Bir hareketlilik var hadi hayırlısı
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bir hareketlilik var hadi hayırlısı
M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu senede işimiz çok çok zor.
16-17 oyuncu ayrılmışken.
sadece 6 oyuncu alınmış durumda. giden çok fazla yerlerine gelenler ise çok az.
yedeksiz bir 11 dahi sahaya zor çıkıyor.
tamam bu 11 yedeksiz olarak en iyi 11 ise bu kadar oynayabiliyor.ötesi yok.96. dk. maçı zor kurtardı.
her maç böyle olmaz.deplasmanda netice alacak kadromuz yok.
yedeği olmayan 1 var elde.içerdeki maçları zar zor tarftar desteğiyle alırlarda.
deplasmanda bu oyunla başarılı olunmaz gibi.işimiz çok zor.
yedeksiz alternatifsiz 11 var elde.
kaliteli ikinci 11 inde yok.
sezon uzun sakatlıklar olacak.kart cezalışı olacak.
cimri yönetim adeta bedavaya oyuncu almak istiyor.
elden iki oyuncudan para geldi.
ersinide isteyen varmış satılsın.
welingtonda öyle para ediyorsa satsınlar.
çok oyuncu gitt.fikret orman döneminden kalma enkaz futbolculara ödenen çok yüksek paralar nedeniyle külüp iflasın eşiğine gelmişti.
bunlardan kurtulundu.
bu gidenlere başka yerlede 4 te 1 para dahi verilmiyor.
feguli bizde oynayamaz.bize genç kumaşlar lazım.sivastaki oyuncuda bizde oynayamaz.bizde daha iyilri var.
bandırmadaki oyuncuyu mutlaka almaları lazım.hem genç hem parayayı bulmamış kaliteli oyuncu bence.aalınması lazım.
golcü gol yollarında büyük zaaf var.cenk tatile gelmiş.basketci 9 no etkili görünmedi şu ana kadar.gol atacak 2 önemli oyuncu şart.
yönetimin görevi en iyi sini en kalitelisini en fazla katkı verecek oyuncuları bulup almaktır.ancak şampiyonluk böyle oyuncuları bulup almakla gelir.
sivastaki o oyuncuya gerek yok zaten var daha iyileri gereksiz.bize çok kaliteli oyuncular lazım.bunlarıda yönetim bulacak.bulsunlar.şart.
16-17 oyuncu ile yollarda aytıldı.
yerlerini doldurmak lazım.
malesef şu andaki kadro ile 4 lük mucize olur.
gerisi hayal görmektir.
kendi sahanda full dolu dolu türünlerde oynuyorsun.
gol pozisyonun dahi yok.
bu kadaro zaten belli etmişti hazırlık dönemindeki durumuyla.
acilen en az 5-6 oyuncu alunması lazım.
kalitwli oyuncular alınması lazım.
böyle oyuncular bulunursa alınması şart.
dünki maçı hep birlikte izledik.
şampiyonluktan uzak görüntü verdi oynanan oyun vasatı gecemedi.
çok çok zor 3 puan alındı.
zor maçlarda işler dahada zor gececektir.
3 puanı ilk maçta tüm olumsuzluklara rağmen çok zorda olsa aldık.
en az 5-6 oyuncu alunması şart yoksa gerisi hayal olur bu senede.
defansa 1 adam orta sahay 2-3 oyuncu forvete 9 noya gercek gocü alınması lazım.
bu basketçi 9 no ile bu iş gitmez.çok etkisiz bir santrofordu.
maçta gördük bu 9 no ile bu iş gitmez.
içerde maç kazanmak her maçta zor ötesi olacaktır.
çok etkisiz 9 var elde.
cenkte öyle hiç bir varlık gösteremedi bitmiş görüntü verdi.
ve kendini oyundan attırdı.
bu sene bu forvetle gol atamayız içerdeki maçlarda.
bu kadro içerdeki maçlarda taraftarın ömrünü tüketir.
taraftarı küstürmeyin boş türübünlere oynarsınız yoksa.
cimri yönetime sesleniyorum.fb gs yönetimine bakın onlar taraftarlarını mutlu etmek için sürekli kaliteli oyuncular bulup alıyorlar.
kendi ceplerinden para harcıyorlar.
zaten gecen seneki kadroları bizdeki kadrodan iyiydiler.
şimdi bu rakiplerimiz 10 tanede sayamadım devamlı isim yapmış oyuncuları alıyorlar.
anca bu rakip yönetimleri tebrik ederiz.şapka çıkarırız.
bizim yönetim elini cebine atmıyor.
kiriterlere uygun olarak oyuncu satıp yerine oyuncu alıyor.
harcama limitleride var.bu limitleride aşmamak lazım.
fakat yönetim kendi cepinden harcamıyor.fb gs başkanları ise harcıyorlar.hemde ne harcalar.aldıkları oyuncular ortada.bizde harcama yok.transferlerde yok.
bizim yönetimde o olmadı bu olmadı şu olmadı haberleriyle sürekli boş transfer haberlerini yapıyorlar.
işin doğrsu bu kısıtlı imkanlarla kurulan yedeksiz ve kalitesiz kadroyla anca belki 4 lük zar zor olabilir diyorum.
görüntüye göre oynanan oyuna göre kendi sahanda oyun oynayamadın pozisyon bulamadınki.
neden kadron çok vasat yetersiz herekez görüyor yönetim görmüyor bu durumu.
en az 5-6 kaliteli isim alınması lazım sonuca etki edecek oyuncular alınsınki
diğer rakiplerizle şampiyonluk mücadelesi yapalım.
yoksa bu muhteşem dolu türübünleri dolduran taraftarlarımızı göremezsiniz.
bu yönetimi anlamak imkansız her külüp borç batağında iken rakip başkanlar cebinden neredense nereden astronomik transferler yapıyorlar.
bizim cimri yönetimde deve kuşu misali başlarını toprağın altına gömmüş misali sanki kadro yeteriymiş gibi transferleri yapmıyorlar.
üzgünüm ama en az 5-6 nokta oyuncu alınmassa gene bu senede malesef hüsran yaşayacağız.
çok eksik yedeksiz alternatifsiz kkadromuz var.
ve sezon uzun sakalığı cezalısıda olacaktır.
ve hakem hatasıda olacaktır. bjk aleyhine kararlar verilecektir.
net penaltıyı vermeyen dünki hakemi yönetim şimdiden tedbir almalıdır.
kısacası transferler yoksa bu senede hüsran yılı bekliyor bizleri.
2 santrofor iyi golcü,3 orta sahaya adam eksilten kalitede oyuncu. 2 defansa hava topu yerden oyunu kuracak çabuk oyuncu alınması halinde şampiyonluk yarışında olabiliriz.
cimri yönetimimiz ise şimdiden transfer sezonunu bitirmek üzereler ve transferlerler yeterli deyip kış uykusuna yatmak üzereler.
ne denir herkezin çok yetersiz gördüğü çok eksik dedikleri kadroyu yeterli buluyorlar.ve transferleri yapmamamakta ısrar ediyorlar.
terminatör hocamız ne yapsın eldeki eksik kadroyla elinden gelen mücadeleyi yapıyor.
burada teknik ekipin hatası yok.idmanlar iyi takımın kondisyonuda iyi.takım iyi çalışıyor.
yönetim transferleri yeterli buluyor.
not olarak yönetim hatası var.transferler boş eksik.yedeksiz.yedek oyuncularında çok kaliteli olması lazım.
bunun için kadronun acilen 5-6 kaliteli oyuncuyla güclendirilmesi lazımki şampiyonluk yarşından ancak söz edebiliriz.....ytd
Büyük zarar açıkladi bu kulubun derhal beklenmeden satılmasi lazım başka kurtulus yolu yok
GS açıklamadı mı zarar . o hisse neden şaha kalktı.
FB açıklamadı mı zarar . o neden şaha kalkmıştı..
TS bile 2 katı piyasa değerine sahip..o bile ciddi yükselişte.
Gs rivadan borcunu kapatacagi paranin 2 kati gelcek fb de alikoc para akitiyo ts gelirleri çok iyi beşiktasin neyi varda bu 3 takimin 2 kati 3 kati zarar acikliyo nerden kaynak bulacakda bu borc kapanacak kulubu satacaksin yarisini enaz kurtulacak baska yolu yok .
4.72 ve 4.80 (yukarı yönlü destekleri.) ufuk gol olur..
+ %8.70 bu da mı gol değil..
dünki maçı seyredince hakem hatasımı desem kasıtlımı maç yöneten bir hakemmi vardı desem
ne derseniz deyin.
maç 3-0 iken 5-6 olur bu maç diyorduk.
bir hakem trabzonlu trabzon bölgesi hakemini bu maça verirsen böyle olur.
haksız kırmızı kart 65 dk uzatmalarla oynayan bir beşiktaş yapıverdi trabzonlu hakem kasıtlı olarak diyorum ben.
taraflı tarafsız her kesimden biraz futbolu bilen seyreden hakeme isyan etti.
bu ne biçim hakem
bu ne biçim hakem kararları.
bir gün öncede gs aleyhine çok hatalı kararlar vermişti hakemler.
malesef bu seneryo gene bjk alehine gelişiyor.
hakemi direk mahkemeye yönetimin vermesi lazım.
bedavadan 5-6 lık maçı hakemin adeta alanyanın 12 adamı gibi maçı yönettiğini herkez gördü ve maç berabere bitti.
bu senede trabzonu şampiyon yapacak bir hakemler var.
bjknin yavaştan altını oyuyorlar.
ts ye ise her şey güllük gulistanlık davranılıyor.
böyle hakem faciası ile işimiz çok zor.
uydurma kırmızı karta kadar mükemmel oyun oynadık.
alanyanın 12. adamı bir hakem çıktı ve uydurma kırmızı kart bjk yi resmen oydu bu trabzonlu hakem.
ne denir.
gene ts yi şampiyonmu yapacaklar.
birazda ts yi oysun hakemler.ts liler hiç isyan etmiyorlar.
neden hakemler istedikleri kararları veriyorlar sanki.
işte hakem hatası maça damga vurdu.
bunun hesabını bu hakemden yönetim sormazsa gene bjk yi bu hakemler oymaya devam edecekler gibi.
böyle bir hakem hatası varsa burada kasıt aranması lazım.
bütün spor camiası hakemi yanlı hatalı taraflı maç yönettiğini söylüyorken.
bu hakeme hesapı yönetim acilen sorması lazım.
maçı resmen katleden bir hakem yönetti maçı.
yoksa çıkarsın oynarsın yenersin yenilirsin.
tebrik eder alkışlarız.
maçın sonucuna etki eden hakeme kim yaptırım yada ceza kesecek bekliyoruz.
yoksa bu hakemlerle lig bitmez.
biter.böyle hakem hatası yanlış yönetimi ile ts ye avantaj sağlanırmı. gene ts şampiyon olursa şaşmamak lazım.
diğerleri fb gs ve bjk de hakem hatalrının yanlı maç yönetmelerini kurbanı olurlar.
ağlasalrda sızlasalarda yöneticiler fayda etmez.
gene bu seneyede hakemlerin yanlı maç yönetmeleri dmaga vuracaktır.
hakem hataların önüne geçilmesi lazım yol yakınken derim.
yurt dışından hakem getirilmesi lazım acilen.yurt dışı hakem taraf tutmaz.
sen trabzonlu hakemi bjk maçına verirsen haliyle trabzonlu hakemde bjk yi altını oyar.aynen alanya maçında olduğu gibi.
çünki bizdeki hakemlerin hepsinin tuttuğu takımlar var. ve yanlı kararlar veriyorlar.
her yerli hakem bir takım tutuyorsa haliyle böyle hakemin maça damga vurduğu sonuçlar ortaya çıkar.
acilen yanlı maç yöneten hakemlerin yerine yabancı hakemlele yola devam edilmesi lazım.
yoksa çok şaibeli bir lig bizi bekliyor.
yabancı en azından türk değil yabancı olduğu taraf tutmaz diye düşünüyorum.
bunun için yerli hakemlerin yerine yabancı hakemlerle maça acilen çıkılması lazım.
kartalımızın 3 puanını resmen hakem çalmıştır.
durum ortada.
acilen transferlerinde yapılması lazım.nokta transferler lazım.
5-6 nokta transfer yapılırsa çok iyi olacaktır.
lig uzun cezalısı olur sakatı olur.her şey olur...ytd
Dikkat edin gatirim önerisi degildir
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk..gs..ts...aynı rakamlarda genelde...tahtacı iki gündür tavana götürdü..son maç daki takım oyununu.mu beğendi de ilerisini iyi görüp fiyatlama mı yaptı acep...şampiyonluk bu sene çok çekişmeli gider 4 büyükler arasında...çok gaza gelmeden dikkatli hareket etmek de fayda var...
Bu nasıl 8 oldu,bir ara 4 cıvarında sürünüyordu,kıytırık FB 61 nasıl olduysa,bununda 8 oluşu düşündürücü,TS ve GS ayni fiatta 5.90 sürünüyor,yani BJK ve FB'ye göre çok gerideler,bunlara el atmakta fayda var !!!...BJK sürpriz bir hissedir TS ile,her ikisinin ne yapacağı belli değildir...ytd.
Nefret ettiğim bir gömme türü, kapanışa dakikalar kala, Tavan olacak derken gömüyor. Gerçi Elimde hiç olmadı ama yine de nefret ediyorum
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu buna birden saldı aşağıya,galiba tahtacı vudu voleyi,öyleya durduk yerde 4 paralık hisseyi 8 yaparsan olacağı budur,diğer sportifleride etkiledi düşüşü FB hariç,FB-TS devler liginde cevheri kaybetsin şimdi kumda oynasın:plc:
Spor lar rulet masası..Adam 1 maç kazanıyor tavan,kaybediyor taban..puan farkı 1/2..çok Ocak söndürür bunlar
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evvelsigun deli gibi satanlar Çarşamba sabahı almak için sıraya girebilir.Dedim ya rulet masası takım kağıtları.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 hafta fener maçı var yenerse bu takimi kimse tutamaz güzel bir transferde gelebilir hayirli olsun kazanclarimiz ytd
geldik karaağaça.. 5.50 ile 5.62 aralığı dikkat çekici..
5.50 tutmadı ve 4.82 aktif oldu..
sponsorluk haberi doğru değil sanırım.... yoksa öyle bir beklenti uçurması lazım hisseyi......
Maç oynamadık ama Beşiktaş için diğer sonuçlar iyiydi. Liderle aramızda 7 puan var. Fener yenildi. Yenseydi fark 10 olacaktı. Başakşehir yenildi. Trabzon ve Adanademirspor puan kaybetti. Rakiplerden Galatasaray 3 puan aldı. Galatasaray’ın Fener maçı var. Fenerin Trabzonspor ile de maçı var. Bizim Ligin ilk yarısı için sanırım derbimiz yok.
buraya yazıyorum,
kağıt döndü, Katar'lılarla da sponsorluk tamam.kısa vade 10 üstüne atabilir, hatta orta vade 15 - 20 olma ihtimali çok yüksek. az sabırlı olan güzel ekmek yer.
YTD
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
peyidir yazmadım.
kartalın şöförü ismail hoca bir anda kim vurduyla gitti.
yerine şenol hoca geldi.
eldeki kadroyu zaten çok eksik diye çok yazdık.eleştirdik.
gönderilemeyen hala orman döneminden kalma bedavadan milyon avroları antermana çıkarak oyuncular halada var.
ne ormanmış külübe verdiği zarar.borçlar.hatalımı kasıtlımı nedir.yapılmış fakat milyon avroları antermana çıkarak alan futbolcular malesef transferler edilmişti.
hesap soracaığım diye yönetime gelen çebi yönetimi.
her hangi bir hesapta soramamıştır şu ana kadar orman yönetiminden.
çift kontat imzalamış futbolculara vasat futbolculara ödenmiş astronomik rakamlar ve klip borç batağına girmiş durumda.
ve hesap soracağım orman yönetiminden diyen çebi yönetimi henüz orman yönetiminden hesap soramadı.
kendisi açıkladı bu astronomik rakamları çifte sözleşmeli futbolculara asdtronomik verilen vasat futbolculara verilen uçuk kaçık rakamları.
beşiktaşlıyız deyip külübü iflas wttirmiş şahıslardan kim yönetimde ise ve bu açıklamara görede hesap soramıyorsa başka yönetim gelip hesap sorması lazım.
çebi yönetiminin eli ayağı bağlı.
transfer yapamıyor.
6,5 milyar net ötesi borç var iken.
eldede 14 yabancı varken.
ve kiriterlere göre transfer yapmak gerekirken.
vehiç bir kiriter tutmuyor.
ve transferde yapılamıyor.
şenol hoca ne yapsın.
ismail hoca ne yapsın adam şunu alın demiş çebi başka isimleri almıştı transferlerde.
yani şenol hocada en az 4-5 oyuncu istiyorda.
hani para hangi parayla alınacak.
kiriterleri aşmışta aşmış durumdalar.
işte sezon başı 3 genç oyuncu satarak bazı taransferlerler yapıldı veanca eldeki imkanlarla bunlar alınmıştı.
çünki borç yüzünden kiriterlere takılıyoruz.
borç batağında yüzen çebi yönetimi ne yapsın.eli kolu bbağlı.borçmu ödesinler.transfermi yapsınlar.
basketin valeybolun hentbolun durumu ortada küme düşecek durumlar var.neden.
borç borç bunları temizlemek ise adeta imkansız mucize lazım.
böyle bir durum varken nasıl kaliteli oyuncu alınır.imkansızlıklar içinde boğuşan bir yönetim var.
zor çok zor.
14 yabancı elde var.
boyd gönderildi.koşarak uefa ya gidecek adam.
hala vida alacak peşindeymiş 2,5-3 milyon alacak davası açmış.yönetimin açıklaması.
kimi göndermek istesen adamlar ben antemeana çıkarım gitmem diyorlar.
yada verin alacağımı tam gideyim diyorlar.
montero vasat souza vasat sais vasat atiba yaş 40 ne iş yapacak pili bitmiş
de souzda bitmiş
ghazzl öyle takımın çoğu yabancısı vasat oyuncular bunlarla şampiyonluk mucize olur
şenol hocanın işi bu kadroyla çok zor
iyi gerçek kaliteli oyuncu çok fakat bunlarında maliyeti yüksek bu yüzden oyuncu bulmak almak devre arasında çok zor.
yerli oyuncular varmı iş yapacak varsa yönetim yerli oyuncu bulması lazım.
caner olabilir sol beke iş yapar.
o yabancı sol beki gönderip gönderbebililerse belik 1 yabancı kontenjanı açılacak gibi.
gitmeyen direnen yabancı vasat futbolcu cenneti bjk külüp çifliğinden bedavadan beslenmeye devam ediyorlar.
adamlar haklı ederinin 5-6 katı astronomik rakamlara oynuyorlar.
hemde vergisiz böyle çiflik varmı.var bjk çifliği.
fenere bak aldığı adamların hepsini elde kalmadan satıyorlar.
çoğuna transfer teklifi geliyor.
bjkde şöyle elle tutulur yabancı oyuncusuna gelen teklif varmı.yok.
varsada alınan rakamların çok altına transfer edecek külüpte olabilir.
hep zarar eden yönetim anlayışı var.
menejerlerde bjk yi kazıklamaya kandırmaya devam ediyorlar.
bjknin işi çok zor bu durumda.yönetiminde parası yok.kiriterler belli.
eldede yabancı kontenjanı dolu kadrosu var.
en az yarısı vasat oyuncu bunların ayrıca.bjkde oynamaları halinde zaten oynuyorlar.
şu andaki sonuçlara göre puan durumundan zaten belli.şampiyonluk hayal bu kadroyla.
para yok.kadro dolu.transferde yok gibi.
kontenjan açılmıyor.yabancı gitmiyor.bunları alacak külüplerde yok.böyle paraları bu vasat futbolculara kim verir.kimse vermez.zaten hiç birine transfer teklifi gelmiyor.
bir weghors var elde o da kiralık diğerleri.ehh işte olsda olur.olmasaada olur.
hal böyle iken bu kadro ile şampiyonda olunmaz.bu kadro daha çok antronör harcar.hatta yönetimi bile gönderirler.
seyircide küsrse maçada az giden olur.
taraftar borçtan falan anlamaz.taratarın beklentisi şampiyonltur.tarafrtar başka bir şeyden anlamaz.
kartalımızın bu senede şampiyon olması çok çok zor ötesi görünüyor.
umut yok.işimiz zor..ytd.
mesajlarını dikkatle okuduğum ve önemsediğim sn BJK Coccinella, mesajın geç farkettim.. daha doğrusu BJK den ayrıldıktan sonra forma tekrar bakmadım..
bu gün taramalarda boy gösterdi.. günlükler saldım çayıra ama haftalıklar dikkat çekici.. takıp edilmeye değer.. ancak teknik görünümü TUZ gibi.. Tuzu kaşık kaşık yiyemezsin ama her yemeğin içinde mutlaka olması gerekir.. yanı günlüklere (düzeltme)tuz lazım ki senede tat gelsin..ama haftalıklarda başlarım tuzuna der ve giderse itirazım da olmaz.. günlükte 6.55 altındaki 6.37 önemli destek ise 6.09 ile 5.91 aralığında.. iyi çalışmalar..
Son paylaşım 24 Aralık:)
Herkes yeni arzlarda, u30 larda falan filan...
E takımın şampiyonluk hedefi de yokken kim bakar bjkas'ye...
Var mı bir hikayesi bu teknik görüntünün peşine takılacak?
İlk defa şahit oluyorum buraların tamamen terkedilmiş olduğuna:)
Halbuki öyle bir süreç ki tavan tavan giden bir hissenin ne için gittiğini sorgulamadan tahtaya atlayan dünya potansiyel müşteri var ortamda:) iyi hoş sorgulayanlar da kendilerini çabucak kandirabiliyor bu sıralar.
Neyse ilk pozu aldım gecenlerde.
Düşerse devamke.
Bol kazanclar
Tüm spor hisseleri içinde en mantıklı alım kararı bence BJK olmalı.
- Weghorst'tan çok güzel para kazandı ve ligin 2. yarısı için çok önemli transferler yaptı. Aboubakar'ın önümüzdeki yıl dahil bütçesi neredeyse bedavaya geldi (Weghorst satışı sebebiyle).
- Ligin zaten en performanssız dönemini yaşadı ve yükseliş dönemine geçti.
- Abromoviç'e satış olur olmaz bilemem, bana uzak geliyor ama Abromoviç olsam, piyasadan alınabilecek tek spor hissesi bence BJK. %49'u piyasadan 100 TL fiyatlamaya kadar toplarsa, çoğunluk için kalan %2 için kulüple masaya oturur. ZAten böyle bir ihtimal gerçekleşirse, bir lot fiyatlaması bence 200-250 lira bandında gelir.
- Şampiyonluk ve/ya 2.'lik her durumda BJK için yeni fiyatlamalar getirir.
- Bugünkü değeri ile piyasa değeri 1,7 milyar TL'dir. Borsadaki senetlerin değerine bakınız, bu rakamın ne kadar düşük ve komik olduğunu o zaman daha iyi anlarsınız. Bana göre tam da Damızlık bir hisse senedidir. Ben şahsen, bu fiyatlara, elimdeki senetleri vermem. BJK'nin ortağı olmak, bu fiyatlamanın çoooook üzerinde bir onura/değere sahip.
- Tüm spor senetlerine bakınız. Tamamının piyasa değeri BJK'nin yukarısında. TSPOR bile %50 daha yüksek piyasa değerine sahip.
- Tüm spor senetlerine bakınız. Tamamının piyasa değeri, net defter borcunun 2 katı seviyesindedir. Ve mantıklı bir değerleme bu. BJK'nin ise, net defter borcunun yarısı kadar piysasa değeri var (Net borç 3.2 MrTL, Piyasa değeri 1,7 Mr/TL). SAdece bu başlık bile, BJK'nin 4 kat fazla fiyatlamaya sahip olmasını gerektirir ki, bu da en az 25'li fiyatlar demek. Esasen 25 hedef fiyat değil. 25 TL/lot fiyat, düzeltme hareketi ve fiyatıdır. Diğer spor hisseleri bazında dengeye oturmuş fiyattır.
- Senette olan Küçük Yatırımcı 25'li fiyatlardan elindeki malları verecektir diye düşünüyorum. Ki bu da normal. Özetle; BJK bir hareket yapacaksa, hareketi, 25'ten sonra başlayacak diye düşünüyorum.
Benim BJK ile ilgili öngörüm, 100-120 TL arası bir fiyatlamadır. Umarım 1 yıl içerisinde bu hareketi yapar. Tamamen kişisel görüşümdür.
Yatırımcı tavsiyesi değildir.
Çok ilginç...
Halen gelen giden yok...
Normalde borsaya yeni gelen ky için sportifler çekicidir ancak muhtemelen ahali şampiyonluğa akmış:)
Neyse devamke...;)
https://finans.mynet.com/borsa/hisse...as-futbol-yat/
8 nisan 2021 deki rakamlarla çanağa giderse ne güzel olur.......
takım fener maçından sonra güzel oynamaya devam ediyor.....
bakalım ileri günler için neler olacak.....
Çok garip hisse x3'ten fazla yaptı ve buralar hala bomboş.
Bugün itibariyle 5,87 maliyetli pozu kapattım.
Alan da kazanır inşallah.
Bol kazanclar
kartalda transfer her sene olduğu gibi en ucuzunu blup almak.her sene aynısı oluyor.bu kadro şampiyonluk için yeterli değil kesinlikle.fb gs transferler yapıyorlar sürekli.zten kadroları bjk den iyiydiler.şimdi kadrolarını transferlerle daha kaliteli hale getiriyorlar.bjk de ise en az 7-8 üst düzet kaliteli transferler şarttır.
yoksa bu kadro ile şimdiden söyleyeyim şampiyonluk gen hayal olur.
defansa sais gidecekse adam lazım.orta saha yetersiz.9 numara lazım cenk bu sene zor oynar.sağ ve sol kanat şart.gedson gidecekse gelecek parayla alırlarmı.kalsa iyi olur.muleka bjk de oynayacak oyuncu değil.monteroda öyle göndersinler acilen.yabancı kontenjanı açık 7-8 oyuncu direk oynayack transferler mutlaka yapılmalıdı.başkan çok hesap yapıyor.transferler günu geciyor.takımda haliyle kurulamıyor.gazzell sakattı oynaması bu senede zor.iyişirse oynarmı belli değil.bjk çifliğinden oyuncuların yüksek kontratları nedeniyle mukavelesi olan oyuncular haliyle gitmek istemiyorlar.çok oyuncu var kiraya verilecek.hemen versinler.senin yedeğin var fakat kaliteli yedekler.11 zorlayacak yedek oyuncu kaliten yokken şampiyonluk hayal olur.78 tane 11 de direk oynayacak oyuncu alırsan takım kalitesi yükselirse o zaman şampiyonluk için kaliteli kadro kurulmuş olur.şu kadronun yedeği dahi yookken şampiyonluktan bahsedilemez.kaliteli 7-8 en az direk 11 oyuncusu alunması şarttır.hemde en kısa zamanda.fb ve gs nin kadroları dahada iyi olurken bjk yönetimi o olmadı bu olmadı şu olmadı arayışıyla transferleri geç yapıyorlar.son dakika alınan oyuncularda daha takıma alışamasan lig bitiyor.fb ve gs ise transfer üstüne transferleri yapıyorlarken bjk yönetimi ise transfer yapmakta her zamanki gibi zorlanıyorlar.sonrasındada bir bakıyoruzki transferlerin çoğu fiyasko ile sonuçlanıyor.malesef bu senede aynı durumdayız.bu kadaro çok yetersiz ve kalitesiz ve yedeksiz bir kadro ile gene şampiyonluk hayal olacaktır.7-8 nokta transferler şarttır.yönetim uyuma bir an önce bul buluştur nokta transferler bekliyoruz.yoksa gene 3.lük olur.şampiyonluk ise hayal olur.şampiyon olmak için kaliteli 22-24 oyuncu şart.bjk de 11 kişi bile kalitwli oyuncu ancak var.yani 22-24 oyuncu kaliteli oyuncu ile şampiyonluk kovalanır.maratonda sakatlıklar cezalılar her şey oluyor.ipi göğüslemek için bu kadro yeterli değil.en az çok kaliteli 7-8 acil transferler bekliyoruz.yönetim elini çasbuk tut.transfer mebsimi hızla geçiyor...ytd