En büyük hata düşerken Paçal yapmaktır yukarı trend olurken asıl yapılması gereken piramittir
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Zaten hata olduğu için hisseyle ömürlük ilşki durumında kaldım şakin bunu sebebi yönetim yalan konuşmasalardı zaten almazdım alenen yatırımcıya hisseleri kitlediler Google da GÜBRETAŞ yolsuzluk yaz yatırımcıyı yanıltma yaz çıkar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2015 ten belli bekliyoruz enflasyon dolar bazlı hesaplamazsak yüzde 50 zarardayım bunlarıda eklersek...[emoji867]....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok çektik be ortak İnşaAllah maliyemizi kurtarırsak daha nolsun
O kadar yükselmesine rağmen dolar bazında hala ucuz görünüyor...
https://i.hizliresim.com/NLLV5O.jpg
Ortak dolar bazlı maliyeti kurtarırmı bilmiyorum artık güvenmiyorum bu hisseye nolacağı belli olmaz artık enflasyon dolar zararınıda sineye çekicem yeterki maliyete gelsin artık
yani son bir ayda pegasus dan sonra en cok kazandıran senette yorum yapıyorsunuz arkadaşlar.
enteresan dır ama ne ucacak diyen var ne kacacak
Daha yorulmamış demekki... para girişi ciddi artıyor.. hisse yine günü enyüksekte kapattı yani yükseliş devam edecek diyorlar...
4.36 ve 4.65 önemli... 4.65 üzeri olay ap ayrı bir boyut kazanır... 3.88 üzeri hisse için yükseliş kanalında devam demektir. Bir düşer 2 yükselir ama kanal yükselende..
Bakalım görelim..
Hadi İnşaAllah yükselsin tek temennimiz
Bu hisseyi bu fiyattan almak biraz cesaret ister,kısa sürede %80 prim yaptı,bugün az olan hisselerimi satıp prim yapmamış hisselere dönmeye karar verdim,asla tavsiye değildir.
Raziyi aldığı yılda 2 den başlayıp 60 lara gittini bilirim ne hareketti ama.. tabi o zaman razı olayı vardı şimdiki yükselişin nedeni belirsiz ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç söyleme...
O sene 6 dan alıp 8 den kısa sürede sattıp kar yaptım.. ne kardı beee dedim.. 2 ayda hisse 60 olmuştu.. ogünlerde inanılmazbir acıydı benim için.. elimde 30.000 lot vardı 6 dan... 180.000 tl paramı 240.000 yapıp satmıştım. 2ay sabretseydim 1.800.000tl olacaktı...
Bidaha bu şans maalesef gelmez...
tek ihtimal afrikada fosfat madeni ortaklığı olursa olur yoksa hayallerde buluşuruz, bu şarkıyla kavuşuruz...
Bakalım görelim...
9 lardan 4 te birine de inmedi mi zaten
haftalık bazda 4,2 seviyesinin üstüne atabilirse 4,2- 6,3 kanalına girebilir ytd
Bunların içinde 4.46 yı çok kalın yazmak lazım hocam :)) Gerçi haftaya 4.47 olacak.. Onun üzerine atıp haftalık kapanışlar gelmesi hisseyi tamamen ayrı bir dünyaya taşır. Buraya geldiği kadar kolay üzerine atacağını sanmıyorum ve oraya kadar artık çok kritik bölge ama belli de olmaz. Flamaların hedefi de 4.30 civarlarına denk geliyordu sanki.
Benim çizgilerime göre, uzun vade için 4.46-4.66 üstü haberler, tavsiyeler uçuşmaya başlar ve esas uçuş başlar...
Desene 4.46 da yine isyanlara başlatıcak
Bagfas in ruzgariyla ayakta duruyor gibiSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz ve derinden devam...
4.20 yide kırdı inşallah.. şimdi 4.34 ve 4.46 var...
Bakalım görelim...
hiiişşşt….
bu hisseden cacaık olmaz....
kimse alıp canını sıkmasın...
bizde rahat rahat yukarı gidelim:)
bakalım görelim...
5 sene bekleyip maliyete gelince kendini mi takdir ediyorsun! Yazık... Gidip altın alsaydın şimdi dört köşe olmuştun.. Hisseler iner çıkar önemli olan ölece bakmamaktır..
Başka hissede kredili terste yakalandığım için satmak zorunda kaldık .
Umarım tekrar buluşuruz acayip bir trendi var hissenin .
Yavaş yavaş giderek tarihi zirve bile deneyebilir bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben dirençleride destekleride kendi grafiğimden yazıp paylaşıyorum senin binumaranı göremiyoruz? İktisatçı sensin..
neolur mesela yarınki direnç destek noktaları?
Birazda seni görelim mesela...
Ben senin gibi bildiğimi iddia etmiyorum zaten bilmiş olsam 4-5 yıldır burda beklemezdim...
Tek bildiğim senin de bişi bilmediğin burda gelip yazanlarında...
Eminim hisse eski seviyesine gelse gene satamaz öylece gene bakarsın... 4 sene önce 8.75 te baktığın gibi....
Hiç 8 lerden almadım 4 yıl öncede bu hisse elimde 8.75 leri görmedi.. maşallah iyi takip ediyosun...
4.20 ilk destek aşşağıda 4.12 stop ile yukarıda 4.32 ve 4.36 ile 4.46 mevcut
Bakalım görelim...
Öngörün olursa tuttu yada tutmadı dersin, yoksa hep başkalarının öngörülerini takip eder olumsuzluklardan mutlu olmaya çalışırsın. Sekiz yıldır borsadayım diyerek, halen ben bilmiyorum grafiği tekniği diyorsan, bi adım ilerleyemeden geçen yıllar boşa geçmiş demekki. İnsan 6 ayda grafiği 3ayda osilatörleri okumayı.öğrenir. Ama öööylece ekrana bakarak ancak eleştiri yapmayı öğrenir. Ben bilmiyorum, sizde bilmiyosunuz demeyi öğrenmişsin tebrikler..
Zıpzıp denilen elemanı iyi sıkıştırmışsın her düşüşte, ama ben bildiğin zıpzıplardan değilim.
Sen burada kal.. bende burada olacağım uzunca süre..
Bakalım görelim..
Üfff ne gereksiz adamsın yaaa