Yönetim akıllı olsa bütün hisseler değer kaybettiği bu günlerde kervanı fırsata çevirebilir
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yönetim akıllı olsa bütün hisseler değer kaybettiği bu günlerde kervanı fırsata çevirebilir
birçok kişilerin nakite geçtigi şu ortamda kervin uçuşa geçse versen çoşkuyu versen çoşku ertan baba nerede hareket orada bereket kum gibi kum gibi kum gibi
Kendileri ne zaman hazır olursa o zaman ok gibi fırlayacak ama Şuan daha hedefe ulaşamadı sanırım SPEK...
hacim düştüğüne göre satan sattı gibi. +++
Yahu kardesle, bu volbor var ya volbor, volborun yatacak yeri yok. Neden biliyomusunuz a dostlar? Bu kadar gariban ky ye 18 guruslardan 20 kuruslardan 30 guruslardan sattirdi. Simdi kalanlara bravo mesajlari veriyo. Soru? O sattirirken son 5 yildan beri kim topladi? Yani 5 yildan beri yaziyo ya kot disi kot disi , sirket gozaltindan cikacak yakinda. Niye kime bilerek bilmeyerek neden hizmet etti? Sormak lazim...gerci kendisi simdi avrupada dir, pardon kadikoyden zeytinburnuna gecmistir. Zeytinburnunu yurdisi saniyo. Onceden kadikoyu avrupa saniyodu. Martilar olmus penguen vay be volbor
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volbor elma dersem cik armut dersem cikma
Elma
herhalde yine yurt dışında volbor
ama sanki internet sadece bu ülkede var
yurt dışında internetin olmadığını zannediyor
hadi ama kot dışı kot dışı diye sayıkla
muhtemelen şimdi gemiciği ile adriyatik te yol alıyodur, uydu interneti yok mu gemide? hadi onu geçtim artık her martıda bir verici var, artık denizdede internet çekiyo, yapma volbor
esirgeme şu muhteşem yorumlarını bizden
şu volbor yok mu volbor
bana özelden sataşıyor
mubarek yahu, kılavuz kaptan zannediyor kendini,
bana mesajında hangi arkadaşın sattın benim yüzünden yalan söylüyosun demiş
VOLBOR KİMİN BİLEREK VEYA BİLMEYEREK MAŞASIYSAN SANA ŞUNU SÖYLİM
SADECE 1 ARKADAŞIM DEĞİL SENİN YÜZÜNDEN BİRÇOK ARKADAŞIM SATTI
ÇOK FAYDALI OLDUN.....AMA BİZE FAYDAN DOKUNMADI...4 YILDAN BERİ 18 KURUŞLARDAN 20 KURUŞLARDAN TOPLAYANLARA BAYA FAYDAN OLDU....İŞİNİ ÇOK İYİ YAPTIN...SENİ TEBRİK EDİYORUM...
NEYMİŞ süre vermiş MİŞ....kod dışı kalması süresi için
bana özelden diyo ki GÖZALTINDAN ÇIKAR diyosun yalan söylüyorsun diyor...çıkmayacak diyor
bre GAFİL, bre uçan penguen düşmanı, bre yerli turist, bre kendi ülkesinde kendisini yurtdışında zanneden kişi
bu hisse çağrı yapmadığı için özsermayesi eridiği için birde hacizlik borçları olduğu için gözaltına alındı
çağrı olayı bitti inşallah yakında DANIŞTAYDA kesin karar AÇIKLANACAK artık dönüş yok
ardından areal dahil birçok borç sorununun çözüldüğünü göreceksin
zaten özsermaye durumu düzeltildi
bilançoda da şarlı görüş geldi denetçiden
GÖZELTINDAN ÇIKTIĞINDA
KOT DIŞI KOT DIŞI DİYE SAYIKLAMAYA DEVAM ET SEN
5 SENEDİR AYNI ŞEYLERİ YAZA YAZA BURADA MİLLETİN ANASINI AĞLATTIN...MİLLETİN ELİNDE ZARARINA TUTTUĞU KAĞITLARı ucuzdan kapmak için GÖZ DİKENLERE bilerek bilmeyerek günahı boynuna hunharca arsızca yardım ettin...başarılıda oldun...seni tebrik ederim...vazifeni iyi yaptın...
seni bu forumda ki rumuzun kullanıcı adın VOLBOR olmamalı
ne olmalı biliyormusun ???? AKBABA
vay volbor vay
senin gibi sini görmedim
yıllarca aynı şeyleri ısrarla bıkmadan usanmadan kopyala yapıştır da olsa yazdın...
kime hizmet ettin?
belkide kendine hizmet ettin
belkide volbor SS ...kimbilir?
şimdi anladınız mı dostlar?
volborun pardon AKBABA nın bana özelden gönderdiği mesaj
emişim yalanını
yok arkadaşı satmışmış
sattığı para ile hangi hisse yi alsa dünyayı kazandı
sazan
2013 kasım dan beri ortada hiçbirşey yokken yazdım tüm olacakları
gözaltı ndan çıkacakmış
hadi ordan
belki sadece tahmin ettiğim zamanda yanılırım koddışı için
yoksa herkes neyin ne olduğunu görecek
şimdi ikileeeee
bana özelden ısrarla mesaj atıyosunda
şunu bilmiyorsun
senin için o kadar 7 sülalene HAYIR DUA eden insan varken
hani sayende 18 kuruşlardan 20 kuruşlardan senin ısrarla kötülemen sonucu mal satanlar var ya? SEN BU İNSANLARA ÇOK BÜYÜK KAZANÇ SAĞLADIN MAŞALLAH
ÇOK HAYIR DUA ALDIN...
ATALARIN ÇOK SEVİNİYODUR KABİRLERİNDE
2018 yılı dendiğinde
bundan 10 yıl sonra hatırlanacak tek KAĞIT
bence
KERVAN olacak...
geri sayım başladı...
bu mübarek cuma ve kandil gününde bizleri sevindirecektir inşallah.
25 milyon lotun akibeti daha belli değil
Ayrıca açıklanmayan daha çok haber var onlar ne zaman olacak bakalım...🤔
%5 sınırı altında olduğu için açıklama mecburiyeti yok diye biliyorum 25 m lotun akıbetini... hatalıysam zaten bilen biri düzelte bilir
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Danıştaydaki davadan da bir haber yok galiba.
şuan eşleşme 0.44 taban 400bin lotta satış koydu
Bende tabandan alış yazdım.
tavana alım girdigimde 044den ilk sıra benim lot miktarı önemli degil sanırım yanlışım var ise düzeltin
Ben sizin bir üst kademenize yazdığım için bana gelir. Yanlış anlamayın. 44 de satıcı çoksa önce 45 den isteyenleri
Bitirir 44 ten verir sonra sıra 44 e alım yazanlara gelir. Takılmayın bunlara.
Sayin fabrika siz sayın madyesi tam okumamışsınız...asıl can alıcı yeri söylemiş siz ES geçtiniz. TAVANA Yani 0.64 e yazsam diyor. Zaten almak isteyende buralara takılmasin yazsın üstlere zaten paşa paşa vermek zorunda. Ama iki kademenin hesabını yapana bazen vermiyor. Yazın tavana sayın madyes gibi kuzu kuzu vermek zorumda. Bu mübarek gündede sayın madyes istediği gönlünden geçen fiyattan ilerde versin. Huzurlu haftasonları kervn yatırımcilarına.
Haklısınız. Tavan yazmış ben taban okudum. Doğru demiş.
25 milyon lotu alan zat bence kağıdı biraz daha yukarılara taşıması lazım burdan kimse mal vermez aksine ha bire kağıt başka ellere üçer beşer gidiyor haberin olsun..😂😂😂😂
Bu hareketleri kağıt yakın izleme pazrından çıktıktan sonra taban yapta görelim Şuan sen çal kendin oyna sıkıysa kapanışta da tabanda bıraksana görelim pazartesi....
Diğer köydeki beyler sakin olalım. Volbor un tahtacı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Volbor bu köyde 4 senedir yazıyor hatırladığım kadarıyla. Tahtacı ise geleli bir yıl olmamıştır.
Bunlar şahsi düşüncelerimdir. Tahmin olarak diyebilirim ki tahtacının beklediği bir haber var.
Danıştayın SON kararı olabilir veya başka bir haber, bilemiyorum. Sadece sabırla beklememiz lazım.
Eminimki zaman azaldı. Bu ay bitmeden tahmini yazıyorum, bu hisse yukarı atar kendini. Sadece 15 gün sabır.
Ben de biliyorum ne aylar geldi geçti. İçimiz kıpır kıpır. Ama eminim ki sona yaklaştık.
Şahsi düşüncem.
Dolar 4.10 olmuş. Külliyen zarardayız. Allah kurtarsın hepimizi.
2014 te bu kağıda spk çağrı muhafiyetini red edince girmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam dolar 2.1 falandı.
4 senede 2 katına geldi.
Fiyatta 50/60 kuruş gibi hatırlıyorum. Yani şimdinin ortalama alsak 1.10 lirası.
Bu sadece maliyt hesabı. Zaten kaçanın gidenin haddi hesabı yok.
Bu arada diğer köydeki arkadaşlarda uyanmış.
sdksmr19, cinali,santai07 neyse boşverin gece gece. Kavgaya gerek yok.
ertan baba keskin sirke küpüne zarar verir ertan baba bu tahta yapıcıyı degiştir lodoslu havada dışarıya çıktıgı bir zamanda başına kremit isabet etmiş sanırım yol uzun zaman kısa ertan baba deve kuşu gibi kafayı kumdan çıkarmıyor bunlar ertan baba dügün yapacagız girizde dügün kurulmaz madyes 5 yıldır nişanlı evlenecek neyi bekliyorsunuz diye masaya yumruk kapıya tekme atma vaktin gelmedi ertan baba senin rüzgarın essin artık ertan baba toz dumana yaprak göklere karışsın
ertan baba abd suriyeyi vurdu türkiye dogru buldu rusya kınadı esadın ipini çektiler farklı ülkeler bir araya gelip anlaştılar çıkarları için ertan baba keskin zirke kendine zarar verir ertan baba ayvalar çicek açtı ertan baba
ertan baba bu havalar haber havası ertan baba sal bir haber de 5 yıl gündüz 5 yılda geceyi telafi edelim bir de sakal bırak ertan baba ozaman kim tutar seni ertan baba gerci belki bırakmışsındır sakal ertan babam :)
Kan emiciler istedikleri olmadan bu kağıdı belli seviyeden yukarı taşımazlar
Anlaşılan Haber gelmediği Şirket istemediği sürece belli bir süre daha buralarda kalacak gibi gözüküyor kağıt....
Bugünkü hacim fena değil sanırım birileri yavaş'tan yavaşa topluyor
Çaktırmadan