Neden ki ? Long musun ?
Printable View
Her gece canli yayin yapan fenomen twitter üstadlari,
Bildigin yatirim tavsiyesi ve fiyat hedefi veren ve elinize geçen her seyle petkim alin diyen üstadlar,
Ses cikmiyo artik. Canli yayin da yok.
Milleti mala soktular kendileri de girdiler. Kendini soros sanan çapulcular sizi.
Dow da Obo yok mu. Bir bakin hele
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD resesyona girip osurursa dünya micar fiyatlamasi bu sanırım
helvaya devam zopaya devam.....vuuuuu
trollu attı dow dıbı tarıoooo......az sonrada saglık bakanı acıklama yapacak
Johnny Cutter in ayak sesleri duyulmaya başlandı :)
Hele bi futuresi görelim bakalım. Zabahı görelim.
dıbı yaktı kapnısa dogru tazelıooo
sarı kafa bıttı artık abd tus......
Bizde çok fazla trend noktası vardı. Her trendde alıcı varki yedire yedire indirdiler. En vahşi seviye bu 88 bin. Hem yukarıdan stoplayanlar burdan alır hemde korkuyla 88 bin kırıldı diyen satar. 86-88 bin bölgesi dövüş ringi. Bu bölgenin altını arkadaşlar çizmiş göstermiş 2008 de 30 binin kırılıp 20 bine gitme kırılışının kopyası olabilir.
Konuştu ama olmadı ..
https://tr.sputniknews.com/abd/20200...a-belli-degil/
Milletin parasını karıyla kızla yediler ağam. Ceviz, fındık kırdılar, kaçak et kestiler. Lüks içinde şaşa içinde yaşadılar. Millette sandı ki bunların bokunda boncuk var, bize para kazandıracak. Bir kere açıp grafik bakmamışlardır bunlara inananlar. Analiz etmesin yahu. Adam 5 hisse söylemiş 5 i de söyledikten sonra aynı hareketi yapmış. İnsan bir kıllanır yahu.
U30 dan sıfir atacağiz anlaşılan vay be
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla sarı kafa hiç çırpınmasın...
bu işin başlangıcı cehennemin kapısı süleymani öldürülmesiyle açıldı...
ogün başlayan çalkantı hala devam ediyor...
3000 puan
Tarihi anlar
Bugün dipten aldığım kağıdı yanlışlıkla dibe satınca üzülmüştüm kısmete bak sanki yarın %10 aşağıdan alma ihtimali doğdu.
gece seansında kapanışa göre 3 bin puan bastılar.
https://i.hizliresim.com/LMdg79.png
bundan sonra borsadan sıfır atalım diyenin ağzına kürekle vurmak gerekir....
19 şubatta yukarıdaki analizde bişeyler sezmiştim...
daha haber gelecek....
dow un yüzde 13 düştüğünü hiç hatırlamıyorum.....
Sanırım %5 olayını 2-3 civarına tabanı 5-6 civarına çekecekler.
Bu arada dahiyane yönetim sonunda umursamaz İngiltere'den uçuşu yasaklamış.en az 100 uçak dolusu yolcu geçtikten sonra sınırdan...
Kendileri diyorlar zaten...önlemleri tam zamaninda alıyorlar....:bravo:
500-600 puan daha verse vob30 taban olacaktı.
https://i.resimyukle.xyz/f46P5L.png
Faiz'ler 0'a inince ABD bankaları dibi bulmuş, faiz olmayında bankaların karlılıklarıda azalıyor. Avrupa bankaları neden zor durumda negatif faiz'den dolayı. Benim endişem dünya emeklilik sistemlerinin iflas etmesi. Getiri olmaz ise emeklilik sistemlerinin gelirleri dolayısıyla emeklilerin alacakları gelirler azalıyor. İleride 80 lira para alacağın sisteme neden 100 lira koyasın.
%13 nedir yahu? Affedersiniz çüş. Dow a bak sen. Gözaltı pazarı kağıtlarına döndü
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.