zaten kimse de kalmadı hissede .. 13'e giderken biraz dolusur gibi oldu millet, baktı ki bireysel yatırımcı sayısı 5 kişi artınca hemen %40 düştü .. asdfasdfasdf
Printable View
zaten kimse de kalmadı hissede .. 13'e giderken biraz dolusur gibi oldu millet, baktı ki bireysel yatırımcı sayısı 5 kişi artınca hemen %40 düştü .. asdfasdfasdf
abavvvv hisse kapış kapış gidiyor ..
kapanın elinde kalıyor adeta %8,12 yükselmiş , tarihi bir güne tanıklık ediyoruz , komşular bayılacaaaaammmm
Virüs mevzusundan dolayı, bugün ilaç ve gıda parakende sektöründeki şirketler öne çıkıyor...
Devre dayanmıyor ********ce!
fena topladılar hisseyi , 3,7 milyon lot işlem olmuş ,
yav sabahtan geçen haftalarda 13 tl den sattıgım 2500 lotu 8 liradan yerine koyayım diye girdim %8 yukarda hisse , vazgectim haliyle , günün kapanışa bak %18,91 inanılmaz birşey .. ilk kez hisse tarihinde bir günde u kadar yükseldi ..
valla burdan yardırır gider sanki adanalı sen de sattıysan :)
diyom ya son kişiye kadar bekliyor bu mulker, bunun başka açıklaması olamaz ..
3,7 milyon lot hisseyi nerden bulup almışlar hayret .. pastayı çok merak ediyorum , bence mulker kendisi topladı bu hisseleri :)
Gıdacılar yarın ne yapar acaba? Gerekli lojistik çalışmayı yaptı mı Bizim eşek, bilmiyoruz. Gıda tedariği internete kayacak gibi.
Bayağı eskidir ama iyi hatırlarım.. 99 depremi sonrasında borsa çökerken çimento hisseleri 2-3 gün çift tavan gitmişti.. Bunların içinde haftalık %100 getirisi olanları vardı..
Bazen krizler tek bir sektöre yarayabilir.. Bugün de ilaç ve perakende şirketleri piyasadan olumlu ayrıştı..
Tabii ki de mevcut hadiselerin bu şirketlerin finansalları üzerinde reelde ve kısa zamanda getiri orantısı hisselerde ki yükseliş orantısıyla bağdaşacak düzeyde olmayabilir ama piyasa bir şekilde bunu kullanır...
Tabii devamında bu sektörlerdeki bugünkü yükselişler satış fırsatı olarak kullanılır mı.!? Devam eder mi.!? Tamamen piyasa oyuncularının tahtaya alıcı çekip çekemeyeceğine bağlı..
Sinekler çoğalırsa satış fırsatı olarak kullanırlar.. Alıcı gelmezse yön sürdirek yukarı...
Oscar, ne yapıyoruz? Sesli düşünebilirsin. Ben geçenlerde aldığım 4 bini .60'a yazdım. Bakalım alacak mı. Kalanlar için ikilemdeyim.
1 ay önce 12 den almaya başladığım ve 9,900 maliyetli bizim 10,300 ortalama ile sattım kalanlara bol kazançlar yolu açık olsun.
şu ortamda bizimin bana katkısı bir mucize...
bir macera 1 ay bile olmadı 13,100 den brsan satıp bizim almıştım. şimdi bizim sattım 7,400 brsan destek atıyorum.
YTD.
sabah sabah gene çılgın atıyordu , kestiler önünü , du bakalım nereye kadar bu çılgınlık devam edecek..
[QUOTE=kennym;4221349]fena topladılar hisseyi , 3,7 milyon lot işlem olmuş ,
Şimdi yarım günde 4 milyon. Nasıl yorumluyorsun?
Neredeyse %100 kar bırakınca Gubrf 7.40 dan satmıştım. Ben sattıktan sonra 45 günde 20 lira oldu.. Netaş da % 60 kar varken, 17 den satmadım, bugün 9 lira oldu... Bizim i zaten biliyorsunuz....
Keli ilacı olsaydı... Meselesi...
Bir yanım sat, çöp fiyatlara gerileyen bir kaç şirkete kay derken... Açıkçası kararsızım dostum...
5 yıldır elimde olan bizim hisselerimin sonunuda bugün sattim TL zarara en azından bu kötü günlerde nakit sagladi. Gene de teşekkürler lanet olası hisse
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Migros -4'lere indi.
[QUOTE=kerrake;4224807]kişisel görüşüm ; dun ve bugun toplamda 8 milyon lotluk hacim ve ky arkadaşların satışlarını göz önüne alırsak , dehşet bir ralli bekliyorum .
Hedef halka arz sonrası tepe olan 21 TL ..
tamamen sallama , kesin tam tersi çıkar bana bakmayın siz :)
ABD açılışı berbat etti...
İnanılmaz.
Ben uyuyacağım.
ahahaha olaya bak, sabah + %15 , akşam - %15
City ve deutche elindeki herşeyi sattı ellaaam bunun başka açıklaması yok ..
Yabancı oranı tarih bazlı ;
16/01/2020 -- 5,145,166 LOT -- % 19.5
13/02/2020 -- 4,456,799 LOT -- % 16.9
26/02/2020 -- 4,902,676 LOT -- % 18.6
11/03/2020 -- 4,216,738 LOT -- %16.0
Fukara topiği! İstus gideli bir alan- satan paylaşan bile yok.
Hadi sakin olup düşünelim: Mal dağıtmak isteseniz bir kâğıdı bir anda yüzde 13 düşürür müsünüz? Hemen ardından tabana değdirip hafif kaldırır mısınız? Anlık banka verileri bile takip edemedi. Kâğıt 8,64'e düşmüş, anlık veri kısmında alış 9,61 yazıyordu. Böyle puştlk görmedim vesselam.
hocam olay amerialıların acılısıyla gerceklesti muhtemelen bizim coniler panikle tüm malı sattılar serbest fiyattan.. bizim için daha iyi , çıksınlar da rahat rahat yükselsin ..
firmanın yeterli nakiti var, şartlar firma lehine şimdilik . bugun olmasa yarın yükselir sanki .. bugun yarından kastım bır ıkı gun degıl yanlıs anlasılmasın .. gelecekte kastım ..
Bugün saat 12'den önce bakmadım piyasaya. Şimdi fark ettim ki bugün 3 kez devre kesmişiz. Nasıl oldu merak ettim şimdi.
2 gün önce büyük hareket öncesi 8.40 tan sattığımı söylemiştim ortaklar. Ben sattıktan sonra 10.50 ye kadar çıkıp 8 in altına indi. Takip ediyorum. Bugün 7.10 tabandan dönmüş. Devre kesici yüzde 5 lik marjlarda girecekmiş artık. 30 dk sürecek.
Bugün çok asansör hareket etmiş. Sanırım 5 defa kesici girmiş. Yani zaten 3 saat hiç işlem olmamış.
Tekrar alıp almamakta kararsızım. Alırsam buraya yazarım. Şu an için hiç hissem yok.
0,25'te devre kesmiş gibi ölü bir vaziyette duruyor.