Serbesr piyasada dolar alis satis nefir?
Printable View
Serbesr piyasada dolar alis satis nefir?
Forexte 7.31 gozukuyor.bu kadar fark hic iyi degil.!
Bu dünyada akıllı ve basit düşünmek lazım.
FED in ve PBOC nin ve hatta ECB nin sahibi kim? 8 Tane aile.
https://www.globalresearch.ca/the-fe...families/25080
Şimdi bu minvalde şunu düşünmek lazım. FAANGM vb en büyük her biri 2 şer trilyon dolarlık şirketlerinin çoğunluk hissedarı kim? yine bu 8 aile.
Peki bu 8 aile ne istiyor para zaten adamlarda? Merkezi yönetilen tek dünya devleti.
Peki dünya haklarının elindeki ALTIN ve GÜMÜŞ tek dünya devleti kurmak için engel mi? Evet.
Peki dünyada kullanılan BTC ve AltCoinler tek dünya devleti kurmak için engel mi? Evet.
WHO virüsün ikinci dalgasında ne yapabilir? Ülkeleri belirli politikalara zorlayabilir. https://www.globalresearch.ca/conspi...-is-it/5720261
IMF virüsün ikinci dalgasında ne yapabilir? Yardım ederim ama IMFCOIN e geçeceksiniz diyebilir. https://www.wsj.com/articles/forget-...oin-1507228382
Şu anda DXY deki yani dolardaki short pozisyonu tarihin en büyük seviyesinde.
Bu analizlere göre bu 8 ailenin yapacağı en büyük hareket doları öldü gibi gösterip herkes maximum oranda dolarda shortta iken ters hareket yaptırmak olabilir.
Böylece bir anda tüm dünyada aniden dolar kıtlığı olur ve elinde doları olan tek kişi yani FED yani 8 aile bütün değerli varlıkları sıfır beleş fiyata ele geçirebilir.
Ben 8 aile olsam direk böyle yapardım. Nasıl olsa FED PBOC ve ECB bu adamların kontrolünde, ve şu anda dünyada ticaret %80-85 oranla USD$ üzerinden yapılıyor.
Olası bir dolar kıtlığında her varlık sıfır fiyatına inebilir!!! Petrolde Mart ayında gördünüz. Hatırlayın. Petrölün fıyatı negatife indi. Diğer varlıklarda neden olmasın aynı operasyon?
Buna engel olabilecek kişiler var mı? Var. ABD deki Evangelist tayfa. Ama TRUMP ın ipini çektikleri anda, bu dediğimi yapmakta tereddüt etmezler.
Bu sebeple dolar öldü diyenlerin bu ihtimali gözünde bulundurmalarını şiddetle tavsiye ederim.
tefas sitesinde 2 gündür fonları inceliyorum. Direkt döviz odaklı olan fonlar genelde özel fon olup, nitelikli yatırımcı girebiliyor. Diğerleri ise çok garip grafikler çizmiş. Özellikle eurobond fonlarını çözemedim.
800 liralık don giyemesek de bize uyacak don ( fon ) lazım. Yoksa açıkta gezdirecekler bizi...... Fon başlığında webster ve ekürisi jmk vardı, onlarda ekibi dağıtmış gibi.
Ayhan başkan bu fon işine nasıl bakıyorsunuz ?
Döviz sepeti 8 tl 'yi geçti
Kim ifşa etti
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir laf vardır insanlar genellikle kendilerinin eksik yönlerini aslında varmış gibi abartarak anlatırlar derler ya
mesela adam hırsızdır ama hep dürüstlikten dem vurur
adam korkaktır ama hep askerde gençlikte çok büyük cesaret gerektiren işleri yapmış gibi anlatırlar ya
bu hanımefendide hep kendinde olmayan şeyler üzerine espiriler yapıyordu
dal. aşşşak bel altı espriler videoalr resimler koyardı hatta bir iki kez de ceza aldı diye hatırlıyorum
oda kendinde olmayan eksik olan şeyleri yazarak varmış gibi anlatıyordu:whistling::whistling:
Burada fonların içindeki Eurobond ların vadeleri ve hangi ülkelerden olduğu önem kazanıyor.
Yabancı ağırlıklı olanlar var TDG ARE gibi.
Yerli ağırlıklı kısa vadeli olanlar var IPV TPE gibi.
Yerli ağırlıklı uzun vadeli olanlar var DBH FPE gibi.
Yani seçtiğin fondaki Eurobondun vadesi uzunsa ve o ülkenin CDS puanı değişiyorsa o yöne göre fazladan eksi artı getirisi olabilir.
Eurobond fonunda seçilen tahvillerin 2 tane bileşenin kombinasyonu var: Dövizin getirisi götürüsü + CDS puanının azalması artması.
Fonların değerlemesi buna göre oluşuyor.
beni takip edip hep askıntı oluyordu her yazdığıma yoksa takılsın kendi halinde benim için sorun yoktu bir yerde yeter diyor insan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://listelist.com/wp-content/upl...8.-600x329.jpg
Crash tüm hızıyla yolda.!!!!
Kral Çıplak.!!!!
Gemi karaya oturdu.!!!
TCMB Başkanı Uysal, banka genel müdürleriyle bir araya gelinen toplantıda, salgın döneminde piyasaya verilen likiditenin fazla kısmının sistemde bir likidite açığı oluşturmadan kademeli olarak geri çekileceğini ifade etti
Bu kadar süre yükselen bir doların önünü kesemiyen iktidarı ilk gördüm.
Başlıkta bu kadar uzun süre açık kalamazdı.
Dolar yükselecek diyenlere çakanlar geçmişte ve şimdilerde.
Bu durumda akıllanmışlarmıdır acaba.
Hani istikrarın faydaları,hani başkanlığın faydaları.hani tek parti iktidarının faydaları.
Koalisyonlar öcü demekle olmaz bu gidişle asıl bilançonun çıkması ve gerçeklerin ortaya açılması için.
Koalisyon yönetimi ve MİLLİ MUTABAKAT yönetimi şart gibi.
Gerekli reformlar yapılmalı.
Bunların bir halt yapacak güçü ve aklı yok.Tek düşünceleri rant ve talan.
YTD
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Faiz lobilerine ve Döviz kuru üzerinden manipülasyon yapmak isteyenlere inat ekonomimizin ve sanayimizin çarkları salgın döneminde dönüyor ve güçlü şekilde dönmeye de devam edecektir
Doların frenine basıldı mı acep?
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*erdoğan: Türkiye bir tırmanışta, görmek istemeyenler var
erdoğan: Türkiye bir uçuşun içerisinde
1.50 derken kaça çıkacak acaba faizYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Türkiye şu anda sadece bölgede değil, dünyada farklı bir yerde
Ve bu toplumun baska bir din'e ihtiyaci var.
Faiz kılıcı çekildi yani . Nereye kadar kesip biçer acaba ucu kör kalmadıysa.
Bu toplantıda 9,75 politikaya çıkacak resmi tahminim.
Gayri reside şuan çıkardılar gibi.
Merkez Bankası bugün ne yaptı? Eski TCMB Başkan Yardımcısı açıkladı: Bunun adı faiz artırımı.
TL'de tarihi değer kaybı devam ederken, Merkez Bankası (TCMB) politika faizini artırmak yerine şimdilik örtülü faiz artışı anlamına gelebilecek adımlar atmaya başladı. Piyasa yapıcı bankalara Açık Piyasa İşlemleri çerçevesinde tanınan likidite imkân limitleri yarıya düşürüldü ve haftalık repo ihalesi açılmayarak faiz koridorunun üst bandı olan yüzde 9,75'lik faiz oranının kullanılacağı sinyali verildi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...klama-5974725/
JMK abimin olayını anlamadım. Neden ortadan kayboluyor. Abimdir yahut ablamdır onun bileceği şey. Cinsiyet saklama sebebi kendisinin kararı . Yazmayı bıraktıracak bir suç yahut kabahat görmüyorum ben .
Ya da benim kaçırdığım sağlam bir kavga oldu buralarda .