[QUOTE=bb79;3322744]Bu filmi bu akşam izlemek doğru bir zamanlama mı onu tam bilemiyorum. Eğer bu film bu akşam izlenecekse 1 hafta boyunca büyük pozisyon değişikliğine gidilmemeli ve mümkünse hiç işlem yapılmamalı. :)
Printable View
yarın son işlem günü döviz borsa viop hepsi psikopat olmuş.
Kur 5.57'e değdi döndü.
5.61 oldu.
Dolar/TL 5.5583
MB sulh için doları 6'ya dogru bırakmalı....TL short pozlarını kapatırsa yabancı savaş biter.
Dolar/TL 5.6271
5.63 e dayandık
5.57 kadar verdik
ne işlem oluyor
[QUOTE=rxpu;3322763]tavsiyeniz için teşekkür ediyorum para ticaretini bırakalı 1.5 yıl oldu can güvenliği olmayan bir ülkede mal güvenliği ne kadar mantıklı? 17 yılımı verdim sonuç koca bir 0 ( sıfır ) bu sebeple
ben zaman öldürmek için bahane arıyordum onuda siz buldunuz :) teşekkürler.
neler oluyor arkadaşlar, yabancı yayın izleme imkanı olanlar bizi de aydınlatırsa seviniriz. Trene bakar gibi bakıyorum şu an...
Bu yabancıların TL short pozisyonlarını kapatmışsa bu savaş biter..Nasıl ögrencez : (
5.85 kırdığında çanak kapanır 6.55 hedefe girer gibi duruyor. Bence BMC. YTD.
https://resmim.net/f/e4SCRT.png
Tcmb bir an evvel piyasadan TL'yi çekmesi lazım.
Swap ihalelerini iptal etmeli + Nisan toplantısına kadar geç likidite kanalını kullanmalı.
Son 3 günde piyasaya 100 milyar TL verdi.
Unutmayalım ki yabancıyı bloke etse de yurt içinde yerli döviz talebi sürüyor.
Kendi eliyle kendini boğmamalı.
ne oluyor tam 63 yanarken 57 ye çaktılar
5.60 geçti . 5.75-76 gapı var. Alma ulan o gapı kalsın emanuke.
Son 2 günde yerliler 2.5 milyar dolar almış.
5.63 den satamadim vay emanike..:)
yilanoglu tekrar deneyecek az sonra..:)
su 4.65 ci elemani getirin azcik kafa bulalim..
bize dede korkuttan masallar anlatsin..
eger yerel seçimde AKP istanbul ankara bursa izmir antalya vb birçok ili kaybederse :D yabancı poz filan kapamaz 6 degil 8 9 a bile tav olmaz bence
Fark ettiniz mi; dünkü Euro, dolar anomalisi düzeldi..Dolar 5,56ya gitti Euro 6,3da kaldı..Normala döndü FX'de
USD/TRY 5,5976 +0,2617 +4,90%
GAU/TRY 236,194 +11,635 +5,18%
USD/ZAR 14,6717 +0,0825 +0,57%
EUR/TRY 6,2860 +0,2862 +4,77%
evet investing düzeltmeye başlamış halen makas var ama baya azaldı
MB 3 günde piyasadan 7.2 milyar dolar çekmiş. Bugün analitik gelsin ne kadar yemiş hesap edeceğiz. Bakalım durum ne.
Bugunkü tahminlerimi yazayım...
Dolar 5,9 yaklaşcak....Yabancı sonra tl short pozlarını kapatcak...(bunu belki 5,6 5,7de kapatabilirler, hiç bilgim yok)
Sonra biz bizeyiz..Kendi aramızda çözmemiz lazım : D
Cds 461 .
Dış borç alma, sendiksonların yenilenmesinde sıkıntı yaşar mıyız ileride
Tanzim satış mağazalarında dolar satilsa ucuza alır mıyız