noldu senin tavan ptgoras
Printable View
hocam burası geyik yeri mi ? Vallahi de billahi de ben senin yorumların üzerine etkilenip mal aldım ve şimdi 1000 tl zarar dayım. Sen geyik yapacaksın diye. Hak mı bu şimdi. Bu forum da çok değerli arkadaşlar var iyi okuyan analiz eden ön görüde bulunan benim gibi hiç bir şey bilmeyenler etkileniyor işte bi bildiği var demek ki tecrübelidir demek ki diye. Ama gelinen duruma baksana. 5,90 dan malın kalmasına üzüldüm elbette ama faturasını burda ileri geri, çelişkili ifadeler le insanları yanlış yönlendirerek kesemezsin. Boşuna dememişler bi şey biliyorsan konuş ki feyz alalım ama bi halt bildiğin yoksa sus ki hiç olmaz sa adam sanalım. Bilmem anlatabildim mi ?
Umarım eski rakamlarına çıkarda bekleyenlerin zararı çıkar. Beklediklerine değsin.
YTD.
ohhh ne güzel yaa imza kısmına ytd değildir yazdın mı herşeyi konuşmak serbest öyle mi ? yaz ytd yi 12 M işlem hacmi olmuş öğleden sonra bu kağıt tavan de. bi sakıncası yok öyle mi ? şimdi ben imza kısmına söylediklerimi ciddiye almayın deli saçmasıdır deyip. anana avradına sövsem anlınmayacaksın demek ki