bu gün içinde döke döke yola devam...:whistling:
Printable View
maşallah :):)
Durmak yok ...yola devam...(6,55 )...:)
aynen dostlar maşALLAH ....:bravo:
bir zamanlar fiyat 17 civarlarında iken datagate indeks kardeşini yakalayıp geçmişti...şu anda datagate 6,74 fiyatında ,indeks ise 8,65 seviyesinde...bakalım ne zaman ve nerede ? tekrardan buluşacaklar ???
durmak yok yola devam...(6,74)....:)
hafif endeks düşüşlerinde ,yatay endekste ve her türlü olumlu endekste datagatenin olumlu etkilenmeye devam edeceğini öngörmüştük...şu anda gerçekten de endeks hafif ekside ama buna rağmen datagate artıdadır...şu anda kadar tam da tahmin ettiğimiz gibi davranıyor...endekste orta ve sert düşüşler olmadığı sürece 8,50-9,20 aralıklarının test edilme isteğinin olacağını düşünüyorum...ilk önemli istasyon orası olarak görüyorum...artık o istasyonda kim iner kim biner bilemem ??
tabi bunları kendi tecrübelerimize ve düşüncemize göre söylüyoruz...bu düşüncelerimiz hiç bir zaman al ,sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalı..herkesin kendi bilgi ve tecrübesine göre davranması gerekiyor...
ben hepimize başarılar diliyorum...umarım ky derdine derman bulur...çünkü son iki ayda hepimiz yara bere içinde kaldık....:)