Bence de oyle.
Printable View
tombik kuş vadelisi 11,30 da al beni albeni shortla beni dedi...
aşırı ısrar olunca dayanamadım. asdas :he:
yarın 26 ağustos malazgirtin yıldönümü :)
https://i.hizliresim.com/GHstqH.jpg
twitterda bazı adamlar gerçekten anlamak güç ;
yok bukadar dolar bolluğunda dolar 4-5 lira olmalıymıs bist100 en az 1800 olmalıymış. sanki sen para arzını sabit bıraktın ,ülkede hak hukuk varda yabancılar birbirini eziyor türkiyeye yatırım yapmak için.
la arkadaş 2 ay önce borsa yerli ve milli olsun diyen sizdiniz. oluyor işte sabret bütün yabancılar gidiyor.
Bulunan doğal gaz 60 milyar değerindeymiş
Tombul kuşu tutuyorlar
bulunan doğal gaz mevzusunun nasıl bir abartı olduğu ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.. bunlar medya orkestrası ile herkesi sevinmeye zorluyorlar.. onların istediklerine sevinilecek onların istediklerine üzülünecek.. ilkel bir retorik..
60 milyar dolar demişler.. hahaaa... komedi yaaaa...kaç paraya çıkartacaksın.. eline ne kadar kalacak.. yabancı ortakların ne kadar pay alacak ?? bunları konuşamıyorlar..
doğalgaz bulunması güzel bir şey.. ama yaptıkları halkı manipüle etmek, bu yanlış.. akıllı bir yaklaşım ne olurdu peki : şu olurdu.. "denizin kilometrelerce altından gaz çıkartma teknolojisini geliştirme fırsatı verecek bize, miktar onemli değil.. hatta kar etmemizde önemli değil..Türk devleti bu teknolojiyi kazanacak , drilling teknolojisi yabancılara muhtaç olmadan 360 derece ele alınacak.. bu karadeniz bulgusu buna hizmet edecek"
denilseydi güzel bir açıklama olurdu.. ama bunlar ülke yararını değil kendi ikballerini düşünüyorlar, şov peşindeler..
dün söylediğim gibi düşüş yönünde hareket devam ediyor.... 1246,50 den kapatılan kısalar 1248,5 den tekrar açıldı
thebigshort nerelerde gorunmedi ?
FİTCH/WİNSLOW: POLİTİKA FAİZİNDE YIL SONUNDA 100 BAZ PUANLIK ARTIŞ BEKİLYORUZ - BLOOMBERG HT
çok beklersin ülke alev alev bile olsa yapmaz.
bu iblisler neyi satıyor, neden satıyor?
128 beklerken piyasaya bak!
125 üstü l9ng altı sort dikkat atamazsa üstüne satış gelir
Günlük macd halen al yönünde olduğundan geri çekilişlerde tepkiler gelecektir. 110 bini gördü yine tepki geliyor ama 5 günlük ortalama altında işler sıkıntı.
Dow 29 bin garan 6 larda
Bu nedir arkadas insan uzuluyor be
Günlük bollinger işcepte 110.600 görünüyor.
Yanıltmayim ama eksiler abartmasi lazim bu hafta 100 alti gelse sasirmam.. ytd