Ha bugün kırmızı kapatır diye düşünüyorum,speğin mantığı böyle ,bu kağıtdan bir halt olmaz dedirtmesi lazım.
Printable View
Ha bugün kırmızı kapatır diye düşünüyorum,speğin mantığı böyle ,bu kağıtdan bir halt olmaz dedirtmesi lazım.
İlginç ,şaşırttı beni, ben cumaya kadar baskı bekliyordum.Hayırlısı artık.
Şapşal kağıt.
Hakaret ettikçe yükseliyor uyuz kağıt...
Kısada dolar bazlı zirve ,35 sent.
E demek ki aşağı bassam vakit kalmadı geri alamam artık diyor.Bence de haklı
Hadi uç sersem,bi sen kaldın bide bankalar...
Yavv sen dyholsün. Sen bu ülkenin taşı toprağı çimentosusun.
Borsanın yıllardır işlem hacmi rekorunu elinde tuttun.
Gerçi son yıllarda bizleri üzdün ama seni tanıyan, seni bilenler neler yapabileceğini de az çok kestiriyor.
Bizler bugun dohol 50 lira olmuş deseler şaşırmayacak insanlarız.
Daha yola bile çıkmadın. Sola sinyal verip direksiyonu kırdın. Şanlı yürüyüşünde yanında olacağız.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür en çok para girişi olan kağıtlar arasında.Bugün bu yükseliş borsanın yükselişine denk geldi,ama sadece borsa yükseldi diye yükselmedi .Daha yolu çok uzun,hayırlısı artık,yarın şu bilançoyu da görelim de,sonra zaten yahu bu kağıda ne olmuş demeye başlar herkes.
Zamanında borsanın ege endüstrisiydi kağıt,kimbilir belki de o günlerini hatırlar,borsadır bu belli mi olur.
Bankalarla birlikte cok yakinda 4 lirayi goruruz
Bu kağıt kesin uyuz olmuş...
usd 8.55 gördü...Kasasında usd olan sanki benim...
2.62/2.54 arada müthiş baskı dolar 8.57 vay vay akşam bilanço gelicek
Bilanço beklentisi nedir acaba
[QUOTE=sontrader;4906535]İnş ..Bende şimdi baktım 6 aylıktan 9 aylığa yüzde 15-18 gibi bir kur artışı olmuş..Faaliyettende illaki bir kar etmiştir..[/QU
Kalkınma bankası kuruyor. Devlet kalkınma bankalarına çok kolaylıklar sağlayacak ve destekleyecek. Gelecek için beklentisi mevcut.
[QUOTE=sontrader;4906627]Borsamızda son yıllardaki yan hisse hareketleri çok anormal. Yeni giren ky lerin çoğuda bu tür hisselerde macera aradılar. Bu olayı organize eden gruplar çok kazandılar, ky lerin çoğu da kaybetti. Anlayacağınız bul karayı al parayı niteliğinde borsada hareketler yoğunlaştı. İnşallah bu hissede herkes kazanır, beklentimiz bu yönde.
Bilanço günü normalde bugün.Ama ben bugün açıklamayacağım pazartesi açıklayacağım denebilir mi.Bugün bilanço mutlaka açıklanır mı,bilgisi olan var mı arkadaşlar.Bu saate kadar açıklanmamasına anlam veremedim.
Bu bilançoya sesa da girecek mi acaba
SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En çok Sesa’yı merak ediyorum.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes iyi olur diyor ama kimse kar rakamı tahmininde bulunamıyor sanırım
sağolun sayın hkm ...
Valla tahminde emeğim yok,alıntılamak içinse elbet lafı bile olmaz.Arkadaşın tahmini o zaman aklıma yatmıştı,benim merak ettiğim artı eksi faaliyet karı dediği kısım,arkadaş analizinde ordan beklentim yok demişti ,umarım o kısmında yanılır ve faaliyet karımız da iyi gelirse muhteşem bir durum olur.
Yatırım bankası ne aşamada acaba
Bu kadar beklenti var gidemiyor sırf doğan kağıdı olduğu için ..Başka şirket olsa şimdi 6-7 liralarda olurdu ..Yabancı olmaması piyasada da etkiliyor tabi ..Yabancı takası olan kağıtlar sürünüyor
Sanırım bilançonun üstüne yatacaklar,mail yollayamadık internet kesikti falan:)))))))))