Ben satış ve karlılıgi kastetmiştim,piyasa değerini değil.Böyle bir şirketin ozvarlik kârlılığı 6 mi olmalı sizce?
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben satış ve karlılıgi kastetmiştim,piyasa değerini değil.Böyle bir şirketin ozvarlik kârlılığı 6 mi olmalı sizce?
Bende o yüzden buradayım zaten sn horhoti,ama eleştirel tarafım biraz kuvvetlidir, naçizane eleştiriler benim ki.
O zaman daha önceleri de pozisyon almış olmalısınız,
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eleştirel bakmak her zaman otokontrol mekanizması için gereklidir zaten şirketin rasyolari şimdiki bulunduğumuz zaman diliminde pekte iyi değil ama bir borsaci geleceğe bakmalı şirketleri geçmişleri ile değerlendirmek yalnıs bir temel analiz olur temel analiz tamamen geleceğe yönelik olmalı
3 sene sonrasi için 1 mlyr net kâr potansiyeli görüyorum ben ama tabi bu benim kendi yorumlamam.Subjektif yorumlarlarda hata payı her zaman vardır.Bu hesabı da şöyle yapiyorum kabaca,senede 400 mlyn civarı esas f. Karı var zaten,bunu 250-300 u satın alınan fabrikaların kredi odemelerine gidiyor,geriye kalan da net kârı oluyor.Kredi ödemeleri bitince ortalama da her sene 40% artirsa karını bana hayal değil gibi geliyor.Ne dersiniz?
1 ay kadar oldu, yatırım yapalı.l sayın EFT.Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ise kompozit alanında cirosal sıçrama bekliyorum,şirket enerjisini daha çok oraya veriyor sanki.Kar marjı orada daha yüksek olacaktır.Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 si açıklanacak bilanço, piyasa kötü bı bilanco bekliyor 66 mlyn, ben biraz daha iyimserim piyasaya göre,bakalım nolacak..
Merhaba,
*
Kordsa olarak lastik güçlendirme, kompozit güçlendirme ve inşaat güçlendirme alanlarında faaliyet göstermekteyiz. Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerin mobilite içerisinde yer alması, Covid-19’un mobiliteyi etkilemesi, ülkelerin sınırlarının kapanması, şehirlerarası ve sokağa çıkma yasakları ile birlikte de bireysel mobilitenin de sınırlanması sektörlerin üzerinde de olumsuz etkiler yaratmıştır. 2020 yılında 2019 yılına göre lastik güçlendirme sektöründeki daralma %20’lerdeyken kompozit güçlendirmedeki daralma %40’ın üzerine çıkmıştır. Bu talep daralmalarına bağlı olarak hem ciro hem de kar marjları azalmıştır. 2020 yılının son çeyreğinde lastik güçlendirme sektöründeki iyileşmenin 2021 yılında da güçlü bir şekilde devam etmesi beklenmektedir. Sivil havacılık sektörünün 2021 yılında da durağan geçmesi beklenmekle birlikte satışlarımızın %80’ini elde ettiğimiz lastik güçlendirme sektörünün hızlı toparlanmasının hem ciromuz hem de karlılığımız üzerinde olumlu etkilerini göreceğimizi düşünüyoruz. Kompozit güçlendirme pazarında ise sivil havacılıktaki daralmayı diğer sektörlerdeki onay süreçleri ile aşmayı planlıyoruz ancak bu sürecin kısa vadeli olmayacağını da belirtmek isteriz.
*
Faaliyette bulunduğumuz sektörlerdeki şirketler düşünüldüğünde Kordsa’nın Covid-19 döneminde finansal performansı sektörün çok üzerinde yer almaktadır. 2020 yılı dönemi boyunca çeyrek bazlarda, birçok müşterimiz ya da tedarikçimiz zarar açıklamıştır, birçok şirket de bu dönemde oldukça düşük karlarla geçirmiştir. Kordsa ise 2020 yılının hiçbir çeyreğinde zarar etmemiş, 2019 yılına göre ciro ve marjlarda daralma yaşayarak bu dönemi geçirmiştir. Belirttiğiniz şirketlerin sektörlerini ve sektörlerindeki 2020 gelişmelerini bilemediğimiz için bir yorumda bulunmamız doğru olmaz fakat Kordsa tüm dünyada daralan bir sektörde yaptığı adımlarla 2020 yılını en az zararla atlatmayı başardığını söyleyebiliriz.
*
Saygılarımızla
Yatırımcı İlişkileri
Yatırımcı ilişkilerine binsoru sormuştum,gelen açıklama ve bilgilendirme notu bu şekilde.
Yorumum o ki,ceyreksel bazda gelmiş geçmiş en güçlü satış rakamini gorebiliriz bu bilançoda..
Merhaba, Acikcasi dediğiniz gibi gedik yatırımdan sonra piyasa beklentisi 66m civari. Gecen yil 71 m idi sanirim. Arac şirketlerinin guzel bilancolarini gördükten sonra bende bilancoda beklentinin uzerinde gelebileceğini inanıyorum. Kompozit tarafinda guEl artışlar görebiliriz. Burada biraz tatile çıkmak istiyorum. 1 sene beklemek istiyorum ondan sonra oturup tekrar değerlendiririz.
Ekleme= bu arada artık temettu her sene gqranti gibi oldu. Sözleşmelerde değişiklikler sayesinde.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence hisse kısa vadeli düşüş trendine girmiş olabilir
Elimde küçük bir meblağ vardı onu da verdim aselsan a geçtim..
19-24 arası git gel olur gibime geliyor
Taaaa ki 3 aylik bilancoyu görene kadar
Bu yorumu kendine sakla istersen,Burayı okuyup etkilenen bir çok insan var.Vebal alma sonra.
Aselsan sayfası degil burası .
SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 si bilanço geliyor,eğer ki rekor satış gerçekleşirse piyasa bunu fiyatlayacaktir. Satsanizda bı gözünüz burda olsun, 24 üzeri farkli bı evren.Sonra pişman olmayasınız..Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah saglik verirse 2030'da da burada olacagim.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 den 21 e dek elimdeydi.. verdim.. geri alamadım..24 u iki kez denedi .. bu sırada çok az da olsa yine aldım ama duruşunu begenmedim cuma verdim.. giden gitsin.. ama listemde olan bir hisse. Beklentilere katılıyorum.. eğer kalir da git gele girerse tekrar alırım.. tcell aselsan şişe ile şimdilik devam ..bu arada hisse yukarı gidebilir de.. herşey mümkün.. ben kâr cebe yakışır diye satıp çıktım diyeyim..yeni bilançolara kadar yerinde sayarsa bakarım. Yoksa alan herkesin kazanması dileğiyle.. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size mi sormaliydim pardon.. ayrıca hangi cümlemi hatalı buldun merak ettim
Forumda takip ettiğin başlıklar arasındaki en hareketli başlık..
Abd-nasa-havacilik-uzay-lastik-elektiklinarac bataryası...
Bu etiketler benim burada olmamın sebebi.. ne zaman nereye gider nasıl gider bilemem..
Dikensiz gül bahçesi olmaz..
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana sormana gerek yok. Forum kurallarını okursan öğrenirsin. Insanları yanlış yönlendirme burda.Okuyan herkez anladı zaten ne demek istediğimi.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forbes Lilium hava taksi haberini okuyun derim ipo yapıyor 2023 25 arası hava taksi hazır peki kompoziti kimden alıyor toray... tühhh mü hayır toray kimden alıyor Fabric development ve textil products dan alıyor yine mi tühhh ya.. hayır o şirketler kimin Kordsa nın ..
Olay çok başka... tesla ile adını birlikte yanyana andığımda hayalperest diye düşünüyorlardı her gün yaklaşıyor hatta daha ileri giderek en büyük ikinci özel sektör uzay yatırımı olan hava taksiye kompozit veriyoruz..
Allah mahçup etmesin inşallah bizi...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.paraborsa.net/i/spacexte...lzemeleri-var/
SpaceX de kordsa kompoziti var ..
Bunları kaptan öğrensek neler olurdu..
Güzel bilgiler,teşekkür ederiz..Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kordsa 21 yıl önce ocak 2000 de 3.51 doları görmüştü bugün aynı yeri gördük inşallah kıracağız..
21 yıl önce Kordsa nın varlık ve finansalları nasıldı acep?
Insallah. Guzel cikis yapmıştı, ortalamalarının uzerinde kalmıştı. Buraları iyice doldurdu. 21.30 asagi kirilmadikca benim.icin sorun yok . Ortalamaları düzenledi. Haber eksikliğini giderebilirse daha iyi olur. Arkadasin uyarısı ile ekrana baktim. Bu hissede tatil moduna rahatça girebiliyorum gözüm arkada kalmıyor.
3 aydır 21 günlük ortalamalar üstünde güzel duruyor.
kar satışları hep bu ortalamalardan karşılandı ve yukarı yönde hareketine devam etti.
gösterge güçlü pozisyonda ve yukarı yönde güzel bir marj var gösterge için.yakın dönemde 2 kez 86 seviyelerini test etti ve zirve tazeledi.benzer bir durum olabilir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...7ebbcdeaf4.png
Arkadaşlar blanço tarihi nedir?
22.02.2021
BİST Temettü 25 endeksindeki hisseler güncelleniyor;
Endekse Girenler: AKGRT, BİMAS,CCOLA,ENJSA,KORDS,NUHCM,OTKAR,SAHOL,TCELL,VESBE.
Endekten Çıkanlar : Bizi ilgilendirmediği için yazmadım.
Kaynak: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/910134
Arkadaşlar vergi dairesine verilen gelir gider tablosunda zarar gosteriyor. Konsolide de düzelir mi? ABD iştirakleri vs yoktur sanırım bunun içinde.
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
speğin niyeti önemli,kar edipte bize mi dağıtacak san ki.vereceği devede kulak.isterlerse sihirli kalemle neler yapmazlar.
Bu tip kağıtların bilançosu önemli olmaz çünkü;temeli sağlam.burda speğin yukarı niyeti var mı,yok mu ona bakılır.
Maasallah kordsam [emoji6]
Gelen kap’a yorum yok mu? Bedelsiz sinyali değil mi?