oy oy eminem
cehape gelirse sizi gönderecekmiş ben göndermiceeeemmmm
Printable View
iban göndermişlerdi duruyor mu üstat
bankaları fonladık şimdi şirketlerde zombilerden başlayalım
bu arada jet fıdıl noldu ya aklıma geldi
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...anacak-1922448
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, "Kızılay Zekat Müessesi" kurduklarını ve bu kapsamda toplayacakları zekatla üretim sıkıntısı çeken üreticilerin borçlarının ödeneceği bir model kuracaklarını söyledi.
Türkiye nin uluslararası alanda en çok maç yöneten hakemlerinden Cüneyt Çakır, İsviçre Ligi ne transfer olacak.
Hürriyet gazetesinin haberine göre Cüneyt Çakır ın transfer süreci başladı. TFF, İsviçre Futbol Federasyonu nun talebine, Lütfen Cüneyt Çakır ve ekibiyle temasa geçerek çalışma sürecini başlatabilirsiniz. ifadeleriyle yanıt verdi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/spor/c...st%C3%BC%205li
Herkes gidiyor, o niye gitmesin.
Cigeri 5 para etmeyen adamlarin agiz kokusunu ceksin.
İktisatçı Prof. Korkut Boratav, enflasyonda 20 yılın zirvesini değerlendirdi: Çöküntünün eşiğindeyiz.
Boratav, emeği ile geçinen insanların kaldıramayacakları kadar büyük bir bunalımın dibine doğru sürüklendiklerini vurguladı. Korkut Boratav, Toplumsal çöküntünün eşiğindeyiz. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Erdogan'in yerinde olsam Ekonomi'yi 3 ayda duzeltirim.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...sag_textmanset
Özdağ'ın dediğine göre vatandaşlık dahil hepsi geri alınabilir. Bu kadar net konuşan başka siyasetçi yok.
https://www.youtube.com/watch?v=KRCQXBSnx9U
Mültecilerden şikayet edip de başka partiye oy verenler mültecileri getirenler kadar ortaktır mülteci sorununa.
Verin yetkiyi görün etkiyi.
Ben mevcut durumdan memnunum diyenler gönül rahatlığı ile ık-mık hallederis diyen partilere versinler oylarını. :kahkah:
Sayın Black Mirror,ayakkabı işiyle uğraşan bir arkadaşım var,bana 3 sene önce;eskiden Çin den çakma ayakkabı getiriliyordu şimdi level atladılar o ayakkabıları yapan makinaları ithal etmişler,merdiven altı marka ayakkabı neredeyse aslına uygun imal ediliyor demişti tabi ki malzeme kalitesi belirsiz,bence de kalitesinden emin olduğunuz bir yerli marka size çok kaliteli hissi vermeyen bir yabancı markaya tercih edilebilir diye düşünüyorum.
İtiraf edeyim ilk defa duydum bu firmayı ama ekşide yorumlara bakınca olumlu yorumları oldukça fazla olan bir firma. TT ilk teklifinde ısrar ederse Haziran-Temmuz gibi taahhüt bitince buna geçebilirim, sitesini favorime attım. Geçmeye karar verirsem sizden kod isterim, karşılıklı indirim almış oluruz kampanya devam ederse. Teşekkürler...
Hocam ben genelde skechers ve adidas tercih ediyorum ama birkaç ay önce lumberjack isimli bir markanın (eski italyan, şimdi Türk markası)spor ayakkabısını deneyip aldım, o kadar rahat geldi ki artık alacak olsam kesin denerim birkaç modelini. Fiyatları da adidas ve skechersın yarısından bile az genelde...
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ın ismini vererek, Yavaş ı göreve çağırdı. Odatv, Mansur Yavaş ın Özel Kalemi ne ulaştı ve Yavaş ın sadece belediye ye odaklanmak istediği ni belirtti.
https://odatv4.com/guncel/zafer-part...cikladi-234563
Merkez’den KİT’lere martta 3,2 milyar dolarlık satış
Merkez Bankası, BOTAŞ dahil KİT'lere 2022 yılı Mart ayında 3 milyar 240 milyon dolarlık döviz satışı yaptı. TCMB'nin 5 ayda KİT'lere döviz satışı 18,3 milyar dolar oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...=alt_surmanset
Akkuyu’da işçiler yeniden iş bıraktı: Toplu eylemler büyüyor
Mersin'de yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'nde iş bırakma eylemleri sürüyor. Taşeron Gentes Yapı firması bünyesinde çalışan 700 işçi, yaklaşık 3 aydır maaş alamadığı için yeniden iş bıraktı. Ailelerine para gönderemeyen işçiler, kendi günlük ihtiyaçlarını da karşılayamaz hale geldiklerini söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...ruyor-7059128/
bu ümit özdağ denen adamdan hep şüphelenmişimdir
ortalığı karıştırmayı sever mhp dende ihraç edildi diye biliyorum
mansur adını ortaya atmakta ki amaçta 6 parti görüşmelerini baltalamak,
kk nın aday olması halinde ondan iyisi var havası yaratmak
göserilecek adayı yıpratmak
mansıur abb de çok başarılı ve belediyeciliğe devam en son belediye başkanlığı yapıpta ülkeyi yönetenlerin ne yaptıklarını görüyoruz
belediyecilikle devlet adamlığı çok farklı şeyerdir
KK demedi mi Ekmelettin'İ MHP bize dayattı diye? KK'dan iyisi de olsun bir zahmet yani. Vatandaş bulunmak hint kumaşı değil ki...
Dön dolaş gel diyor itibar puanı,iktidarın şu anki pozisyonunun en büyük sorumlularından biri KK dır.Aynı şeyleri tekrar etmeye gerek yok,daha önce burada tartıştığımız nedenlerle ona oy vermeyecek milyonlarca insan var,keşke oy kullananlar sadece sosyal medya üzerinden düzeyli tartışabilen insanlar olabilseydi ama maalesef azınlığız olası bir adaylığında bir dönem daha malum parti ile hayırlı olsun demek düşer bizlere...
siyaset, arkasına aldığı halk kitlesinin iradesini gerçekleştirebilme/rıza dahilinde ülkeye dayatma becerisidir. benim irademi benden yana olmayanların da rızası dahilinde politika haline getirip kalıcı sonuç alamıyorsa dürüstlük vs anlamsız.
bir avukatınız/çalışanınız var diye düşünün, çoook dürüst, iyi kalpli ve ponçik. ama benim işimi görmüyorsa neyleyeyim öyle dürüstlüğü.
KK hala partiye çarşaflı transfer edeyim, doğuya beleş(?) elektrik sözü vereyim... benim iradem, isteğim nerde alooo, benim için politika nerede?
ben niye cepte görülüyorum :)
peki gerçekten cepte miyim acaba? :)
Tek adam rejimini bitirecek.!!!
Kim olursa olsun.!!!
Ona odaklanmak gerek.!!!
İlk amaç.!!!
Aile şirketi gibi çalışan.!!
Sistemi yok etmek.!!
Ortak akılla haraket eden yönetim
Gerekli.!!
Kişiler geçici.!!
Yeni kurulacak sistem önemli.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Helalleşmeyi unuttunuz!İtibar puanı sizinde dolu maalesef,ha birde muhtar yardımcıları konusu var,bizim şikayetimiz;üreten nitelikli bireylerin sırf kendilerinden değil diye başkalaştırılması ve dışlanması ve bunun sonucu göç etmesi ve bunların toplumsal refahtan alması gereken payın sadece oy deposu olma dışında hiç bir özelliği olmayan kesimlere verilmesi iken,muhtar yetmez,muhtar yardımcılığı kadrosu açalım,sonra bekçiyle aynı parayı alan doktor neden almanca öğreniyor.....oldu,tamam...
:he: mı acaba ?.. V lik hamur dan çok, Y lenmeye müsait gibi :he: :he:
Hiç eğip bütmeye gerek yok..
yok sistem değişecek yok şuna rant verecez yok şu söyle olacak.
Bir şey olmasın, devamlı gelen giden ayarlarla oynuyor..
*kamudan çoklu maaşı kaldır..
*siyaset erbabına ticari kısıtlama koy..
*nereden buldunu getir..
*göçmenlerden süre aşımı yapanlardan yapılan yardımları tahsil et..
*narko insan kaçakçılığı cezalarını ağırlaştır.
*suç-siyaset, ilişkisi varsa ceza oranlarını katla..
vs vs
devamlı... ülkede adalet yook. şu yook, bu yoook..
koy kemik gibi yasayı, var mı yok mu, yoksa kevgir gibi olduğundan uygulanamıyor mu görelim...
goy goy muhalefet..
parlamenter olsa ne olur...
başkanlık olsa ne olur...
şeriat olsa ne olur...
mars imparatorluğu olsa ne olur...
adını disney land koysan ne olur...
bu tayfalarla/tabanlarla bir halt olmaz.
ben rakı şişesini rakip koysalar ona veririm oyumu daha kötü yönetecek olsa bile
kendi aile şirketimde de yeri geldiğinde öz ağabeyimi yönetim kurulu başkanlığından alıyoruz
çünkü orayı kendi doğal makamı görmeye başlaması asıl tehlike, yerine gelen daha iyi veya kötü yönetir ayrı
lakin kimseyi ben burayı ipotekledim nasıl olsa devam edeceğim psikozuna sokamayız..
Simdi oyle yorumlar var ki, sanki biz Norvec'iz, koklu bir demokrasi gecmisimiz var ve secim yapiyoruz.
Efendiler.
Memleket eskiyanin elinde, hukuk olmadigi icin adalet yok, ulke siginmaci istilasina terk edilmis durumda ve soyuluyor.
Ve oyle bir durumdayiz ki, sandigi getirecek olana , sandigi getir, seni oradan indirip yargilayip hayatini sondurecegiz diyoruz.
Eger bu sandik gelir, adam gibi bir secim yapabilirsek, bizim icin buyuk nimet.
Yoksa bizim tek bir tane oyumuzun bir kiymeti yok.
Neden sandik suphelinin elinde.
Yetmez ama evet diye diye herseyi, yuzyilin en karanlik adamina teslim ettiniz.
Simdi olurmu ya..! demenin bir mantigi yok.
Onu yargiyi fetonun itlerine teslim ederken dusunecektiniz.
Yok bundan lider olmazmis, Ekmelettini getirmis mis, muhalefet edemiyormus.
He he sorunumuz bu.
Degil.
Bizim derdimiz bu guruhu ordan indirmek, bunun icin muhalefet'te en guclu oy alacak olan hangi partiyse ona oy vermek.
Emekli adam, aclik sinirininda altinda, hala diyor ki, ben cocuklugumdan beri MHP'liyim.
Gormedinmi son 20 senede seni oldurup gomduler, hala MHP demenin alemi var mi ?
Yok ama kime anlatacaksin, findik kadar beyni olmayan adama oy kullandiriyorsun.
Sonra da buna demokrasi diyorsun.
Yok,ümidim gün geçtikçe azalıyor,biz burada bir avuç görece eğitimli insan dahi birbirimizi anlayamıyoruz;Evet!karşıda kim olursa olsun oy verilir ama konu biz değiliz ki!Önemli olan karşı cenahtan oy alacak bir adayla seçime gitmek,sırf Sayın KIlıçtaroğlu nun dini kimliği yüzünden oy vermeyecek en az 10 milyon kişi var,hani şu kararsız oylar var ya olası adaylık anında blok olarak malum partiye gider,şimdiden okuduğum bazı twitter sayfalarında aslında tam olarak din üzerinden bölücülük suçu işlenmekte,trol hesaplar kendini muhafazakar adeden insanlara ya bizi seçersiniz yada.... gibi algı çalışması yapmakta,hal böyleyken neden toplumda daha fazla kazanma şansı olan adayla seçime gitmek varken sırf isim üzerinden giderek iktidara ülkeyi teslim etmenin kime ne faydası var..
Kılıçdaroğlu som altın olsa bile, ama o ALEVİ dendi mi iş biter bu ülkede.
Haaa... Ben oy veririm, fakat sadece alevî olduğu için oy vermeyecek milyonlar var memlekette, ayakta sitselerde oy vermezler.
Kılıçdaroğlu % 25 CHP % 10 kürt oyu % 5'de lanet olsun diyenlerin oyunu yâni % 40 oy alır.
Kılıçdaroğlu aday olursa Türkiyenin işi, emri hakka kalır...
-40 negatif faizle konut piyasasında bir çılgınlık yaşanıyor.
Temiz servet transferi
sOSYAL MEDYADA Ahmet diye bir arkadaş paylaşmış ...
Bloombergde yer alan haberde geçen hafta kuru baskılamak için kamu bankalarının 3B$dan fazla döviz sattığı iddia ediliyor. Bu hafta da günde 300M$ ile satışın devam ettiği iddia ediliyor.
https://www.imagevisit.com/images/20...2d7d238dd7.png
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Mart ayında kamu iktisadi teşebbüslerine (KİT) 3,24 milyar dolarlık döviz satışı yaptı. Şubat ayında TCMB'nin KİT'lere döviz satışı 5,4 milyar dolarla rekor kırmıştı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayındaki rekorun ardından Mart ayında KİT'lere Döviz satışını kıstı.
TCMB verilerine göre Mart ayında aralarında kamunun doğalgaz ithalat şirketi BOTAŞ'ın da olduğu KİT'lere döviz satışı 3,24 milyar dolar oldu. Şubat ayında bu rakam 5,4 milyar dolar ile rekor seviyeye çıkmıştı.
https://www.bloomberght.com/merkez-b...-kisti-2303715
yahu c.başkanlığı seçimlerinde kürtlerden mecburen destek isteyeceksin
adam demez mi, siz kendi içinizde daha seçilmeden bölücülük yapıyorsunuz, başa gelince bana neler yapmazsınız..?
hadi kazandın mecliste hdp olmadan kanun geçiremeyeceksin, adam demez mi hangimiz daha değersiz alevi mi kürt mü..?