Alıntı: Originally Posted by myfinans Altının gramı oldu 360 lira Kim kime takar bu devirde. Bence altının artışına en çok kuyumcular üzülüyordur. Onlar artsada kazanir azaldada...