bize dediydiler " böyle bir hazine bonosu yok" :kahkah:
Printable View
Varmısınız Jagler parfümü kullanmak yerine TARİŞ KOLANYASI na?
Hem BMW e bineyim hem IPhone8s kullanıyım,hemde Papia Parfümlü Tuvalet kağıdı ile k.çımı sileyim ama hemde cari açığım olmasın diyorsan O OLMUYOR işte...
YOK ÖYLE BİR DÜNYA
saygılar/başarılar
doların hareketine bakıyorum da resmen "papazı" istiyor, 5.37 ye geliyor , haber bekliyor gelmeyince tekrar ateşleniyor.. :hah:
Bunlar iyi günler kıymetini bilin dedik olmadı, her gün her sektörden bir kaç firma battı haberi geliyor kriz geldi tedbirinizi aldınız umarım dedik yok bu kriz değil ekonominin gerçekleri normal dediler, papaz falan hikaye işler moka ! sardı TÜPÇÜ gazi ile Dolar bir hadi bilemedin iki gün idare eder dedik yine iplemediler. O zaman iplemeyenler ne hali varsa görecek ama emin olun düşene kimse acımaz ekonomin genel kuralı düşenin dostu olmaz da der. Şimdi son bir şey daha kaldı yapacağınız , önünüzde 9 günlük tatil cepte para olmasa kredi kartına 9 taksit var gidin 5 yıldızlı tatil köylerinde yiyin, için, mıçın, eller havaya yapın hatta ALAÇATIDA 500 Tl lik pizzanızıda yemeyi unutmayın ,nasıl olsa battı balık yan gider..
Yumuşak inişteyiz nasıl hissediyorsunuz
5,4227 deldi geçti
Hükümet kanadının merkez bankasının bu sessizliği hayra alemet değil.
Damat nerelerde bu ara onu oraya bostan korkuluğu olarak mı koydular
Dün Dolar 5.28 lerde idi algı oyunu, tüpçü gazı aaa ! Dolar geri geldi o halde borsa ya dalalım daş ! gibi bankalarımızın piyasa değerleri defter değerlerinin yarısı filan olmuş sudan ucuz . Şimdi Dolar 5.42 lerda bankalarımız dahada daş gibidir , hadin dalın kenef borsasına gün sizin gününüz vatan haini Dolarcıları yeneceksiniz.
Sterlin/TL 7.007’yi gördü ..
Kenarda az naktim vardı dolar mı Petkim mi dedim Petkim aldım bu ortamda.
"Kriz" lafını bugünlerden harcamayın...
Ucuza harcamayın....
İnşallah olmasında...
"Black Winter is coming" demek neyinize yetmiyor?
saygılar/başarılar
Euro bazlı bankacılık endeksi, 2008 krizi anlık dibi olan 18700'ü delerek 18400'e düştü. Bu endeks mayıs 2013'te 84000 civarlarında idi.
2001 krizinde 54binlerden 7100'lere kadar gerilemişti.
Ben o ikilemde 3 gün önce kalmıştım borsadaki kağıdım mı 2.03 den gram altın mı dedim,sonra gram altın galip geldi.Bundan sonra da grama devam.Petkim sağlam da piyasa dandik,bence çakın gitsin kardayken, daha ne petkimler olur borsada.Petkim bilanço gazı ile bugün az bişi şekil yapar da devamını getirecek para bu ara piyasada yok.Gene de karar sizin tabi.
Pardon ya unuttum yine DOLAR BAZINDA ucuz kaldı bizim kenef bugün en az %3 -4 prim yapması lazım kenefin. Daş gibi bankalarımız var piyasa değerleri defter değerlerinin yarısı olmuş hemen gidip bir kaç okka alayım keneften lazım olur.
Yok mu yalancı toplantı fln daha..
ee nolacak şimdi bugün 5.50 yi geçersek yine birşey yapılmayacak mı?
KEL FERİT in döviz borçları tl cinsinden katlanarak artıyor
Acıyormuyuz?
Tabiki hayır...
O kendine acımıyorsa ben ona neden acıyayım...
saygılar/başarılar
Görüyorum ki dünkü TÜPÇÜ gazı forumdaki has Dolarcıları dahi etkilemiş Doları bırakıp kenef borsasına girelim demişler .Neyse tüpçü gazının etkisi geçti artık kendilerine gelirler diye düşünüyorum.
Baktım eğlence var en harbi Dolarcılar bile yeri gelince eğlenceye dalıyor SHORTÇULUK falan yapıp parayı cukkalıyor ! ulan umutabi senin ne eksiğin var dedim 10. ay 5.7531 ! :oleyo:den pasif Short pozisyon aldım bekliyom! Essahtan ! valla..
Bu konuya değindiğiniz iyi oldu...
Çoktandır paylaşmak istediğim birşey vardı fırsat oldu...
Tşk ederim...
Reis önceden Mercedes e biniyordu,geçenlerde gördüm artık "Maybach" a binmeye başlamış
İnanamadım...
Şok oldum....
Bunu toplumun gözüne sokacak K.K nerde bilen duyan varmı?
Dip Bilgi:Maybach,Mercedes in bir üst/çok üst lüks segmenti...
Dünyada sayılı zenginler ve/veya görgüsüzler biniyor
saygılar/başarılar
Şimdi biz bu amerikaya kadar niye gittik.Aslında herkes bilir ki devletlerarası ilişkiler bu gezilerde yapılan bir saatlik toplantılarla çözülmez.Sen önceden anlaşırsın sonra gidersin buluşursun tamamdır mutabakata vardık dersin.Kız isteme gibi kız istenmeye daha önceden tüyo alınmadan kızı verip vermeyeceklerine emin olmadan ***** babanı çukulatanı çiçeğini alıp kapıya dayanırsan baya sıkıntılı bir kumar oynamış olursun di mi.Aynı o misal.Neyse papaz işi boş ve yaş hiç de önemi yok biz şu kanal istanbul işinden bir kurtulabilsek en yakın tehlike o.Ha elbet irandan sonra en yakın tehlike.
Ban ne Doların çıkışından ben alışverişlerde halen Tl kullanıyom ! :bravo
Osmanlı borç almış bilmem ne kadar ALTIN padişah kıçını oturtsun cariyeler bilmem nelerinin üstünde fındık kırsın diye yazlık saray olarak Dolmabahçe`yi yaptırmışlar. Bunlar Osmanlı torunu aşağı kalır mı kendine Dolmabahçe`den dahi iyi saray yaptırdı altın varaklı makam koltuğunda MERKEL, gariban ! ALAMAN ! başkanına hava attı. Beter olmadan yeter olmaz, Dolarda yükseliş kaçınılmaz , dibine sonuna kadar giripte çıkmamasına Dolar Dolaaaaaar ... ( son paragraf beton dibine kadar betooon diyen BEYLİKDÜZÜNDE her gün betonunun değeri artan beton beyinlilere ithaf edilmiştir)
Başımızda bir hükümet veya merkez bankası falan var mı arkadaşlar?
Cidden soruyorum bu soruyu. Eğer varsa neredeler neden bık çıkmıyor?
Çiçeği burnunda ekonomi bakanımıza ne oldu, yol kazasına mı uğradı?
Rekorlar arka arka geliyor Euro dolarda.
Kimseden çıt yok çok enterasan günler yaşıyoruz.