İyi kaptanmış sadece tampon koymuş.
Printable View
İyi kaptanmış sadece tampon koymuş.
Hakimler ve Savcılar Kurulu, FETÖ ile iltisak ve irtibat iddiaları nedeniyle 18 hakim ve savcıyı açığa aldı.
devleti ne kadar yetenekli adamlar idare ediyor
*erdoğan: Işsizimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik, hiçbir zaman enflasyonun altında bir asgari ücret belirlemeyeceğiz dedik, şimdi de aynı şekilde enflasyonun 3-4 puan üzerinde belirleyerek yola devam ettik
TOGG Başkanı Hisarcıklıoğlu: "(Türkiye'nin otomobili) 2021’de fabrikamızı tamamlayacağız. 2022’de de inşallah ilk aracımız banttan çıkmış olacak."
*erdoğan: Otomobilin fiziken üretileceği yer bursa olacaktır, bursa'da gemlik'te silahlı kuvvetlere ait olan yerimiz var, yaklaşık 4 milyon metrekarelik alanın 1 milyon metrekaresini buraya tahsis edeceğiz
Erdoğan: "İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır."
Erdoğan: "Hak ve halk razı olduğu sürece, CHP ve uzantılarının eleştirilerinin bizim gözümüzde hiçbir kıymeti yoktur."
patlıcanda da aynı koku oluyore ...
Bu yerli mali arabanin onunde niye izgara var....bu arac elektrikli degil mi....izgara radyatoru sogutmak icindir benim bildigim....
Bakin buradan uyariyorum...bi yanlislik olmasin!!!!
MB: Finansal istikrarı ve reel kredi büyümesine dayalı zorunlu karşılık uygulamasını desteklemek amacıyla
Yabancı para mevduat/katılım fonlarına uygulanan zorunlu karşılık oranlarının tüm vade dilimlerinde 200 baz puan artırılmasına,
Türk lirası reel kredi büyüme koşullarını sağlayan bankaların bu artıştan etkilenmemesini teminen söz konusu oranların bu bankalar için 200 baz puan daha düşük uygulanmasına
karar verilmiştir. Alınan bu kararla, piyasadan yaklaşık 2,9 milyar ABD doları tutarında likidite çekilmesi beklenmektedir.
Söz konusu değişiklikler, tesisi 10 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olan 27 Aralık 2019 tarihli yükümlülük döneminden itibaren geçerli olacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk: (Asgari ücret) Söz verdiler, gelecek yıl her iki tarafın anlaştığı rakamlar üzerinden konuşacağız
Tayyip ahhh ulen ahhhh diyordur.ne bileyim bu isin bu kadar kolay oldugunu bilsem bu miskin isadamlariyla muhatab olur muydum diyordur...soyle ki;
Yabanci bir sirketin (Pininfarina) yabanci bir sirkete( hong kong hibrid grup) cizdigi proje bastirilir para alinir.
Sanra yine yabanci bir ulkedeki( italya) fabrikaya para bastirilip yaptirilir
Sonra yabanci bir ulkede( ukrayna) motor takilir.
Sonra yabanci bandirali (hollanda) bir gemi ile gelir
Yabanci markali (scania - isvec) tirlarla tasinip bilisim fuarina getirilir.
Siz olsaniz hayiflanmaz misiniz bu yerli ve milli (!!) Araci kendiniz yaptirmadiginiza?? Tek yapacaginiz parasini bastirmak...sonucta milli dava:party::kahkah:
Bir de allahini seven yuzde yuz turk mühendisliği,alinteri,goz nuru olan "devrim" ile bu bastirir parayi yaptiririmcilari ayni kefeye koynasin.yazik adamlarin kemikleri sizlamistir devrim'i o bastirir parayi yaptirircimlarin araclarinin yaninda görünce...
Somalide terör saldırısı...
Kaparoz, İstanbul Boğazı’nda Rumeli Hisarı açıklarında karaya oturan Liberya bandıralı ‘Songa Iridium’ adlı kuru yük gemisinin kaptanı ile Sahil Güvenlik yetkililerinin telsiz konuşmalarına ulaştı.
– Alo Sahil Güvenlik. Abi geliyorum. Abi geliyorum.
– Tamam oğlum her lafı iki kere söyleme, duyuyoruz biz. Çok hızlanma ağır ağır gel.
– İstediğim yere geçireyim mi abi gemiyi yoksa belli bir noktaya mı vurmaya çalışayım?
– Yahu sana anlatmadılar mı? Nerelisin sen?
– Rize.
– Biz Rizeli göndermeyin demiştik. Sen kafana göre kaza yapacaksan, biz neyiz, ibrikçibaşı mıyız lan burada biz?
– Estağfurullah abi, geliyorum ben. Düdük falan çalayım mı?
– Çal bakayım.
– Düüüüüüt.
– Lan oğlum kapat şu düdüğünü, ne konuştuğumuzu duyamıyoruz. Hah göründü gemi.
– Şurası bayağı güzel görünüyor oraya bindireyim mi?
– Hay seni kaptan diye verenin, oraya çarpılır mı lan ora bizim …. Bey’in yalısı.
– Şu yeşil yere koysam?
– Bak sahilde bizi görüyor musun? Sola baksana lan.
– Gördüm şu yeşil şapkalı değil mi?
– Oğlum o trafik lambası, kör müsün nesin lan sen. Neyse oraya doğru kır, hızını da düşür.
– Abi şöyle hızlıca koysam da bir ses gelse.
– Sen kafana göre iş yapma, hafifçe kır dümeni, yavaşça dokunacaksın, sesi biz çıkaracağız.
– Tamam abi!
– Hah gel gel. Az sağ yap. Şuraya doğru gel.
Gümbürrrrrrrr.
– Alo alo, gazetecileri gönderebilirsiniz.
https://kaparoz.com/2019/12/kaparoz-...larina-ulasti/
https://www.dunyabulteni.net/images/...19/somali4.jpg
Allahın bile unuttuğu yerlere, maydanoz olmaya pek meraklıyız!
Ekonomik durum nedeniyle Milletvekillerine 6 AY MAAŞ verilmeyecekmiş....
Ama Arjantin'de burada değil
Yiğidi öldür ama hakkını ver derler.
ARKAS bu ülkenin medarıiftiharı holdinklerden biridir. O KREDİLERİ ALMASA BANKALAR NEREDEN PARA KAZANACAK.?
Biraz akıllı olmak işin mokunu çıkarmamak lazım dark element efendi.
Biri başak şehirin fişini çeksin.
Dışişleri bakanı çavuşoğlu, libya tezkeresi konusunda bilgi
vermek için pazartesi gününe chp lideri kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi. Kılıçdaroğlu, talebe olumlu yanıt verdi-habertürk
Sahsım adına yazayım. Ben asker gönderilmesine kesinlikle KARŞI DEĞİLİM.Kore gibi düşünmemek lazım.Savaşa göndermiyorsunuz,bölgede ağır abi oluyorsunuz.ABD nin her yerde askeri var bizim niye olmasın?Katarda olmasa idik çakallar çoktan parçalamıştı. SUDAN DA LİBYA DA AYNI.
İstanbul un kuzeyinde son zamanlarda kaybedilen ve kayıp olacak olan Ormanlar ,Irmaklar,bitki ve canlı yaşamı hakkında da sanırım Şef Seattle aynı mektubu bugün yazardı.
Şef Seattle,
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın(Betonun) yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
Washington'daki büyük şef topraklarımızı almak istediği konusunda sözünü göndermiş. Büyük şef aynı zamanda dostluk ve iyi niyet sözlerini göndermiş. Bu çok nazik bir hareket. Çünkü karşılık olarak bizim dostluğumuza çok az ihtiyacı var. Ama biz teklifini düşüneceğiz. Çünkü biliyoruz ki, eğer satmazsak beyaz adam silahlarla gelip toprağımızı alabilir. Gökyüzünü, toprağın ısısını nasıl alıp satabilirsiniz? Bu fikir bize garip gelir. Eğer biz havanın tazeliğine ve suların parıltısına sahip değilsek, onları nasıl satın alabilirsiniz? Bu dünyanın her parçası benim insanlarım için kutsaldır. Her parlayan çam iğnesi, bütün kumlu sahiller, karanlık ormanlardaki sis, her açık alan, vızıldayan böcek, halkımın deneyim ve anılarında kutsaldır. Ağaçların gövdelerinden akan sular Kızılderililerin anılarını taşır.
https://tr.wikiquote.org/wiki/%C5%9Eef_Seattle