Printable View
Alıntı: Originally Posted by onur1064 ikiside degil ama sattigim zaman whatsupdan canlı yayın yapıcam adam sözü size! Amacin buradaki herkesin kazanmasi degil miydi Surekli oyle diyordun Peki neden satinca aciklayacaksin Simdi acikla ahali de kazansin arslanim
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bende de bir fon var Patladı patlayacak:) Ustadim Kenti 1.7 den almis olabilir saka yapmadim Onur bu 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Kenti 1.7 den almis olabilir saka yapmadim Onur bu �������� Ben hisseden anlamam Ama elimdeki o fon canavar gibi, müthiş bir getiri bekliyorum kısa vadede:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Ben hisseden anlamam Ama elimdeki o fon canavar gibi, müthiş bir getiri bekliyorum kısa vadede:) Durun tahmin ediyorum hangisi Tabikide anl Yada okt 😀😀😀😀
bilgisayar basina gectim biraz calisalim haftayi
Alıntı: Originally Posted by Webster Durun tahmin ediyorum hangisi Tabikide anl Yada okt Bravo Yıllık %10 getiri garanti. Hemde bileşik :)
citibank takasta TCELL ‘in %97 sine sahip aklinizda olsun
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Kenti 1.7 den almis olabilir saka yapmadim Onur bu 😀😀😀😀 Öz be öz Bi hisse onur bey in dediği 😉😉