Sağlam kapak olmuş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sağlam kapak olmuş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn moruk...
Aklınıza gelen herşeyi klavyeye döküp bu dolar başlığında faydalanalım diye paylaşmaktasınız.
Yukardaki yazınızın sonunda ilettiğiniz soruya şöyle yanıt vereyim:
AB dünyasına bir ülkenin adapte olması için yüzbinlerce sayfa tutan norm, kaide, kurala uyması gerekmekte...
Bunların girmediği hiç bir alan yok.
Kokoreçin açıkta satılmasından, özgürlüklerin tanımına, peynirin yapımından, bireysel özgürlüklere, azınlıklar statüsünden, çevre faktörlerine, işçi örgütlenmesinden, hayvan haklarına kadar aklınıza gelen hemen her konuda aday ülkenin kendi hukuksal yapısını düzeltmesi gerekmekte.
AB ile aramızda müthiş bir statü, anlayış ve kabul farkı var. Mevzuat ve hukukumuz, kurumlarımız, insanlarımız çok ama çok farklı.
Oraya bizde olduğu gibi Suriyelileri göçmen diye alıp ucuz olarak işe yerleştiremezsin.
başın çok ama çok belaya girer.
Bunu bilmeniz lazım bu soruyu sormadan önce...
Not: Yazıyı yazıp yollayınca Sn eksina'nın Sn Moruk'un yazı ve sorusunu çok beğendiğini farkettim...Yani..:)
Biliyorum ağabeyim
Ama Avrupa'da çok kararsız be
Bize 130 bin sayfalık muktesebati dikte etti önce
Sonra G20 de oyladilarda adaylıktan potansiyel adaylığa döktüler işi
Sonra dün Junckers çıktı acaba bunlar bir tur daha keklermiyiz hesabı dedi ki ya kapıyı kapamadik filan
Şimdi Bulgaristanla Romanya çok mu avrupa normunda Allah aşkına normun ne si yok orda yav
Avrupa o normları adam keklemeye kullanadursun almazsa almasın suriyelileri ne yapalım müslümanlar kardeştir deyip beraber yaşayacağız bizde
Şimdi bir düşün Almanya da 40 Kişilik Suriyeli gençlerden Oluşan bir sınıf mevcut. Bu 40 Kişilik Sınıfa bir tane güzel Alman kızını oturtuyorlar . O Alman kızına 3 gün boyunca nasıl davranılacağını öğretiyorlar. Mesele ucuz iş gücü değil. Mesele verimsiz çalışan fabrikalar.. Biz Suriyeli ye ucuz iş gücü olarak bakarız. Onlar eğitim vererek sisteme entegre etmeye çalışırlar. Ticaretin içinden biri olarak ilkokul mezunu fabrikatörler ile ancak bu kadar. Ha bunlar nasıl fabrika kurmuşlar sorusuna cevap kara para , siyaset vb gibi mevzular..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi