İstifa degildir istifaya zorlamadir
Printable View
Ulaştırma bakanından sonra sıra içişlerine geldi. Bakalım sonraki kim olacak...
Şimdide demişki benim kararım yasak ulan dün hani talimattı
Zorla verilmiş olduğunu hem bal gibi hemde mal gibi ispatladın hadi geçmiş olsun
Belki yeni bir çözüm süreci gelir. Demirtaş falan içeriden çıkar.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir ülke olduk arkadaş 2 günde bir ülkede fırtına kopuyor. forumda sayfaları okuyamıyoruz hızdan dolayı.:)
Sokaga cıkma yasagı ve icisleri bakanı istifasının içyüzünü ilerde kitaplardan okursunuz.
Küresel çökmedigi sürece borsa bu hafta iyi olur.
Yarın y.dışı açık mı kapalı mı?
Biri açık biri kapalı diyor
Imf , fed ile swap ve suleyman soylunun istifasini yan yana koyarsak acilim sureci loading diyorum. Soylu varken acilim olmazdi.
cuma gunu ,"cumhurbaskaninin talimatiyla" demesi soylu nun basini yemis. o gun o cumleyi okudugumda burada bahsetmistim . o bilgi aslinda o durumda soylenecek bisey degildi. boyle zor saatlerde her cumlen deger kazanir onemlidir.
Adam yine de gayretliydi , çalışıyordu ..........
hocam hayir kararin ya da sokaklarda insanlarin olmasi bence iktidar icin cok onemli degil. koordinasyonsuzluk vs. denip halktaki cehaletle vurgulanip gecilebilir birsey. istifa gerektirecek bir durumu yok. onemli olan hatanin reise faturalandirmaya curet eden icisleri bakaninin olmasi. 301 madenci oldu istifa eden , gorevden alinan bir mudur dahi oldu mu ? bu olayda da olmayacakti. soylunun basini yiyen sey "cumhurbaskani talimatiyla" diye aciklama vermesi. hatayi ortecekken hataya adres yonlendirmesi.
Yarın avrupa kapalı Dow açık...
Talimat buradan ben anlamam der gibi oldu ileride dava açılacak olur ise kurtarmış olabilir.
Soylu ya da Binali Yıldırım farketmez.
Orta uzun vadeli thy pozumu kapatmak için yeterli bir neden değil.
Spotta ek alım yapacak param yok. Aksiyon olursa vadelide katılabilirim.
Gündüz bilemiyorum ama yarın akşam kapanışta elimde thy'ler olur.
10 Nisan 2020 Cuma ve 13 Nisan 2020 Pazartesi Paskalya tatili olması nedeni ile Uluslararası Borsaların işlem saatlerinde değişikliğe gidilmiştir. 10 Nisan Cuma günü tüm borsalar, 13 Nisan Pazartesi günü ise yalnızca Avrupa borsaları kapalı olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Istıfa geri aldırılır ise çok güçlü kişilik olur. Kimler bunu istemez düşünelim.