Isbankasi yatti
Printable View
Yine çift hanelere veda etti, layığı buralar demek, piyasa değeri artacaktı güya.
ttkomdaki temettü sonrası satış baskısı bu durumda TÜRKİYE VARLIK FONUNUN veTTKOM yönetim kurulunun sessiz kalması şirket hisselerindeki itibarsız ve onursuz fiyatlanmada hedef kitlenin %13,3 lük kısmın içindeki çok azınlıkta olan küçük yatırımcıyı yoketmek onların elşndeki çok cüzi miktardaki hisseleri kuduz köpek mesabesindeki aç kurtlara yem etmek olduğu aşikar görünüyor. seçime az bir zaman kala bu hükümet için kendine kurşun sıkmak gibidir. umarım TTKOM YÖNETİMİ AKLINI BAŞINA ALIR.
BÜTÜN DUYARLI ARKADAŞLARI CİMERE YAZMAYA DAVET EDİYORUM.cumhurbaşkanının bu durumu bilmesinde fayda vardır diye düşünürüm.
ttkom MORUKLARI insan olarak ortalıkta dolaşıyorlar, bu namussuz yaratıklar göründüğü gibiolan kuduz kopekten beterdir, insan gorunumlu bu mahluklar ky nin cebinden çalmak için yapmayacakları yok iki yilda kazandıklarım ttkomda gitti.y.t.d.
MORUKLAR heryerdeler tupras kozal vestl petkm algyo erbos , en fazla kayip ttkomda . ulan ky nin pàrasi acisiyla cikar , yat kat eglence ,hadi kendiniz yiyorsunuzda coluk cocugunuz ky nin parasini calarak nasil besliyorsunuz , kendiniz gibi yaratik yetistirmek icinmi
moruk demek yaşlı kişi veya ihtiyar kişi demektir aramızda TÜRKÇE ÖZÜRLÜ TÜRKÇE YAZIM VE HITABET KURALLARINA KÜFREDERCESİNE terbiyesizce ihlal ederek yazı yazan thebest nikli kişiye bu sayfada yer veren topik yönetimini kınııyorum. bir ülkede ihtiyar veya yaşlı kişiler saygı duyulması gereken insan gurubudur. thebestin hitabeti dolayısıyla savcılığı suç duyurusunda bulunmak gerekli olduğu kanatindeyim.böyle bir sayfada yazı yazmak ve yorum yapmak utanç vericidir. ttkomun morukları diyerek yaşı ilerde olan geçmişine bu sayfalarda küfreden thebest ve ttkom sayfasını yöneten kişiyi ALLAHa havale ediyorum.
bu sayfayi takip listemden cikariyorum
MORUKLARI her zarar ettigim kagitda yaziyorum. Anlami yasla ilgili degil ahlak anlayisiyla ilgilidir. Ky nin parasini calmak icin manipulatif hareketler yapan insan gorunumlu domuzdan asagi ruhlu gravatli gravatsiz yaratiklar icin kullaniyorum , 18 lik olsun 98 lik olsun farketmez. toptan fiyati 14 tl islem yapilan hisseyi ne hale getirdiler, aferin durustlermi diyelim. Sirket devasa buyuklukte. Uc bes kurusu olan ky nin parasini alanlar haysiyetsizdir, ne denilirse az kalir. Her sattigim kagitda oldugu gibi bunuda satinca cikacak tupras kozal vestl erbos algyo gibi. Ciktimi bil ki bu ky satmistir.