HSBC 100 bin üstü 92 gün kampanyasını 27,50 yapmış.32 güne de 26 veriyorlar...Nurol 230 bine 31 bono oranı verdi...
Printable View
HSBC 100 bin üstü 92 gün kampanyasını 27,50 yapmış.32 güne de 26 veriyorlar...Nurol 230 bine 31 bono oranı verdi...
Küresel risk iştahındaki bozulmanın devam etmesi - güçlü dolar, faizlerdeki artış, yükselen petrol fiyatları- Türkiye ekonomisinin eş anlı olarak sert iniş ve yüksek enflasyon sürecine girmesi ihtimalini artırıyor.
Bu sancılı sürecin asgari hasarla atlatılması için üç temel gelişmeye ihtiyacımız var:
(i) Ekonomide sert inişle beraber milli gelirin %5’ini geçen cari açığın hızla cari fazlaya dönüşmesi. (ii) ABD ile ilişkilerin düzeltilmesi. (iii) Kur-faiz-durgunluk sarmalında bozulan şirket bilançolarının finansal istikrarsızlığa yol açmaması için gerekli makro ihtiyati tedbirlerin alınması.
(i) Cari dengedeki düzeltmenin ilk işaretini haftaya Perşembe yayınlanacak olan Ağustos ayı dış ticaret verileri ile göreceğiz (beklenti 2,5 milyar dolar fazla). (ii) ABD ile ilişkilerin düzelip düzelmeyeceğine dair ilk ipucunu haftaya Cuma yapılacak rahip Brunson davasındaki gelişmelerle göreceğiz. (iii) Finansal istikrarın korunması için gerekli makro ihtiyari tedbirlerin somutlaşması zaman alacak.
Isyatirim...
Anadolubank 470 bin 32 gün %26.5
Finansbank 350K 32 gün %24,30 öldür daha iyi bu nedir ya :wu:
Burganbank 32 gün %26,25
Ben bunlardan gizlice darphanede TL bastırıyorda olabilir. el altından yakın bankalara veriyorlardır.bu tl bolluğu nerden geliyor.
Darphanede para degil cumhuriyet altini uretilir bildigim kadari ile..
Madeni para da olabilir tabii..
http://www.darphane.gov.tr/tr/conten...content_id=182
Para TCMB matbaasinda basilir.
Ozellikle kagit para.
Yaniliyor muyum?
Syg,
oranlar düşecekmiş bugün itibari ile
yeni giriş
aylık vade 300bin tbank %27
teb 25
Vakıfbank eski müşteri bugün %26 teklif edildi miktar 500k ve üstu normal şube özel bankacılık %25.50 teklif ediyor en yüksek.
Öyle kişilikler ki şeytan ancak bunlardan ders alır. En güvenli yer olan SRY'da paralel matbaa kurup $ TL ne isterlerse . . .
Odea 32 gün 450 bin...%26
Görünen o ki duyumum doğru, EMİR büyük yerden gelmiş , bankalar anlaşmış gibi Tl mevduatta %26 oranı tavan olarak belirlemişler. %25 TÜFE %50 ye yakın ÜFE olan bir memlekette %26 brüt faiz negatif faizdir, yani hala TL tasarrufçusunu yolmaya devam .
Vay arkadas Sekerbank gunlukte 25,25 faiz aliyorum diye seviniyordum.
Atmden 1500 tl para cektim
10 tl atm den para cekme komisyonu almis 🤨
Daha once basina gelen var mi?ve ne yaptiniz
Yaw sana zorla TL mevduatda kal diyenmi var .Ülkeye vatani görev yapıyormuş edasıyla ben mevduatcıyım demekde moda oldu .
Zorlamı duruyorsun .Git dolar al altın al .
Amma gelipde ben mevduatdayım ben zarar ediyorum diyip -ağlama - burda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ATM lerde gıcır gıcır hiç kullanılmamış mis gibi kağıt ve mürekkep kokan paralar veriliyor son 1-2 aydır...
Siz yazıyı nerenizle okudunuz bilemem bir daha okuyun isterseniz . Ben Tl ciyim falan mı dedim Omega3.! Neyse sizi sizle bırakayım ,
gitmedem oran paylaşayım tepe tepe kullanın aranızda kavga falan da etmeyin olur mu ! Vakıf Ankara da bir şube, 2 Milyon üstüne %25.5 ile bir vatan millet sevdalısıı bugün 32 gün mevduatını bağladı.
diğer bankalarda alıyor uzun zamandır
Kızma umutabi hemen ..lafım sana gelinim sen anla misali ..mevduatçıyım bende ama biz bankaya tl yatırıyoruz diye kimse madalya beklemesin .Herkes kendi çıkarına yatırım yapıyor.Benim zararımdan ülkede yaşayan biri para kazanıyor .Arena gibi oldu memleket.Ayakta kalma savaşı ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tbank 27 oranı aylık yeni giriş 100 binede veriyor bilginize
Halkb 1200K, 32 gün %26 dedi. Hala pazarlik aşamasındayız
Kasko yap rahat et copyright© by rxpu
Isbankasi ,teb almiyordu
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dövizle araç kiralamalarında eski döviz kiralamaları aynen devam yasa sadece yeni kiralamalar için geçerli yani vatandaş için değişen bir şey olmadı döviz kazığı üstünde kaldı yeni sözleşmeler tl olacak ev işyeri ofis avm ler eski yeni tl ye geçecek böyle ayrımmı olur filocuları kurtar gerisini bir şekilde ateşe at
810,000 usd
vakıf 6.50
halk 6.50
akbank 5.50
teb 5.50
finans 4.85