İBB sitesinde tadilat ile ilgili belgeler var ama içeriği ve bizim arsalar ile bağlantı var mı ?açamadım dosyaları.
Printable View
İBB sitesinde tadilat ile ilgili belgeler var ama içeriği ve bizim arsalar ile bağlantı var mı ?açamadım dosyaları.
O tür tadilatlar her ay var. Onun 1000 lik planlarla alakası yok. Bir takım itirazları sonuçlandırıyorlar sanırım. Bu saatten sonra herkes sadece kendi parseli ile ilgili itiraz yapabilir. Bütüne değil. Askıya çıkarsa işimiz tamamdır. Ama bir türlü çıkamadı asklıya. TURGG zaten söylüyor tapuları almak yıl sonunu bulur diye. Ama askıya çıktıktan sonra artık arsa ile ilgili planlama yapılabilir, teklifler gelebilir.
Bizim spek tam beceriksiz çıktı çapının adamı değilmiş mundar etti canım tahtayı...
Bırak git kumda oyna biri gelir merak etme sen.
Yüzbin lotla istanbulda daire alamıyorsun artık .
Sen aklın sıra mal alacan burda daha çok beklersin.
Sayın paydaşım bugün denedim 180 tl ye peynir ekmek gibi veriyor. 1500 lotu hemen verdi. 11 usd bile etmiyor. Halka açıldığında 12.5 USD idi. Yıllar sonra hala açılış fiyatından dolar bazında daha ucuz. O zaman tarla şimdi arsa artık.
Sn bezgin bekir inanın sizin aldiginizi ben tahmin ettim hatta kulaklarınizi bile çınlattım. [emoji16]
Buradan nereye varacağım biliyormusunuz
Eğer ben bile sizi tahmin edebiliyorsam takası toplayıp malı taşıyan ve takasbank verilerine sahip olanlar af edersiniz kıçımızdaki dona kadar bizi biliyordur.
Burada sağlam nakit akışı olan ve altın vuruş için sağlam duruş gösterenler kalmış bu net olarak belli.
Ben şahsen bu arkadaşlar için acıtıcı bir plan kurgusunun üzerinde çalışıyorum.
Onlar vermeye devam etsinler bir buyugumun dediği gibi kaç tl maliyetle kaç lot verecen bakalım yakışıklı malın bitince ne yapacak sin bunu bir test ettireceğim .
Alternatif ve isyatirim pasiften aldi mali. İlkini robot vermişti alternatife. Is yatirima da parçalı bütün kurumlardan verdiler. Lakin bugünkü hacim iyice kuru kaldi ayni 20 liralara bastığı gibi. Valla spek ne kazanmayı umuyorsa en az o kadar kazanacağız. Spek win win yapacak illaki. Milyon lotlari yıllardır tutanlar düşünsün asıl maliyet onlara kol gibi yazmış. O nasıl kara geçecekse bize de Mike Mike verecek o paradan.
Evet alternatif ve iş ten alan bendim.Yalnız aktiften mal alınmaz bunlardan hemen fiyatı yukarı çekiyorlar. İyisi mi pasife yaz bekle hemen geliyor. Böyle giderse ben de biraz daha yüklenirim önümüzdeki dönem.
Zaten hepi topu 5 10 yatırımcı ya var ya yok [emoji16]
Maymun açgözlü .Paylasimi sevmez.Hareketleri abuk sabuktur.
Maymunu baska çöplükte canını okuyorlar.O da buranın canını sözde.
Tam da zamanı.Bir kıvılcıma bakar.O kıvılcımı çakacak güçlü bir yatırımcı lazım.Durten yok .
Hadi durtelim ama bizim nefesimiz sınırlı.
Turgg 26 Mayıs 2022
178.50
Benim şahsi görüşüm Turkerde son rotuslar yapılıyor kısa bir süre sonra 15 gün içerisinde fiyat farklı bir seviyede olabilir. Tabii küresel piyasalar bozmazsa ondan sonra gelecek olumlu haberlerle yeni zirveleri test edecektir bu piyasadan mal alanların çok uzun vadeli düşündüğünü zannetmiyorum. Y.T.D
Spek kendi kendine masturbasyona devam etsin. İster ekime ister s...e. keyfi bilir
Ne yapabilir ki? Sünnetçi korkusu veriyor. Bak fiyat düşer haaa...TL olmuş pul.Konut arsa fiyatları uçmuş, bu hala bize nağme yapıyor. Alırsan basarım gibi. Artık son düzlükteyiz, yemez.
Bu saatten sonra speginde bir şey yapması mümkün değil önemli olan şirketin yeni bir oluşuma gidip gitmeyeceği yani şirketi bir gyo yapıp yapmayacağı ve arsaya aski sürecinden sonra ne tür teklifler geleceği bundan dolayı da spegin fazla bir zamanı kalmadı.Y.T.D
Bürokrasi bu kadar yavaş işledikçe, şirket dediğimiz oluşum bu kadar vurdumduymaz oldukça, spek için zamandan bol bişey yoktur.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinekli bakkal misali bizim şirket gelen yok giden yok...
Herkese iyi hafta sonları dilerim...
Bu tahta 4-6 yıl önceki haline döndü. İşlem yok. Olan da cep to cep. Araya girip alan olursa ceza diye aşağı basıyor. Şaka yollu 100 lot aldım 179.2 Tl ye. Kızdı bir daha o fiyatı göstermedi. Hemen aşağı çekti. Alıngan bir tahtacı. Ben bu fiyatlarda kalırsa her ay sonu bir miktar ek alım yapıp tahtacıyı tedirgin etmeyi düşünürüm. Bu ay tamam, Bayramdan önceye kadar almam. Böyle her ay 1000 lot gibi alayım çin işkencesi olsun.
Bu arada İBB meclisten geçeli ne kadar oldu. 2 aydan fazla sanırım. hala ses yok.
Sanırım bayrama kadar aski sürecide başlar. Y.T.D
Şerro yukarıdan sattığı lotu aşagıya bastı ya güya derdi buradan bıkanlardan yeniden toplamak,
la oğlum biz bu hisseyi alırken senin ne kadar süzme oç bilerek aldık ,
hadi delikanlıysan 160 doğru bas hadi,oradan bin bin toplamazsam hadi bekliyorum,
sen de o g.. var mı?
Genel sekreter imzası tmm.
Şimdi dağıtım yazısı daire baskaninda imzada.
Bilgilendirme amacıyla yazılmış olup yatırım tavsiyesi değildir.
Sagliklar
Ama işkenceye devam nereye kadar bakalım biz sabırlıyiz bekliyoruz tahtacı bunu bilsin M2102J20SG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Es es kanunları şeklinde tahtayı kaldırdın:) daha agresif olmanı beklerdim buna da şükür:)
Alan yabancı değil bizden [emoji16] ufaktan bir gıdıklama yapmış olabiliriz.
Para bitti aşk bitti.
Merkez de çalışmıyoruz bi zahmet spek kimse o aliversin malları [emoji16]
Belediyeden güncel bir haberi olan varmi.
Yada şirketten görüş alabilen oldumu .
Uçar aldim demeden yukarı gidiyor başka bir spek daha var galiba hayırdır çok seveni mi var acaba.
Önümüzdeki hafta kartal belediyesine gider.
Genel sekreter imzalamış şimdi postalama yazısı imzada.
İsteyen 212.4552134 Semih beyden postaya verilip verilmediğini takip edebilir.
Yt.tv.degildit.
Sagliklar
Salgın cambaza bak olayı idi.
Bütün değer ve yargıları yok ettiler.Saglikli vücutları da.Kalp krizi vakaları duyuyorum.Nedeni Grafen. Deneysel sıvılarda epeyce var.Jilet misali damarları kesiyor belli bir çoğunluğa geldiğinde.
Asıl hedef bu coğrafya.Karamsarlik had safhada.
Bizi kurtaracak ümidimiz ve frekansimizdir.
Marduk en nefret ettiği ülke burası.O yüzden dünya hapsirirsa biz zatürre oluyoruz.Bize bir birim değil on birim giriyor.
Turgg 192.30
8 Haziran