Valla o akşam olan olayı günlerce düşündüm,ben mantıklı bir cevap bulamadım,yapılan açıklamaların hiçbirine de aklım ermedi.Neyse ilerde bir gün belki anlarız o akşam ne olduğunu.Orda çok büyük oyun döndü.
Printable View
Valla o akşam olan olayı günlerce düşündüm,ben mantıklı bir cevap bulamadım,yapılan açıklamaların hiçbirine de aklım ermedi.Neyse ilerde bir gün belki anlarız o akşam ne olduğunu.Orda çok büyük oyun döndü.
Yanlış anladınız sanırım...Ben onlar gibi düşünmeye çalıştım...Ne bunların hesabı minvalinde...
2022 Mayıs-Haziran FED atraksiyon yapacak...ertelemezlerse...rüzgar çıkar, gelişmekte olan ülkelerde fırtınaya dönüşür...2019 yerel seçim muhabbetini tekrarlamak olsa gerek hesap..
Finansal piyasalarda her şey zamanla anlaşılıyor,kar zarar işi ilerde anlaşılıcak,bazen tüh niye yaptım dediğin hareket bir zaman geliyor iyi ki yapmışım hissine de neden olabiliyor.Maç devam ediyor, zaman ilerliyor ,zaman merkezin ve hazinenin aleyhine.Öyle olmasa nebatı her akşam tvlere çıkmazdı,iş bankası müdürü millete bir saat dil dökmezdi,açmazdalar,milleti kızdırdılar ,zaman da aleyhlerine ,acil dolara ihtiyaçları var dolar bozan yok hala millet alıyor,üstelik tüm tl hesapları dövize çevirdiler,geceleri rahat uyuyamazlar artık.Ha bu işin sonu karakolluk olma ihtimalimiz var,banka işleri falan sakata gelebilir,değişik bir döneme giriyoruz,böyle olmaz bu iş,cebri iş çevirdiler,hile yaptılar.