Randevun varsa belgelemek koşuluyla gidersin.
benim de bir tanidigin atiyorum 150bin tl sini vadesine 3 gun kala yarisini bozmuslar bosa almislar kalani ise vadelide durmus- adam yarin faiz aldi tabe- bu parayi da onun talimati disinda islem yapmislar ama ispat edemediler adama da sus payi olarak 6 aylik yuzde 17 faiz sunmuslar olaya bakin
Reis gerçekten çook şanslı , şimdi de hesapta olmayan israil-flistin antlaşmazlığı yeniden hortladı...
bütün millet olarak yine -yeniden-her zamanki gibi Reis-i Cumhur Hazretlerinin etrafında klitlendik...
israil'i adeta " TOKAT " manyağı yaptık...
reis hazretleri tıpkı azerbaycan-ermenistan savaşında olduğu gibi damad bayraktar hazretlerini siha iha'larını vazifelendirir ve
İsrail'i haritadan siler yapar mı yapar...
zaten siha ve ihalardan oluşan bir uçak gemi projemiz de var...
Yesil her bayramda oldugu gibi,yukari dondu
Bu doğrumu acaba?
https://wellsfargo.bluematrix.com/im...7b384a6ca5.svg
Acil e gidiyoz desek , test yaptiracaz ?
Yazliktayim guzergah tutmuyor diyirmus.genede ceza kesiyor.
Esas konu aşinyok.neden yok.
30$*80000000*2=5 milyar dolar lazim .bu doviz mb da yok.asi alinamiyor.
Prof.lar soyluyor kapatmakla bu cozulmez.
Amerika kapatmadi 280milyon asilandi.
Maske ile de desteklenir.
Kovidli olup bulastiranlar var.test yapilmadigi icin 30kisiye bukastiriyor.
Evde oturmasi lazım testten gecenlerin.
AKP’ye Likud lobisi
AKP Hükümeti’nin , İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’nun lideri olduğu Likud Partisi nin üyesi Ronn D. Torossianın sahibi olduğu 5W Public Relations (5WPR) halkla ilişkiler lobi şirketiyle çalıştığı bildirildi.
Tele1 ABD temsilcisi gazeteci yazar Yılmaz Polat’ın Trump’ın başkanlık yaptığı dört yıl boyunca Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilişkisini anlatan ‘Erdoğan-Trump Öfke Krizi-Güç Gösterisi’ başlıklı kitabı raflarda yerini aldı.
Yılmaz Polat, New York merkezli ‘5W’ Halkla İlişkiler şirketiyle 2017 yılında AKP Hükümeti adına anlaşmayı, Fethullah Gülen’in iadesi için kiralanan hukuk şirketi Amsterdam & Partners LLP imzaladığını yazıyor.
6434-Exhibit-AB-20170525-1.pdf (fara.gov)
Kitapta New York doğumlu Torrossian ve 2002 yılında kurduğu “5WPR†şirketiyle ilgili şu bilgiler yer alıyor:
‘5WPR Şirketi, aynı zamanda İsrailli şirketlere de hizmet veriyor.
New Yorkta aktif bir Likud Partisi üyesi olarak tanınan Musevi- Ermeni asıllı Torrossian, parti içinde örgütlenen ‘Kudüs Bizim’ teşkilatının da yöneticiliğini yapıyor.
Bir süre İsrailde oturan Torrossian, Likud Partisi’nde aktif görev aldı.
Torrossian, Likud içinde örgütlenen İbranice ‘Kudüs Bizim’ anlamına gelen ‘Yerushalayim Shelanu- Our Jerusalem’ organizasyonun da yöneticileri arasında bulunuyor.
New York merkezli 5W Halkla İlişkiler şirketiyle AKP Hükümeti adına anlaşmayı, Fethullah Gülen’in iadesi için kiralanan hukuk şirketi Amsterdam & Partners LLP imzaladı.
AKP, Medya taktikleri ve tanıtım üzerine hizmet veren şirkete 6 ay için masraflar hariç 60 bin dolar ödüyor.’
Kitapta, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın genel başkanı olduğu AKP Yönetimi’nin Trump Yönetimi döneminde (2016-2020) 30 lobi şirketiyle çalıştığı ve 4 yılda 30 şirkete ödenen miktarın yaklaşık 80 milyon dolar olduğu anlatılıyor.
‘Bunlardan 3’ü Başkan Trump’a çok yakın isimlerin olduğu lobi şirketleriydi. Dört yılda sadece üç şirkete yaklaşık 20 milyon dolar ödendi. Bunlar “Green Tauring LLP, Mercury Public Affairs LLC ve Ballard Partners’ deniyor.
yılmaz polat
https://tele1.com.tr/akpye-likud-lobisi-389558/
vay anasına , hem yahudi hem ermeni ...
acaba Reisin haberi var mı ?
ABD'de enflasyon 13 yılın zirvesine çıktı
Güncelleme: 12 Mayıs 2021 Çarşamba, 15:42
HABERLER
ABD'de enflasyon 13 yılın zirvesine çıktı
ABD'de Nisan ayında tüketici fiyatları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 4,2 arttı.
Artık bizim faiz indirimi konusunu naftalinleyip dolaba kaldırma zamanı geldi
faizlerde yuzkere soyledim teknık olarak 30 yıllık trend kırıldır.artık hep cıkıs var 30 yıl boyunca...4.5 abd 10 yıllıklar hedef bızdede 45 ...
Dolar 8.43 TL
EUR 10.19 TL
Yavaş yavaş EUR'ları USD yapmanın vakti geldi.
TL mevduatçısına selamlar, dövize devamlar...
Şahap faiz indireceğim diye geldi ama indirmeyi bırak yakınd arttırmak zorunda kalacak.
Her zaman diyorum, piyasa adama pabucunu ters giydirtir.
Keşke bu ay şöyle 100-200 puan indirse.
İndirse de neler olduğunu görsek.
Ben full EUR'dayım kafam rahat.
Burada kimdi 10.01'de yumoş alan.
Tebrik etmek lazım.
1 aylık faizi cebine koydu eleman.
tek çare tuik ama orada faiz indirimi için düşük enflasyon açıklanırsa piyasa buna asla inanmaz ve kur yukarı tepki verir üfe nin 35 olduğu ortamda abd de enflasyonun zıpladığı ortamda bırak indirimi faiz artışına muhtaç olmayalım diye dua etmeleri lazım ama tabi çılgınlık yapmayı seviyoruz
Bir toplantı daha pas geçerler ama stopajı ya bu ay sonunda ya da Haziran sonunda tekrar eski hale çekerler. Böyle zamanları çok yaşadık. Faize düşman adamlar bunlar.
ABD de enflasyon yıllık 4,8 çıktığına göre 10 yıllık %1,8 ve üstüne çok çabuk gelecek 5 yıllıklar %1 ve üstüne çıktığı gün dolar 10 TL mevduat faizleri 25 i görür en kiritik 80 gün e geldik en geç Temmuz sonu na turizimde bitik tek kurtuluş erken seçim ve IMF
Sıkıyorsa stopajı eski haline getirsinler gene uzatacaklar belki yıl sonuna kadar sifirlayacaklar
Powell çaat diye bombayı patlatıp faizleri %5'e bir çekse ortalığı bir anda toz duman götürse derken uyanmışım.
Orada da bik bik bik konuşuyorlardır şimdi faiz sebep enflasyon sonuç yiğenim diye. Derhal faizleri negatife çeksinler kurtulmak istiyorlarsa bu samaldan. Benden tavsiye.
MB nın artık pas geçmesi için stopajı yıl sonuna kadar sıfırlaması lazım yoksa düşünmek bile istemiyorum
Hot summer
bu vakııten sonra 45, 50 faiz verene paramı veririm.bedavaya para yok.
Üstadım ben ABD tahvil faizi yükseldikçe USD/CHF'nin 0.98 seviyesine kadar düşeceğini düşünüyorum.
Tüm parayla EUR aldım ama pazartesi EUR'ları USD'ye çevireceğim.
Trene biraz geç bindik ama iyi bindik.
Burada yazılanlara kalsak EUR için 8TL bekleyecektik.
Hala yok stopaj indirimi uzasın yok TCMB pas geçsin diyenler var.
TCMB'nin pas geçmesi bir anlam ifade et-mi-yor !!!
%19 TL faiziyle USDTRY kaybını telafi e-de-mez-si-niz !!!
TL faizinin en az %25 net olması gerek.
Maalesef bunu anlamıyor buradakiler.
Abd 10 yıllık tahvil 1,683 0,06. %3,76
Kesinlikle imzamı atarım.
Erken seçim normalde çok kötü birşeydir.
Ama bir umut bile doları düşürür, borsayı ve özellikle bankacılık hisseleri uçurur.
Naci Ağbal olsaydı bir tek dolar bile almazdım.
Ama işte dış mihraklar doları 7.20'den 8.45 yaptı.
Ah bu dış mihraklar ahhhh. Çok fenalar bunlar.
O eski Türkiye de idi.!!
Yeni Türkiyede tüm kaleler tek adamın emrinde.!!
Kediler trafolara girer.!!
Mühürsüz oylar , oy çuvalları değişir.!!
Polis,emniyet,jandarma, ordu,savcı,hakim
Kaymakam vali yüksek seçim kurulu hepsi emirlerinde.!!
Birde yüzleri kızarmadan muhalefet hile yaptı diyerek.!!
Zeytin yağı gibi üste çıkarlar.!!
Medya gücüde ellerinde.!!
Bak o zaman döviz nasıl patlar.!!
Kimse tutamaz.!!
Dolar 6.95, EUR 8.50 olacakmış.
TCMB fayiz arttıracakmış.
Mış mış mış...
Öyle diyor forumdaki tecrübeli arkadaşlar!
TL mevduatçısı mışıl mışıl uyusun.
Eminim malum köşe yazarı TL mevduatta kalanlara bilmem neresiyle gülüyordur.
TL mevduata devam, birikimleri eritmeye devam.
Aklımı seveyim aklımı.
Unutmayın, 8.48 üzerine kapanış yaptığı gün trene binmek için son gündür.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Paranin fiyati faizdir.catir catir piyasa da faiz artar.
Erken secim bu ortamda tam kaos yaratir,ortaligun sakinlesmesi lazim
bir kaç haftadır sizin yazılarınıza bakıyorum. Kendi içinde gayet uyumlu. Ancak , başkaları için misal 8,48 den dolara girmeyi önermeseniz daha iyi olurdu. Eleştirmek için söylemiyorum, kazanç sağlar belki tşk. ederler ama zarar ederlerse gereksiz sataşmalar olacaktır. En önemlisi vicdan meselesi. Zira döviz işi tam bir kumar ! 5-6-7 lerden toplayanlar bilirler.
Euro-Türk Lirası 10'un üzerinde kalmayı becerecek gibi...
Asgari ücret euro bazındaki yeni hedefi herhalde , neyse şom ağızlılık yapmayalım ...
yazık bu ülkeye ...
..........................
reisin medyası yine hamasetlerle dolu ,
israili bitireceğiz , araplarla anlaştık ,
amerikayı yola getiriyoruz ,
aşı işi tamam ,
genelkurmay başkanı insanlık suçundan bahsediyor ,
hangarlardaki siha ve ihalar göreve hazırmış.
bayramdan sonra nurlu ufuklar bizi bekliyor...
baş muhalefet partisi şimdiden mavi boncukları dağıtıyor , faizleri sileceğim diye...
Kaynak ?
hem deniyor ki ,devri sabık yaratmayacağım ...
madem onlardan almayacaksın , yine vatandaşa yükleneceksin yani gelsin vergiler gitsin vergiler...
...
hey holandadan gelen banka
titre ve kendine gel ,
avrupada bankacılık sizin yaptığınız gibi mi yapılıyor...
19'la para topla sonra deki bu oran 3 ay içindir...
sonra da şakanak 12.50'a düşür...
yahu her tarafa bir sene için bu oranlar geçerlidir diye reklam yapan kimdi...
umarım bu banka hollandalı UYANIKLARIN ,ellerinde patlar..
umarım satarken de üstüne PARA verimek zorunda kalırlar..
zateni bu hoş geldin ,boş gittin muhabetini ,başlatan yunalılar olmuştu...
zar zor kendilerini kurtardılar ...
daha beter darısı bu holandalıların olsun...
https://m.bloomberght.com/yurtici-pi...zlandi-2280239
Beklentiyi aşan ABD enflasyonu TL de düşüşü hızlandırmış...
Hakikaten bu dünyanın geri kalani gerizekalı, hala çözememişler durumu, saniyorlar ki bir ülkede enflasyon artarsa faiz artacak, oysa nedir, faiz artarsa enflasyon artar... Çok şükür biz bu bağlantıyı dünyada çözen tek ülkeyiz... Diğerleri hala ahmakça hareket edip ABD enflasyon arttığı icin faizlerin de artacağını sanıp dolara saldırıyorlar... Çok aptal bunlar...
Maalesef muhalefeti de beş para etmez bir ulkede yaşıyoruz...
Kafalar öyle degisik ki, kredi kartı borçlarını silecegim diye secim vaadi verebiliyor birileri bu ülkede...
Kimin borcunu siliyorsun da kime ödetiyorsun? Hangi vergilerle? Ayağını yorganina göre uzatan, geliri kadar harcayan, har vurup harman savurmayan enayi mi?
Zaten bu ülkede yıllardır düzen borçla is yapanın kar ettiği, ihya olduğu bir şekilde ilerliyor...
Ondan en ufak maliyet artışında kredi faizleri düşsün diye bağıran bağırana... Alışmış millet ve tüccar borçla, elalemin parasıyla iş yapmaya, bedava paraya, popülist hareketlere...
Bu ortamda da enayi maalesef kendi parasının değerini korumaya çalışan, kendi ülkesinin parası baska ülkelerin parası karşısında rezil olmaz umuduyla hareket eden, ekonomiyi fonlayan ama yine de gunah kecisi olan mevduatci oluyor...
Şu an esnafa 1500TL aylık pandemi yardımı yapılıyor.
Full EUR'da olduğumdan bu paranın 1 kuruşu bile birikimimden gitmediği için o kadar çok memnunum ki...
Haydi göster kendi Şahap, indir faizleri 500 puan alem başgan görsün.
Heyyy höytttt İsrail!!! Adam ol, hizaya gel İsrail seni.
Eyyyy Ameriga sen kimsin ya? S400 alırız aktive de ederiz ateşleriz de...
Fayizler düşecek enflasyon da düşecek!!! Bu böyle biline.
Macron senin akli dengende sorun var Macron.
Tüm esnafa 100 bin sene ötelemeli fayizsiz kredi müjdesi.
Suriyeli kardeşlerimiz için 40 milyar dolar harcadık ve bir 40 milyar dolar daha feda olsun.
Bunları duyunca artık sinirlerim zıplamıyor, tansiyonum yükselmiyor.
Bilakis servetim katlanıyor...
Mutlu oluyorum.
Herkese tavsiye ederim.