Genç adam , tabi dipçik gibi duracak...
Printable View
Genç adam , tabi dipçik gibi duracak...
Kademeler öyle boş ki 200-250milyon organize serbest satış göndersen ağırlıklı tahtalarda endeks şak diye devre keser
pala kafayı kırdıracak,sonunda..
nedir bu? ekranın başından ayrılamıyorsun?
O santral gayet yeni nesil bir santral. Çoğu elektrik üreticisini batirabilecek kapasiteye sahip. Boşuna halka açılmıyor çoğu.
Nükleer santral yapısı gereği dur kalk yapamaz. Her sene 1 ay kadar yakıt değişimi durumu olur ama o bile yavaşlar iken elektrik üretir.
gold da çakmışlar yaw
Yazmayım diyorum olmuyor, arkadaşlar böyle bankaya gittim para vermediler yazmayın, o an belki ellerinde yoktur, bi koşu gidip yan komşu bankadan alır verirler. Korkmayın paranıza bişii olmaz.
ama böyle yazılar vatandaşta panik oluşturur, herkes parasını çekmeye giderse izdiham olur herkes zarar görür.
Bakın ben size yaşadığım bi olay anlatacam. Bankaya gittim baktım içerisi kalabalık işimi sonra yaparım deyip bankanın önündeki atm den paramı çekeyim dedim, kartı soktum makina para yok dedi en yakın atm nin adresini verdi,way arkadaş dedim şansa bak. tabii arkamda kuyrukta bekleyenler var, para yok diyince onlarda mırın kırın etti. Neyse ben içeri girdim en yakın müşteri temsilcisine atm deparanın omadığını makinaya para koymalarını rica ettim. Cevap ne dese beğenirsiniz... Bugün maaş günü ayrıca bayram ikramiyeleri de yatınca hurrraa o gün mahalledeki tüm emekliler maaşını çektiği için bankada para bitmiş, akabinde merkezden hemen ekip yola çıkmış para geliyor dedi...
Bunu art niyetli biri her yöne çeker isterse
Yani demek istediğim böyle panik yaptıracak alıntılardan uzak durun. Sizde onları alıntıladığınız için bilmeyerek spekülasyona vesile oluyorsunuz.