Bedelli başvurusu yapıldı mı diye mail attım şirkete cevap gelirse yazarım. Megap bedelli spk onayı geldi perşembe akşamı. Cuma pazartesi bugün de tavan olmuş üst üste 3.tavanı.Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bedelli başvurusu yapıldı mı diye mail attım şirkete cevap gelirse yazarım. Megap bedelli spk onayı geldi perşembe akşamı. Cuma pazartesi bugün de tavan olmuş üst üste 3.tavanı.Ytd
Sadece karar alındı. Dosya hazırlanma süreci devem ediyor.
Diye cevap geldi.
Borsada oto hissen varsa arabayı oradan almak,market hissen varsa alışveriş için oraya gitmek istersin.
Yatırım sadece hisse alıp beklemekle olmaz destek olup büyümesine katkı yapmak da gerekir.
Bugün #info dan ilk hacimlerimi yaptım.Çorbaya tuzu attık uğurlu gelir inşallah.
kap haberi var anlayan aydınlata bilirmi mi¿
13.430.240,75
TL'ye artırılması dolayısıyla, ihraç edilecek 127.237,35 TL nominal değerli A
grubu ve 1.743.510,95 TL nominal değerli B grubu olmak üzere toplam
1.870.748,30 TL nominal değerli payların, ortakların rüçhan haklarının
kısıtlanması suretiyle, tahsisli olarak 1 TL nominal değerli pay için 5,88
fiyatla alıcı Veysi Kaynak'a Kurumumuz aracılığıyla 17.07.2020 tarihinde
gerçekleştirilmesi için Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuru yapılmıştır.
YTD.
bedelli başvurusu yapıldı ,şirketten teyid aldım , bilginize
Hocam onlar serve hissesi ile ilgili daha önce iptal olmuştu eski kaplara bakarsanız görürsünüz. Ytd
hep bi almak ıstedım ama grafıgı hep korkuttu nerdeyse sıfrılardan gelmıs su anda 6 keske zamanında gorseymısım dıyorum
Bugün epey kap bildirimi var
Ankara Söğütözünde ve Adana da yeni büro açılmasına ; Bulgaristan'daki şirketin satılmasına karar vermişler.
Şirket yeni ofisler açarak büyümeye devam ediyor.
Birde kar payı politikası belirlemişler. Bir kısmını aşağıya kopyaladım.
İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin kar Kar dağıtımının belirlenmesinde, uzun vadeli stratejimiz, şirketimizin sermaye gereksinimleri, yatırım ve finansman politikaları, ka rlılık ve nakit durumu dikkate alınmaktadır. İlke olarak; Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde hazırlanan ve bağımsız denetime tabi tutulan finansal tablolarda yer alan net dönem karı esas alınarak, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat çerç evesinde kanunen ayrılması gereken yedeklerden sonra hesaplanan “dağıtılabilir dönem karı”nın azami ölçüde dağıtılması esas olarak benimsenmiştir. Şirket yönetim kurulu, şirketin mali durumunu ve piyasa beklentilerini dikkate alarak daha düşük oranda kar payı dağıtılmasını veya kar payı dağıtılmamasını genel kurula teklif edebilir. Ytd