Bence bu şirket küçük yatırımcıyı koruyorum kisvesi altında, kendisi trade ediyor. Kağıdın gitmesi ve talep görmesi hiç işlerine gelmiyor. Sonuç bu. Y.T.D.
Printable View
Bence bu şirket küçük yatırımcıyı koruyorum kisvesi altında, kendisi trade ediyor. Kağıdın gitmesi ve talep görmesi hiç işlerine gelmiyor. Sonuç bu. Y.T.D.
hisse değeri hesabında net kar ve sermaye önemlidir basit hesap yöntemi : net kar/sermaye*10=hisse değeri (tüm hisselere uymaz ama genel geçer yöntem)
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna diyecek bir lafım yok. Demek istediğim bunlar kimseye kazandırmazlar,ruhu böyle. Milleti, de düşmez sağlam kisvesi altında yıllarca uyuturlar. Müteahhit değil mi. Hepsi aynı. Başkasının parasıyla oynayıp dururlar. Onlar da ( bakın ne güzel söylemişsiniz; şirket çok kar etti hisseden diye )hisselerinden bile kazanakları üç kuruş paraya tenezzül ederler. Ne yapacaksın ufak heaplar yaparak.!!!! Eyyy Koskoca ENKA. Yapamaz çünkü ruhu böyle.Huy. Salaklık bizde ! Niye alırızki bu zihniyete sahip insanların malını. Y.T.D.
Değişik bir hisse. Beklenti alınır gerçekler satılır normuna uymuyor. Yüklü bir kâr açıklayacağı beklentisi aşikar. Kurumlarca ilan da edildi. Normalde bilanço aciklanincaya kadar yükseliş trendine girip her gün azar azar yükselmesi, sonuçlar açıklanınca da basması lazımdı. Lakin bunda tık yok. Yüklü zarar açıklayacak hisseler gibi devamlı geriye gidiyor...
Şirkette tüm göstergeler pozitif. Lakin ben bu hisseyi alırken enkaya duyduğum bir sempati de var. Sahiden dünyanın 4 bir yanında aldığı ve gerçekleştirdiği büyük inşaatlar takdire şayan. Hissesi kazandırmıyor ve tat vermiyor o ayrı...