Bedelli kesin bana göre de ,yanında bedelsiz de verebilir . 29 milyon faiz borcu 5 milyonluk sermaye için çok fazla .
Printable View
Bedelli kesin bana göre de ,yanında bedelsiz de verebilir . 29 milyon faiz borcu 5 milyonluk sermaye için çok fazla .
Faiz Artirimi geliyor diyor muyuz?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Fatihrustu arsa olayı başlı başına hırsızlık olayı. Bu kadar göstere göstere de para çalınmaz ki. Bide sattığı firma kendisi gibi deri şirketi idi. Başka deri firmasinin işine yarayan arazi senin nasıl işine yaramaz anlamıyorum . Hemde ucuza sattı bence. Kara para aklama olayı değilde nedir bu...
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duzeltiyorum Sermaye evet.
Nihayet yıllardır beklenti de olan bedelli ve bedelsiz artırım in ayak sesleri gürültülü bir sekle bürundü
Derimod sahipleri Allah'ınızdan bulun.
Huawei mate 10 pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerden döner Allah bilir artık, yapacağı hareketi tahmin edebiliyorum artık ama ,, bu sefer satarimda terse yatırır diye elim varmıyor,
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
2018 yılı zararı 723340 önceki kârı 723269 Subliminal mesaj.(not: sadece neden olmasın ytd değil)aradaki fark 71 TL,patronun şirket için 2019da hisse başı öngordugu fiyatmı,,yoksa benim istediğim fiyat mi???
Vay şirket vergi dairesine sermayesine yakın kar gönderiyor var curt la zarar yaz gariban küçük yatırımcının elinde 50/ 100 adet hissesini almak için
Önce yatırımcının aklını al sonra bas gaza git
Borsa benim için artık ikinci plandadır.
Severek marka dediğim deri mond da böyleydi
Kalanlara bol şanslar.nokta.ytd
Bu şirketin genel kurul tarihini bilen arkadaş yazarsa sevinirim.saygilar
29 mart saat 11 de.
29,03,2019 saat:11de Çorlu'da genel kurul yapılacak.
Marbas bir yılda 221000 lot topladı bu kadarla ne yapacak bilenimiz varmı acaba
Bu tür kağıtla boğazına kadar hamiledir
Ne zaman ne yapacağını kestirmek zordur
Hamilelik testi yaptırmakta fayda var .nokta ytd
bu adamlar yani ümit zaim vede ailesi rabbimde daih hic bir gücten korkmuyorlarbunlar öldükten sonrs hesap sorulmayacagına inanmış aile fertleri yazık olsu bunca seneme orta yaş gencligime bütün düşük sermayeli şirketler iki gündür hareketli tek bu aşagıda cünkü uzun yıllardır 12 aylıkta zarar etmeyen şirketi bile hic ettiler bunların önünde genel kurul var o da her seneki gibi olacak ümit zaim paramı kuşa cevirdin allahımda seni ve aileni kuşa cevirsin
Borsa bilgini seni tanimasamda benim gibi iyi niyetle
Borsada yatırım yapan kardeşimsin bende senin gibi
Derine giriş yaptım az miktar fakat bu tahtada kısa orta ve uzun da neler olacak
Sen ve ben takip edeceğiz
Zaim midi bunlar ne zalimlikler düşünürler biliyoruz
Her şey gönlünce olsun
Sabır kardeşim sabır
Nokta
Y. T. D. .ir
Eskişehir yolu 8 km no 156 SPK .......cankaya /Ankara adresine şikayetlerinizi yazın nasıl zarara ugradıgını yazın aklınaza gelen her şeyi yazın mektup olarak atın ama acele edin geenel kuruldan önce şirketi sorgulasınlar yoksa iş işten gecmiş olacak sonra sayfada aglamayın yarım saatinizi almaz vizdanen sorumluyuz tyd.
Kürkte verginin sıfırlanması deri şirketlerine artı yüksek ciro katacagı aşikar basında televizyonlarda baya bir karşılık gördü kürkte verginin kalkmasını muhalefet koz olarak kullandı sanırım derimoddaki hareket bundandı devamını bekliyorum daha önce deri sektöründeki patronlar defalarca kürkten vergilerin kalkması icin hükümete müracaat etmişlerdi geenelde ic piyasaya degil ihracat icin bunun gerekli oldugunu yazılarında okumuştum zannedersem hükümet bu cagrılara cevap verdi iyi de oldu ihracatımıza katgısı olur bunu muhalefet yanlış yere cekiyor cok iyi oldu.bu benim nacizane kendi görüşümdür. ytd.
Seninde a.... Koysunlar,geri zekalı saniyorki 40 ,,50 liralardan bile vermek istemediğim lotlar bunun için çantada keklik,ama aşağıya gelirse alcaklarim dahada olacaktır,varsın derdine kendi yansın o.cocugu.
borsanın gelmiş gecmiş en tehlikeli adamı ümit zaim vegi dairesine 5 tr. kar acıklanan bilanco 5.5 tr zarar arkadaşlar magdur borsacılar spk ya telefon acın şikayetler cogalırsa hisseye tebbir gelebilir bugün şöyle bir baktım 15 senedir yatırımcı mah olmuş bu adam cok tehlikeli şimdi oglanlarıda yönetime girdi babalarının izinden gidecekler artık bir 20 senede şimdi girenler bekler bizde ümit zaimle mahşerde hesaplaşırız iki elim bogazında olacak zehir olsun benim paralarım alhal bel......ytd.
deride özellikle fabrikayı ilgilendiren ötv haberide güme gitti ilerki günlerde bu haberin önemi daha iyi anlaşılacak ama bu finansal giderler neyse onun kökünden temizlenmesi lazım ondan sonra kimse derimodu tutamaz ama derimki korkarım allahtan korkmayanlardan.
şu garanti faktoringe bakın 57 tiriyon zarar acıkladı sanki bu zarar degilde kar acıklmış gibi bir bucuk ayda yüzde yüz artış gösterdi olacak iş degil işlem hacmi oldugu icin gitti şanslı adamlarmış.
bugünle beraber 5 gündür düşüşle bir rekora daha imza attınız ümit bey allahtan korkta arada bir borsaya bak yorumları oku bir ayagın cukurda gerekli tebbirleri al artık
en son ben yazmıştım derimod gene rekorlara imza attı göz altı pazarıda dahil 9 gün boyunca arka arkaya düşen başka hisse yok tebrikler zaim ailesi ytd.
Şu işlem hacmi binin altına düşsün o zaman tutulmaz bu hisse,günlük bakkal tüketimi gibi 3 yüz 5 yüz liralık alınıp satılan günleri çok uzak değil bence
gencler ALLAHININI SEVEN GENEL KURULDAN HEEMEN ÖNCE HEMEN ŞİMDİ SPK YI ARAYIN BU FİNANSAL GİDERLER YANİ 9 AYLIKTAKİ 5 TİRİLYON KAR NASIL OLDUDA 12 AYLIKTA 6 TİRİLYON ZARARA GÖNÜŞTÜ KİMSEYE HESAP VERMİYORLAR BİR ŞİRKETİN MADDİ DEGERİ 15 YIL OYUNCA DEGİŞMEZMİ VAR BULARIN BİR PİLANİ BUNLARIN MAHKEMELERİ VARDI 4.5 SENE ÖNCEKİ BU MAHKEMENİN SONUCUNU SORUN EMEK SARFEDİN CABA GÖSTERİN İNANIN BEN HER ŞEYİ YAPTIM AMA ŞİKAYETLER COGALIRSA HEMEN SORUŞTURMA ACARLAR .BEN BU NUMARADAN ULAŞTIM SİZDE DENEYİN 0312 292 85 79 ARAYIN ARAYAN ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM AMA HEMEN ARAYIN GENEL KURULA AZ KALDI HİC OLMAZSA GENEL KURULA MÜDAHİL OLUNUR.
onda on on gündür düşüşe devam rekorları alt üst edecek zaimler.
Hisse ya patronun elinde ya da birilerini elinde. Bu işlem hacmi ancak bunu anlatıyor... YTD
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
desa ceosu Ayhan Dirilişin borsa gündemde acıklamaları vardı ceo dedigin böyle olur okuyun dikkat ceken sözünü söyleyeyim hissemiz bu fiatları hak etmiyor en az şu anki fiatının 5.6 katı olması lazım diyor.ceo dedigin böyle olur.ytd.
o zaman derimod her zaman desanın 12 katı civarı işlem görüyordu desanı ayhan beyin zikretmek istedigi fiatı 10 tl kabul edelim o zaman derimodun her zaman dedigimiz gibi fiatının 100 teleyi coktan gecmesi lazımdı ama ayhan bey gibi bir ceo olmadıgı zafer bey gibi bir ceoyla yıllarımız gectigi icin derimod 15 senedir sürünüyor bu yazılardan derimodun fiati meydana cıkmış bulunuyor artık bir delikanlının meydana cıkıp yumrugunu vurması lazın türkiyenin ilk 1o markası olacaksak zaman daraldı ytd.
mehmet bey ben sizi uyarmıştım,dediğim zaman satıp çıksaydınız bu fiyatlardan geri alabilirdiniz,iyice şekeriniz yükselecek,artık bakmayın borsaya kendinizi düşünün az biraz herşey para değildir,sağlık önemli....
Bu fiyattan su an hisseye saldiri olmasi lazim..cok enteresan
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png