bilgisayarda sıkıntı var sistem olan bilgisayar taklaya geldi yarın yeni pc alıyorum ..kaldığımız yerden devam edeceğiz İNŞALLAH
Printable View
bilgisayarda sıkıntı var sistem olan bilgisayar taklaya geldi yarın yeni pc alıyorum ..kaldığımız yerden devam edeceğiz İNŞALLAH
sabredicez hocam cok tesekkür ederim iyi çalşmalar.
yok bee hakan bende sizler gibi ( ky) yim gündüz işteyim akşamdan akşama bakabiliyorum gündüz sadece telefondan arada girip bakıyorum yarın izinliyim pazar çalışıyorum pazar akşamı sizlerleyim rutin hayat yani bir farkımız yok tuzumuz o kadar kuru değil anlıyacağın :):):)
usak önümüzdeki hafta güzel olucak baya milleti döktüler listemde yer alıcak YTD
Hocam kristal için yorumunuz nedir önümüzde ki günlerde
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik çomak hocam mesleğiniz nedir?
Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad MTRYO durum nedir
Afyon konusunda iddalıydık lakin 5 üstü yapamadık yanıldık ama bu olmıyacak anlamına gelmez bu yüzden sabır borsada cok önemli sabrın yoksa halin duman yanii :):)
Neyse arkadaşlar yarın borsa yok dinlenelim cümleten iyi geceler hoşcakalın mutlu kalın iyi tatiller
Degerli hocam uc bes kurus helalinden bir birikimiz vardi elimizden aldilar kucucuk bir ildeyim bir arkadas tavsiye etti hocamizin her soyledigini bir kagida yaz uygula dedi ilk uye oldum marka yarin iyi olacak dediniz tavan yapti ondan sonra her saat bakiyorum ne dediniz diye toparlayacagiz ins buyuk ninemin cok sevdigim bir duasi vardi onun sizin icin yapiyorum yolun acik olsun ayagina tas degmesin
Dün seans sonu açıklanan Arçelik bilançosunu beğendim...
Toaso ve vesbe
Dgklb ve yataş
Olmip ve Kartonsan
Uşak ve Egser in de bilançolarının iyi gelmesini bekliyorum...
Bu hafta kapanışta karanlık odada 7.13 direncini parçalayan ECİLC bu haftaya damgasını vurur...
Oyayo için durum nedir hocam?
selamunaleykum cümleten arkadaşlar
Çelik hocam , yaylayı nasıl görüyorsunuz?
sanel 3.77 üzerinde farklı görüyorum keza odas 3.22 aynı şekilde bekleneni veremedi canak kırılımı teyit etti ama hazırlıklarının sonlarında bilginize
Aleykümselam hoş geldiniz [emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de burada ekran görüntüsü paylaşabiliyor muyuz arkadaşlar, paylaşabiliyorsak nasıl?
Aleyküm Selam Rahmetullahi bereketuhu
MTRYO ustad yorum yaparmisin
Mebes aloooo nerdesin
Ostim bu hafta toparlar
Merhabalar . Tüm arkadaşlara iyi hafta sonu dilerim . Dün iş görüşmem vardı. Güzel bir hafta başladık. Fakat biraz iyi bitiremedik . Borsanın temel kuralı. Düzeltmeler tabiiki olacak . Hisselerin çoğu düzeltme yaşandı. Şimdi biraz yatay ve hafif düzeltmeler yaşanabilir diye düşünüyorum.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolarda ve ons altında hafif bir düzeltme bekliyorum . Bu arada borsa nasıl bir tepki verebilir ???
Celik hocam , bu arada afyon ve Polho bu düzeltmeden nasibini aldı. Burdan tepki olurmu . Yada yatay mi takılır. Bende afyon için cuma bir tepki yükselişi bekliyordum olmadi ..
Celik hocam birde TCELL için yorum alabilirmiyim . Ortaklık yapısı ve temettü vermemesi olumlu olarak yansiyabilirmi ? Teknolojik kağıtların prim yapmış olması. Bunun ise en az primli olması. Son iki gündür iyi durması sizce nasıl görülüyor??? Teşekkürler...
Herkese selamlar. Bütün paydaşlara bereketli hafta diliyorum. Çelik hocam Anele ve Vakko teknikte güzel görünüyor takibimde ne dersiniz?