El atalım, hemmen geliyor..
Printable View
Tarih 18 ocak caho gibilere itibar etmeyiniz..!!!!SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB'NİN NET ULUSLARARASI REZERVLERİ 22 OCAK'TA 11,12 MİLYAR DOLAR (ÖNCEKİ HAFTA: 11,42 MİLYAR DOLAR)
rezillik...
Bak bakalım ne zaman long olur demişim Allah'ın cahili..bi tarafınız ile okumayın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Babalar gibi yazmışım... delikanlılık iması yapmayın bana etek giydirim böyle adama okumuyorsunuz ama laf sahibi oluyorsunuz..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bı 700 daha aldık ettı 3700...
:notr: :notr: :notr: 4’er gün dinlensin arkadaşlar ..
o kadar düşüş oldu %1-2 bile tepki veremiyor...
bu formasyona ne diyorduk...
https://i.hizliresim.com/FqFuMa.jpg
bu arada tahsılatı yaptı....yukarı atmak ısterse engel kalmadı
21 Ocak PPK toplantı özetini yayımlayan TCMB raporunda, kısa vadede oldukça etkili olan arz yönlü enflasyonist unsurlar nedeniyle yıllık enflasyonun birkaç ay daha yukarı yönlü seyredebileceğine dikkat çekildi.
arkadaslar bırsey soracam...14.52....15.10 arası...157 850 işlem gectımı sankı 800 gordum...satıs gıtmemıs
Görüntü; Bist100 5.00 puancığına long denge kazanır..
arkadaşlar vob için en uygun hızlı platform hangi aracı kurumun ....global menkulün bayGlaobal diye uygulaması hızlı değil şuan onu kullanıyorum......önerinizi nedir.....
Şahsi düşüncemdir, Çok sert dalga sonrası tepki gelmiyor bu saate kadar hopppp biraz yukarı atması lâzımdı, onun yerine yatayda bekliyor, yani düzeltme yatayda oluyor,
En tehlikeli hareket budur, yatayda soluklan bu esnada göstergeler soğusun sonra sert şekilde bas, hayırlısı olsun bakalım
cok tesekkur ettım...benım emır 14.52.38...
Aslanım Dowgil..
hız kavramı derken aracı kurumun kendi platformu üzerinden emir iletimi ise sözkonusu olan trademaster (işyatırım) platformunu incelemek belki fayda sağlayabilir..belki demo versiyonu da vardır. teknik konularda onları arayıp sorulabilir çok spesifik bir nokta araştırılıyorsa.. benim en çok sevdiğim konu robust olması ve raporlama seçenekleri..
Şahit sıkı dur :)
neyse gıttı bı tur daha yapalım
Çoğunluk analist oldu bir yerlere geldi. Biz hala olduğumuz yerde sayıyoruz .
Demişlerdi zaten senden adam olmaz diye .
Bizde evde çocuk bakalım çocuk el oğlu para saymaya yetişemiyor