Enerji de aşağı kaymazmı?:notr:
Printable View
NIBAS tan para çıkmıyor ki biz heveslenelim. dün 4 bugün 13 K ile taban olmuş :vk:
Serbest alış emri verdim ama gerçekleşmedi sebebi nedir ?
Hacim TL :
4.584.291
Camış çaktırmadan yoluna gidiyor 1.19 kapattı...Yasağın bitmesine 1 hafta kaldı,esas macera yasak kalktığında...ytd.
Enerji
Hacim TL :
2.113.165...ufaktan topluyorlar,alt kademeden vermiyorlar !!!
Çift yazıldı.
NIBAS yine taban 8.75...CEMAS yoluna devam 1.22...Enerji 0.38.
Bist açılış seansına girildi yazıyor. 37 den vermiyor yaw:(
Bu hisseyi almak için başka ne yapılırki serbest fiyat veriyorum almıyor
Serbest fiyattan yazdıklarımı almadı 1,23 ten alış emri vermiştim onları aldı ne kadar saçma :)
NIBAS'ta bir dip daha yapar ondan sonra güzel bir Trade yapma imkanı verir
Bütün küçük yatırımcı takip ediyor bu kadar göz önünde olan hisseyi çıkarmazlar
Whatsap grubuna katılmak isteyenler 506 745 56 59
Burası nigbas değil ama yazdığınız için cevap olarak yazıyorum.
size katılmıyorum bu kağıt 60 kuruştan bir yılda 17 tl yi görmüş KY ye giydirmiş te giydirmiş.
şimdi bu kağıtta trade yapabilmek için belirleyeceğin baz alacağın direnç destek trend nerede, hepsi belirsiz.
tahta yapıcının elinde satacağı kağıt hala varsa bir yerlerden döndürür bir yukarı üç aşağı artık nerede durursa.
soruyorum bu kağıt üç kuruşa düşse veya tahtası kapansa tahta yapıcı zarar ermiş olur mu, cevap tabiki olmaz atı alan üsküdar'a geçti ky debelensin dursun,
zincirini koparmış gibi yükselen yada düşen kağıda girilmez bunu herkes bilir
bu ne haberi eskiler özet geçerse
26.02.2019 tarihli özel durum açıklaması ile duyurduğumuz, bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından alınan karar çerçevesinde, Adatepe Sulaması 1. Kısım Yapım İşi Sözleşmesine istinaden Ankara 10. Noterliği'nce tasdik edilen 10.08.2015 tarihli 16663 yevmiye no.lu İş Ortaklığı Sözleşmesindeki hisselerimizin İntekar Yapı Turizm Elektirik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'ne devir işlemi DSİ Genel Müdürlüğü'nden alınan onay sonrasında tamamlanmış olup, böylece anılan İş Ortaklığı Sözleşmesi 19.09.2019 tarihi itibarıyla yürürlükten kalkmıştır.
Saygılarımızla,
Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.
Öncelikle tahminim tutmuş 1 dip daha yapar dedikten sonra 7 'ye gelmiş ondan sonra bugün ise tavan yapmış tabi bunu tahmin etsemde cesaret edip o riske girmem tabiki ama artık bir hissede neler olabileceğini tahmin edebiliyorum bazen zorlansamda hisler bazen daha etkili olabiliyor
nibas bilinen veya tahmin edilen hiçbir hikayesi yok.üstelik son çeyrek zarar zarar...ancak cemas önünde hikayesi var gibi.son çeyrek süpriz kar açıkladı 3. çeyrekte benzer kar açıklamasıyla yukarılara gitmesi için engel yok..sonuçta spk bunlara bakıyor..kar var çıkışına ne diyebilir..ama nibas taki sebepsiz uçuk çıkış tabiiki dikkat çekiciydi
1 yıl yerinde yatan cemaş, nihayet beklenen nibas operasyonunun bitim sinyalleriyle beraber harekete gecti...pts bürut ve tek fiyatta son gün . hemen hemen tüm burutten çıkışın son günü olumluluğunu cemaş da yaşıyacaktır...yakın zamanda 140 lara yuruyen cemaşı burut takas kararı döndürmüştü...şimdi bakalım 1,40 delip gececek mi...
Reza gelen parayı yine cemas a basacak gibi de. Asıl soru bu sefer nereye kadar gider?
Yarından sonra normalleşecek. Bakalım neler olacak, nefesler tutulup kemerler bağlanacakmı? Yine ekşın mı olacak...:ok::ok::ok:
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +158, ortalama tahmin ise +156 puan oldu.
Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +654 puan olurken, en düşük beklenti -400 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 39 analistin 33'ü pozitif, 6'sı negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +158
Ortalama : +156
Maksimum : +654
Minimum : -400
Katılımcı:39[(+)33(-)6]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(23/09/2019 - 09:24:49)
Algılarımızla oynuyor bu rıza şimdi ışıklara basmaya başladı
Işıklarda da bir operasyon yaptı. Grup kağıtları çete kıskacında. Halka açıklıkları çok fazla. Umarım göz altına sokulmazlar ama, şahsen endişeliyim... :(
Bugün ceza bittiğine ait bir haber düşmedi. Yarın sabah mi düşecek acaba
Öyle bir haber yollanmiyor.
Yarın normal işlem .Cezanın son günüydü bugün.
Tahtayı maymuna çevirdiler.
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Blok blok bu kadar işlemi küçük yatırımcının yapması mümkün değil. Tahtada ya patron var yada patronun yönlendirdiği bir kaç aracı kurum. Bir şeyler olacak ama hadi bakalım. YTD
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkat 1.17 dwn hizli asagiya verecekler...
Dikkat 1.27 den hizli asagiya verecekler...
Grup olarak sıkıntılı. Mali yapı çürük, öz sermaye bitmiş, halka açıklık %100 e dayanmış ama, spekülatör sörf yapıyor. Ayak uydurabilen buyursun...
burda herkes medyum olmuş. 1,27 geçemedi diyo arkadaş.. neye göre açıklarsan fal bakmaktan farklı olur
Ekaynar benim falla isim olmaz 22 yildir borsanin icindeyim ...sanirim cevap olmustur