Bu istifa sonrası bir kabine değişikliği bekliyorum ..
Printable View
Bu istifa sonrası bir kabine değişikliği bekliyorum ..
Usdtry hacimsiz işlemler 8.3625 -1.79%
Mustafa Varank’a ne dersiniz.
Şimdi aklıma geldi birden.
Fatih Altayli : Habertürk olarak Berat Albayrak’a yakın kaynaklardan bu istifayı doğrulattı , istifa kesin ama cumhurbaşkanının kabul edip etmeyeceği henüz belirsiz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f51cc8d7fa.jpg
Nagehan Alçı : Ben sözcüsünden istifasını teyit ettirdim istifa doğru lakin %90 ihtimalle cumhurbaşkanından bu istifa geri dönecektir
Iyıde dolar nıye dusuyor.
CHP 26. Dönem milletvekili Doc Dr Gülay Yedekci : Türkiye Cumhuriyeti devletinde ekonominin başındaki bakanın istifasının bile böyle net olmaması Türkiye’nin yönetilemediğini gösteriyor . Kaç saat geçti lakin bakan istifa etti mi görevde mi bilmiyor . Türkiye’de ana akım medyadan bu konuda hiç haber yok
Görevi dün Uysal'dan devralan Ağbal, bugün (8 Kasım Pazar) banka genel müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Pazar günü yapılan toplantıya Türkiye Bankalar Birliği yönetiminde bulunan bankaların genel müdürlerinin katıldığı öğrenildi. / Bloomberg hat
Faizi arttıracaklar. Haberi erkenden kendi kankalarına saldılar.
şeklen bir tiyatro ile TCMB başkanını değiştir, tuhaf bir şekilde eskiyi gönder yeni ekonomi bakanı ata, sonra TL faizi iyice yükselt.
şimdi önemli olan soru şu; ağababalardan en çok kim dolar aldı? ve kim doları tepeden bozdurup TL faizini en iyi orandan almış olacak?
sürekli aynı oyun oynanıyor ve büyük paralar kamudan bazı kankalara transfer ediliyor.
Dolardan voliyi vur, banka kağıdı al sonra bankayı çak, yüksek mevduat faizine gir tabi o arada 6 aylık dolar/tl forward yap sonra faiz düşüşünde dolara geç koy parayı cebine ne güzel iş be
Avrupa açılış Euro/TL 9.9674 -1.57%
piyasa bu haberi nasıl algılar! bekleyip göreceğiz. gidişat o'na göre netleşecek sanırım.
Dolar 8.5274....
şimdi 8.45... 8.40....
gece olması harika oldu.... sabaha artıda bile olabilir
dolar 8.37...
8.38 en son...hep neden gece oluyor bu işler, pozisyon almak zorlaşıyor.Zaten gece 12 olayı 1 yıldır devam ediyor...Yahu topluca istifa edinde ülke rahatlasın,hiç olmaz,Kredibilitemiz yükselir,yoksa bu vaziyette ülkeye tek cent gelmez.
yatirim tavsiyesi olmadan kendi goruslerim..;
1.biden beklentisi gerceklesti
2.mb yonetim kurulu ve ekonomi bakani degisti.
3.yeni mb baskani pazar pazar tum bankalari topladi. ( faiz ? )
4.dunyada hicbir emtia sonsuza dek yukselmez..
5.agustos basindan beri doviz araliksiz en ufak duzeltme olmadan 6.90 dan 8.50 oldu..
6.cok ac gozlu olmamak lazim..
yarin satmakla satmamak arasindayim.ancak sanirim % 50 satacagim..
Boşuna bakkalda kasaya koymam denmiyordu.
İstifa etmeyi bile beceremedi.
Yapılabilecek en kötü şekilde istifa etti.
Bu skandal duruma rağmen dolar/tl de tl lehine olumlu hareket kendisinin gidişine üzülen kitlenin ne kadar büyük olduğunun göstergesi...
8,49 şu an.
Sabah Hanya-Konya belli olur.
N.Ş.A sağlam yukarı yapmasını beklerim. (herkesin görüşü kendini bağlamalıdır)
yuhh birden 8,36 oldu
canlıdoviz.com
Bu hafta dolar ve altında sert satışlar bekliyorum inşallah olur... Ytd
amor
İstifa etmemiş, siber saldırı açıklaması geldi diye yorumlar var..
8.4172, öbürü 10.02 bişi..
yandaş medyada hala ses yok herhalde
8.42...Sabah 9'da işlemler başlıyor,o zamana kadar yine 8.50 olur...yüklü faiz artışı olursa 8.20,önlem alınmazsa yine uçuşa devam...ytd.
yazmışlar, oynuyorlar kendi kendilerine.
Tiyatro eserinin diğer türlerden en önemli farkı; diğer edebi eserler okumak ve dinlemek için yazılmışken, tiyatro oyununun sahnede seyirci önünde oynanmasıdır. Değer ölçülerini, izleyenin kanaat ve anlayışlarından alır. Göze görünür bir karaktere sahip olması, canlı olarak meydana geliş niteliğiyle toplum psikolojisine hitap eder.
https://youtu.be/A_kloG2Z7tU
Şey : 8,35
Ney : 9,94
Adam istesek düşururuz dedi istifa etti hakkaten düştü bide yerine guresci gelipte dolari kundeye getirebilirRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.